Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Mesajlar Sistem Hatası!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Mesajlar dan ayarlara giriyorum.MMS si seçiorum..Mesajlar sistem hatası dio ve girmio....Mesaj hafızasını MMC yaptım...Çözüm olmadı...mail klasörlerini sildim her iki tarafta da...gene çözüm olmadı...yedek alıp format atıım...Ama herhalde yedekte de sorun vardı ki geri yüklediğimde aynı sorun cıktı....

Peki ne yapabilrim??Wildskindeki gibi bişeyi silersem düzelir mi??Sistem.ini yi defalarca silmeme ragmen çözüm olmadı....

Yardımlarınızı bekliorum......
çözüm yolu burda war aynı sorunla bende karşılaşmıştım...
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1270
Önerin için sagol ama benim sorun bu deil malesef...Ordaki anlatılanları ve daha fazlasını defalarca uyguladım ama sonuç yok.....

Son olarak da c: deki ve e: deki mail klasörlerini silince ardından da tele restart çekince sorunun düzeldiğini fark ettim...Ama su an ki mesajları da kaybetmek istemiorum....Ayrıca mesaj hafızası olarak da telefon hafızası olsun istiom....(Acaba cok şey mi isitorum!!...Big GrinBig GrinToungue)
Big Grin
yok ajan çok şey istemiyosan,2 de lahmacun nası gider yanındaBig Grin
Desperado Wrote:Big Grin
yok ajan çok şey istemiyosan,2 de lahmacun nası gider yanındaBig Grin

LaughLaugh ii olur aslında...Ama soğansız olsun benimkiler....Big Grin

Arkadaşlar...Şaka bi yana bi çözüm yolu yokmu bunun yaw???
(cmert!!illa ismini mi solettircen??!!Big GrinBig GrinLaughLaughToungue Bi el atıverde vurdurak şunu....Big GrinBig Grin)
--DaNGeR-- Wrote:(cmert!!illa ismini mi solettircen??!!Big GrinBig GrinLaughLaughToungue Bi el atıverde vurdurak şunu....Big GrinBig Grin)

Yahoo Shy Yahoo

öncelikle sorunlu sürücüyü saptamak için önce c: deki mail klasörünü silip durumu kontrol et, sorun devam ediyorsa mmc ye yedek alıp format çekersin ...

sen de nerden buluyorsun böyle günyüzü görmemiş problemleri Big Grin Big Grin
cmert Wrote:
--DaNGeR-- Wrote:(cmert!!illa ismini mi solettircen??!!Big GrinBig GrinLaughLaughToungue Bi el atıverde vurdurak şunu....Big GrinBig Grin)

Yahoo Shy Yahoo

öncelikle sorunlu sürücüyü saptamak için önce c: deki mail klasörünü silip durumu kontrol et, sorun devam ediyorsa mmc ye yedek alıp format çekersin ...

sen de nerden buluyorsun böyle günyüzü görmemiş problemleri Big Grin Big Grin

Yaw..Üzerinize afiyet bende biraz cinslik vardır....Big GrinBig GrinLaughYahoo
Zaten bole cins şeylerde beni bulur hep..Big GrinBig Grin(Aslında diger basit sorunlarıma kendim çözüm buldugum için buraya yazma gereği duymuom..Her yolu denedikten sona yinede çözüm bulamazsam, buraya yazmak zorunda kalıom...Big Grin Tabi onlarda dogal olarak birazcık cins oluo...Big Grin:DBildiğin gibi 1.5 senelik bi Sx1 pilotuyumBig GrinBig Grin ve seninki kadar olmasada hatırı sayılır tecrubem var...Big Grin:shades:Bu da bi cok sorunumu çözmemi sağlıo....WinkThumbup:shadesSmile

Soruna gelirsek; benim Mail klasöründe hata var gibi....Big GrinBig GrinÇünkü her iki taraftada Mail i silip, MMC yi cıkarıp restart çekince sorun düzelio...Ama bu seferde mesajlar kayboluo...Big GrinBig Grin
Acaba SDS ile bi çözüm olabilir mi buna???...
şimdi şunu anlamalıyız: sorunlu mail klasörü c: de mi e: de mi ?

o nedenle kademeli olarak, önce c: yi silip kontrol et devam ediyorsa c: deki duracak şekilde e: yi silip kontrol et Wink

SDS ile alakam olmadığı için, birşey yazmasam daha iyi Smile
ikiside aynı mail klasörü ki....Big Grin:DBen zaten hafıza kartını mesaj hafızası olarak kullanmıom...Ve dolayısıyla ole bi mail klasörü de yoktu...Geçenlerde bi işim oldu msvDriveE yi çalıştırdım hafıza kartı yaptım mesaj hafızasını..O sırada da eski mesajlarımı göreyim die de c deki mail klasörünü e ye kopyaladım...Big GrinBig Grin daha sonra işim bitince de MMC cıkık vaziyette restart çektim ki mesaj hafızası yine c olsun....(eyyt bee!!Yılan hikayesi gibi bişe oldu...Big GrinSmile)
Yani epi topu bi mail klasörü var ve sorun da onda...Big Grin

Ama işte geçen gün fark ettim ki bole bi sorun var..Belki de bu mesaj hafızasını değiştirmeden önce de bole bişe vardı ve ben fark etmemiştim...

SDS ile ilgili bi çözüm olabilirmi demedeki amacım:erkahn ın mesajları birleştirme gibi bi yolu vardı..belki ona benzer bi yolla kurtarabilirmiyiz die şeyettiydimdi...Big Grin
Okurken yoruldum derler ya, ondan oldum şimdi Big Grin

madem c: hafızasındaki mail klasörünü kullanıyorsun e: deki gereksiz klasörü silmen sorunu çözecektir diye düşünüyorum Shy

gözünü seveyim, biraz kısa yaz Big Grin Toungue
cmert Wrote:Okurken yoruldum derler ya, ondan oldum şimdi Big Grin

madem c: hafızasındaki mail klasörünü kullanıyorsun e: deki gereksiz klasörü silmen sorunu çözecektir diye düşünüyorum Shy

gözünü seveyim, biraz kısa yaz Big Grin Toungue

Big Grin Big Grin Big Grin Toungue

Mail klasörünü sildim e deki ama yine sorun dewam edio..neyse yaa.. o kadar da önemli deil...Big GrinBig Grin
Bizde MMS ayarlarına girmemiş oluruz...Big Grin

yaw kısa yazıom...sorun tam belli olmuo, bu sefer tekrar soru soruonuz....Big GrinBig Grin:PBende bi daha ole olmasın die bendeki mesaj hafızasının taaa çocukluguna indim...Big GrinBig GrinToungueToungue Ama bak..konuyu anlamışın ki cevap verdin...ThumbupShades

ii peki..bundan sona kısacık yazcam herşeyi....CraySorry
Big GrinBig GrinYahoo
ögrenmek iii oldu
Reference URL's