Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 ile mikro çekim fotoğraflar+24 saat sohbet:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
fugitif95 Wrote:
Sx1_FoReVeR Wrote:fugi sende varmı bundan fazla varsa ben bi rica ediim Big Grin

benimki de kayip inan...kapidaki kücük dürbün düzeneginden soktüm mercegi...e sonra takmak zorunda kaldim tabiToungueToungueYahoo

dostum çelik kapı satan yerlerde varmıdır
??????? sorsak acaba fazla kapı merceği varmı diyeClapping
küçük mercek satmıyorlar sadece o dürbün düzeneğini satıolar oda 2 ytl bişey eğer bulamassam alcağımm birtane sökeceğim merceğiSmile
karakule Wrote:
sx1mania_38 Wrote:Ben yarın araştıracağım bulursam 5-6 tane alırım ihtiyaç sahiplerine dağıtırım Smile
bende istiyorum 2 tane bulursan kanka okThumbup

Bulsam can fedaSmile
bunlar nasıl kardeş..ben daha değişik bi yöntemle daha derinlemesine daldım. ihtiyarlıktan ellerim titredi.netlik tam olmadı.makina sabitlenince süper ama..
05 kalem ucu:
[Image: 05kalemucula8.th.jpg]
tükenmez kalem uçları
[Image: tkenmezkalemucu3sg2.th.jpg]
[Image: tkenmezkalemucu2ot7.th.jpg]
[Image: tkenmezkalemucufv9.th.jpg]
topluiğne
[Image: topluigneucudl6.jpg]
[Image: sinek1xc4.th.jpg]
[Image: sinek2qn8.th.jpg]
çilek çekirdekleri
[Image: cilekcekirdek2vv1.th.jpg]
[Image: cilekcekirdek3of6.th.jpg]
[Image: cilekcekirdekms6.jpg]
[img=http://img474.imageshack.us/img474/3898/cilekcekirdekms6.jpg]
buğday
[Image: bugday2mb7.th.jpg]
chadear Wrote:fotoları ekleyemedim...yardım lütfen
BU adrese gir ve "gözat"tan istediğin resmi sec..
sonra upload de ve resim yuklenene kadar bekle
resim yuklendiğinde sayfa yenilenecek ve sana linkler verilecek
en üstteki linki kopyalayip forumdaki cevabina direk yapiştir..Wink
işteee..cift odaklama sistemiyle cekilmiş ultra yuksek cozunurluge ve netliğe sahip son cekimler...Big Grin

[Image: 11042007320bb9.jpg]

[Image: 11042007321pj3.jpg]

[Image: 11042007322gr9.jpg]

[Image: 11042007323hh0.jpg]

[Image: 11042007324ht1.jpg]

[Image: 11042007325hc8.jpg]

[Image: 11042007326pc9.jpg]

[Image: 11042007327ui1.jpg]

[Image: 11042007328xm1.jpg]

[Image: 11042007330hj9.jpg]
chadear Wrote:bunlar nasıl kardeş..ben daha değişik bi yöntemle daha derinlemesine daldım.
fotoları ekleyemedim...yardım lütfen

bekliyoruz dostum derinlemesine dalış nasıl olmuş bakalım birThumbup
teşekkürler fugitif95

bu da benim sistemim. 1 aylık SX1 CİYİM..KUKUMAV sayesinde.
mercek kameranın üstüne tam oturuyor. genç arkadaşların daha iyi sonuçlar alacaklarından eminim.. merceğin markası mı dediniz? VCD çalar yada cd sürücünün lazer merceği.... elinizde bozuk mutlaka vardır...kalitesi süper. daha iyisini bulamazsınız... kenar kısmını siyah bir nesne ile kapatırsanız yanlardan ışık sızması olmaz ve kalite yükselir..ben yapmadım ama.....o yüzden kenarlar biraz  soluk..biraz börtü-böcük çekeyim dedim inanın memlekette bırakmamışlar...hele bahar tam gelsin de mutlaka uğraşırım.. bu sistemden daha iyi verim alacak arkadaşların yorum ve resimlerini bekleriz...iyi çekimler

[Image: 90660430st1.th.png]

[Image: 14824629cz1.th.png]
cift odaklama sistemi nasıl oluyor anlatırmısın kanka bizde bilelim
anlaşıldı tamircileri yada çelikkapıcıları dolaşıcağız
cift odaklama olayı gırgırBig Grin...sen kirtasiyenin birine gir bana mercek ver en küçüğünden de...yeter...tamircileri ziyarete gerek yok;)yada en guzeli bulabiliyorsan kapi gozcusu bul içindeki mercegi al..en ii mercek o aslinda küçük oldugu içinWink
1-kapi gozcusu  hayret nerde var pek, kapıcılardamı !!!!!!!!!!!!!
2-bu mercek kaç kuruş kırtasiyelerde?????????????
3-ve nasıl monte edilecek telefonun kamerasına yardımcı olursanız sevinirim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
4-benim 1 p910 var peki onada uyarmı yada nasıl uydururum?????????????
5-sx1de normal çekimler nasıl olacak zoom yapınca mesela böyle milletin yüzünün çizgilerinimi sayacağız yada tak çıkarmı yapacağız???????????
amma soru sordum bea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karakule Wrote:[IMG]http
[URL=http://img401.imageshack.us/my.php?image=kamera3018do0pn8.jpg][Image: kamera3018do0pn8.th.jpg]

