Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 ile mikro çekim fotoğraflar+24 saat sohbet:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
cmert Wrote:150 ye forumdan bir kardeşimize gitti, güle güle kullansın kullandıkça beni hatırlasın Sorry
ihsan sende deş yaramı deşş Sorry

fugitif95 Wrote:yalanını yesem...en temiz siyah sx1 seninkiydi...nasi bi gaflet anı anlamadım..şu cihaz satılırmı yav:cray:300e filan bıraksaydın bariCray

Swoon...

150ye?:blink:ne diyeyim alan gule gule kullansın hacı da ucuza gitmiş demeyim şimdi ayıp olur...

hayırlısı diyelim...

bu arada bana bi en siyahından sx1 gelecek aydın'dan inşallah ,sx1e el atacam galiba yeniden,arkadaş cok temiz diyodu...Shifty
piyasası öyle ne yapalım, tutupta 300 e kim alır Smile
kelepir bulmuşsun yine Big Grin
kelepir değil bu sefer ki pekShy...
aldığın kelepirlere say Big Grin
:shifty:ee..şey...

çok kelepirci gördüm kendimi canım.Toungue

bu arada yakaladım cosku bey kimler çevrimiçi görüntüle bakalımShifty

[Image: ilknz4.jpg]
pişti olduk ihsan Popcorn Drinks
sende boş durma vişne suyu iç Toungue
kola turka var verem mi:shifty:kola bu kola turka...Shades
cmert Wrote:ben bordan diye biliyorum ama Laugh
adamın n70 i varmış bi de, kemere takmalı kılıf kullanıyomuş Toungue

sen napmışın dün avcılarda?kemere kılıfı lehimlemişsin:laugh:sonrada tshirt in o tarafı toplamışsın yukarı,kol71 görünsün diye,yalan mı?LaughBig GrinShifty

ben hiç kullanmadım kılıf bu arada...24 saaat elimde makineLaugh
hayır sen neden üstüne alındın onu anlamadım, demekki var kemer kılıf durumları Yahoo
nokya bölümüne açarsın artık bir kılıf bölümü en kemerlisinden Toungue

ayrıyetten piyasada el71 kılıfı yok, yalanını yiyim Laugh
el71 demedim zaten...kol71Laugh

sen nerden cıkardın eli meli bilmemToungue
kol yoksa el zaten yoktur ihsancım Cool
sen bana bakma boşver tak kılıfına temiz temiz kullan Yahoo
http://www.bilisimmarket.com.tr/pinfo.asp?pid=1165

al sana ayak71 kılıfıCool arayan Mevlasını da bulur,... hesaabıLaugh

cro muamelesi yap bakalım bana nereye kadarLaugh

CRO...elektrik ünitesi ismi gibi oldu ama neyseBig Grin
bu mu el71 kılıfı Swoon uyumlu olmadığı model yok maşallah Big Grin
adresi sms le gönderiver burdan n70 me kılıf göndereyim sana Toungue
hani yoktu?varmış demekki...asıl sen bana adresini ver de ben sana bi kaç kavanoz dibi gönderem:shifty:resim çekmeyi de unutmuşsundur...Toungue

bu arada gökhan abi izleyip kaçıosun seni de bekliyoruz muhabbete cosku beni sıkıştırıyor ben daha iyiyim ondan diyeCray
Sizin bu Cenk-Erdem halleriniz beni öldürecek.. Popcorn
gel abi sende katıl kuru kuru gitmiyor...biraz da mısır getirirsen ii olur haniBig Grin
fugitif95 Wrote:hani yoktu?varmış demekki...asıl sen bana adresini ver de ben sana bi kaç kavanoz dibi gönderem:shifty:resim çekmeyi de unutmuşsundur...Toungue

ihsan çarşıyı aradım taradım ME kılıf bulamadım.bulduklarım hep boyundan asmalı o da sana yaramaz ...
yarın sirkeciye gidip alıcam " n70 cro edition" kılıf gelmiş diye duydum, hem kemeri de yanında beleş veriyolar Yahoo
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:hani yoktu?varmış demekki...asıl sen bana adresini ver de ben sana bi kaç kavanoz dibi gönderem:shifty:resim çekmeyi de unutmuşsundur...Toungue

