Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 ile mikro çekim fotoğraflar+24 saat sohbet:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ekran camındaki çizikleri sayabilen var mı ?? en son 499 da kaldım Laugh
cmert Wrote:Ekran camındaki çizikleri sayabilen var mı ?? en son 499 da kaldım  Laugh

muhalefet olsun demi?Big Grin
Hayır, bünye çiziksiz ekrana alışık olduğu için ister istemez bi tepki veriyor Laugh

refleks bi nevi Toungue
cmert Wrote:Hayır, bünye çiziksiz ekrana alışık olduğu için ister istemez bi tepki veriyor Laugh

refleks bi nevi Toungue

camin yüzünde halen seffaf koruyucusu duruyor desem kesin inanmassinCoolönceki resimlerine dikkatlice bak bunun...göreceksin coskucum hakliyim her zamanki gibiWinkBig Grin
[Image: grnt57sb5.jpg]
[Image: grnt60sj1.jpg]
[Image: grnt61hr0.jpg]
[Image: grnt62sz1.jpg]
hande yener i bu kadar yakından hiç görmemiştim Big Grin Toungue
Big Grin
Biraz daha uğraşsam içini bile göstereceğim ama maalesef imkanlar neticesinde bu kadar çıktı Toungue
bu kadarı da yeterli Cem abi, fazla uğraşma istersen Big Grin
Sen öyle diyorsan eğer,
ben sen istersin diye düşünmüştüm Toungue
aaaaaaa....abi bu bizim hande yavSwoon
Sizin Hande nin bizde ne işi varmış, sor bakalım görürsen Big Grin
35cem35 Wrote:Sizin Hande nin bizde ne işi varmış, sor bakalım görürsen Big Grin

Swoon
aceleee etme bu aşk dediğin birazdan bağlanıyor..

sx1e uyumlu bu bizim handeBig Grin
bu merceği nasıl temin ederiz herhangi bir telefon aksesuarcısında varmıdır
bu da benden olmuş mu Coşku abi ?
[Image: microbytalhaot4.jpg]
Başlangıç için fena sayılmaz, netlik iyi değil yalnız Wink
senin mercekten bulsam bi alcam bendekide ihsan abinin büyüteçden o 5 ytl ye aldı ben aynısını 1.5 ytlye aldım Big Grin
İhsan a koymaz, para gani adamda Yahoo
ucuza kaptmışsın, benim merceği geçen sene 1 liraya almıştım, bu kadar ilgi çekeceğini bilsem 5-6 tane alır, eşe dosta yollardım Big Grin
Ben yarın araştıracağım bulursam 5-6 tane alırım ihtiyaç sahiplerine dağıtırım Smile
ya ben şimdi iki mercek kullaniyom cekimlerde...yeni bi tane daha aldim 3.5 ytlye,bunun odaklamasi daha iyi...ayni zamanda odaklama acisindan çift mercek kullanmak ii oluyorWink

(coskucum bu arada oslikteki mikro bolumune benim cektiklerimi de ekleyebilirsin...ben kayit yapamadim)
çarşıdan yeni geldim kayseride aranmadık yer kalmadı bi küçücük mercek bulamadım Sad Cray
fugitif95 Wrote:(coskucum bu arada oslikteki mikro bolumune benim cektiklerimi de ekleyebilirsin...ben kayit yapamadim)

Hadi canım hadi, başka kapıya .. Toungue Toungue
ingilizcen mi yetmedi yoksa Toungue Toungue
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:(coskucum bu arada oslikteki mikro bolumune benim cektiklerimi de ekleyebilirsin...ben kayit yapamadim)

LaughLaugh
cmert Wrote:

rusçam yetmemiş olmasın dostumSwoon
Çaktırma, benim üyeliği de Kutlu abi halletmişti Big Grin
sx1mania_38 Wrote:Ben yarın araştıracağım bulursam 5-6 tane alırım ihtiyaç sahiplerine dağıtırım Smile
bende istiyorum 2 tane bulursan kanka okThumbup
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's