aha bunlar suç aletleri bende bulsam süper olur

bozuk bir vcd çalar yada cd sürücü lazer merceği en iyi mercektir. ufaktır. kamera kısmına tam oturur ve gerçek mikro görüntüyü yakalarsın.
chadear Wrote:
[URL=http://img401.imageshack.us/my.php?image=kamera3018do0pn8.jpg][Image: kamera3018do0pn8.th.jpg]

bozuk bir vcd çalar yada cd sürücü lazer merceği en iyi mercektir. ufaktır. kamera kısmına tam oturur ve gerçek mikro görüntüyü yakalarsın.

senin dediğin vcd mercegiyle cok derinlemesine bi mikro cekersin...ama örnegin bi cicegi yakindan cekmek için o yukardaki gibi bi mercege ihtiyacin varWink
sx1mania_38 Wrote:
chadear Wrote:

senin dediğin vcd mercegiyle cok derinlemesine bi mikro cekersin...ama örnegin bi cicegi yakindan cekmek için o yukardaki gibi  bi mercege ihtiyacin varWink

dediğin doğru..zaten ben de bunu anlatıyorum. görünemeyeni çekmek daha ilginç geliyor bana
karakule Wrote:1-kapi gozcusu  hayret nerde var pek, kapıcılardamı !!!!!!!!!!!!!
3-ve nasıl monte edilecek telefonun kamerasına yardımcı olursanız sevinirim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
5-sx1de normal çekimler nasıl olacak zoom yapınca  mesela böyle milletin yüzünün çizgilerinimi sayacağız yada tak çıkarmı yapacağız???????????

bu sorulara tam net cevap alamadım beni aydınlatırmısınız?????
please!!!!!!!!!
ok millet
bu tarz sormaya devam edersen soruların cevapsız kalır ...
niye kanka devamlı soracağıma toptan sorup
post kirliliği yapmamak daha iyi ok
toplu sorularda sorun yok, fazladan koyduğun ünlem işaretleri ve soru işaretleri hoş değil, 1 tane neyine yetmiyor ...
karakule Wrote:1-kapi gozcusu hayret nerde var pek, kapıcılardamı !!!!!!!!!!!!!
5-sx1de normal çekimler nasıl olacak zoom yapınca mesela böyle milletin yüzünün çizgilerinimi sayacağız yada tak çıkarmı yapacağız???????????
1-kapı gözcüsünü anahtar yapan dükkanlarda bulursun
2-kırtasiyeden ben 1.5 ytlye aldım İhsan abi 5 ytl değişiyor fiyatı
3-Coşku abi açıklamışdı sayfa 1 yada 2 de yazıyor
4-bunu bilemiyorum hayatımda 2 telefon kullandım siemens a55 ve sx1 o yüzden
forum sakinleri bu soruya cevap verebilirler.
5-normal yada zoom fark etmez yerine göre değişir
hakkatten baya soru sormuşsun Smile

edit:harf hatası Sad
3.soruyu videoya veya fotğrafını çekip foruma gönderebilen babayiğit sx1 ciler varmı?
chadear Wrote:teşekkürler fugitif95

bu da benim sistemim. 1 aylık SX1 CİYİM..KUKUMAV sayesinde.
mercek kameranın üstüne tam oturuyor. genç arkadaşların daha iyi sonuçlar alacaklarından eminim.. merceğin markası mı dediniz? VCD çalar yada cd sürücünün lazer merceği.... elinizde bozuk mutlaka vardır...kalitesi süper. daha iyisini bulamazsınız... kenar kısmını siyah bir nesne ile kapatırsanız yanlardan ışık sızması olmaz ve kalite yükselir..ben yapmadım ama.....o yüzden kenarlar biraz soluk..biraz börtü-böcük çekeyim dedim inanın memlekette bırakmamışlar...hele bahar tam gelsin de mutlaka uğraşırım.. bu sistemden daha iyi verim alacak arkadaşların yorum ve resimlerini bekleriz...iyi çekimler

[Image: 90660430st1.th.png]

[Image: 14824629cz1.th.png]

bak böyle resimlerdeki gibi
DAHA AYRINTILI YOKMU ACEMİ SX1CİLER USTALAŞSIN YADA VİDEO YOUTUBELERDEKİ GİBİ
karakule Wrote:DAHA AYRINTILI YOKMU ACEMİ SX1CİLER USTALAŞSIN YADA VİDEO YOUTUBELERDEKİ GİBİ
elimizden bukadar geliyor kusura bakmayın efendim ...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's