ihsan çarşıyı aradım taradım ME kılıf bulamadım.bulduklarım hep boyundan asmalı o da sana yaramaz ...
yarın sirkeciye gidip alıcam " n70 cro edition" kılıf gelmiş diye duydum, hem kemeri de yanında beleş veriyolar Yahoo

bende sana kol71 taşıma kabı buldum böyle tencere gibim bişiLaughüstünde de senqü siemens yazıyo...:laugh:ME değil MÖ kılıf arasan yine bulamazsın...hoş sen şimdi çıkmazsın çarşıya marşıya anahtarını da aldılar...Toungue

sen uyu hadi bak...yarın çok işin var daha yenge seni bekleyecekWink
aradım söyledim bugün özür dilediğini:thumbup:bi daha da dikkat edersin kızın 3310a fw15 atmassınNonoBig Grin
ohoo ... sana da bi yaranamadık gitti ihsan Rolleyes
beleş kemer bilem göndericem dedim daha ne diyeyim Laugh

gece yeni başlıyor burda, sen uyu ama bana bakma sen Cool
yenge işinin üstüne hiç basma sen zaten...Shifty

ok smsle adresi gonderecem sen de bana kılıfı gönderecen ok?:shifty:kemerimi de onunla paket yapiver aras kargoda karaşın bi bayan var ona ver o kendisi getirir gelirken(harika avcılar şubesinde)Big Grin

ben kacıyom bu arada teyzemin torunu bi sevem gelem keratayıBig Grin

hadi uyu artık...sabah erken kalkıp fırına gitcen çalişmaya hemZzzz
tamam sms bekliyorum Laugh
benim yerime de sev keratayı, aman diyim en70 ini çocuğa yaklaştırıp gereksiz bir radyasyona maruz bırakma Toungue
senin damperliyi ver istersen de 10 gün uyuyamasın çocukBig Grin

(sms atacam bu akşam ...:shiftySmile
cmert Wrote:avcılara gel birlikte yiyelim Toungue bi akşam bize gelsene otururuz Toungue

parayı pakete koysana sana zahmet...:shifty:istanbula gelirsem çayını içmeden,kebabını yemeden,topkapına gitmeden,nişantaşında burhan'ı ve Ğaffur'u görmeden gelmem zaten..

sen geliyodun hani?Nonoömer abiyi,sonic'i,cem abiyi,halil abiyi ve diğer bütün üyelerimizi topla gel...evde olmaz da artık stadyumcu tanıdığım var bi kaç gün konaklama izni alırız...Laugh

bekliyom hadi,anahtarın ben de gerçi amaWhistling
fugitif95 Wrote:parayı pakete koysana sana zahmet...:shifty:istanbula gelirsem çayını içmeden,kebabını yemeden,topkapına gitmeden,nişantaşında burhan'ı ve Ğaffur'u görmeden gelmem zaten..

geldinde göstertmkedikmi, hem sahille denizle falan tanıştırırım seni Laugh

Quote:sen geliyodun hani?Nonoömer abiyi,sonic'i,cem abiyi,halil abiyi ve diğer bütün üyelerimizi topla gel...evde olmaz da artık stadyumcu tanıdığım var bi kaç gün konaklama izni alırız...Laugh

sen stadı hallet bi organizasyon ayarlarız Laugh
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:parayı pakete koysana sana zahmet...:shifty:istanbula gelirsem çayını içmeden,kebabını yemeden,topkapına gitmeden,nişantaşında burhan'ı ve Ğaffur'u görmeden gelmem zaten..

geldinde göstertmkedikmi, hem sahille denizle falan tanıştırırım seni Laugh

Quote:sen geliyodun hani?Nonoömer abiyi,sonic'i,cem abiyi,halil abiyi ve diğer bütün üyelerimizi topla gel...evde olmaz da artık stadyumcu tanıdığım var bi kaç gün konaklama izni alırız...Laugh

sen stadı hallet bi organizasyon ayarlarız Laugh

sanki hiç deniz görmemişiz gibi konuştun şimdi hacı:cool:nice akdenizlere saldık sintineyi çaktırmadanLaugh

stadyum işi tamam...yaşar abi var bi tane ona bi diim ben...kıllık yaparsa sonic'e bi öm...nick'inin üstünü çizdiririz yaşar beyinLaughThumbup
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's