Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Önemli: SX1'ini Bekleyenler Buraya (Tek Konu, diğerleri silinecek)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
arkadaşlar özgürün artık telleri göndermiyeceği kesinleşmiştir..ve sırf özgürün teli göndermemesi yüzünden arkadaşlara makara oldum,okulda hep dalga geçiyorlar eve gidiyorum hep beni görünce kahkahayla gülen yüzler..bunların üzerine sırf telefonsuzluk yüzünden kız arkadaşımla kavga edişim... bunların tek sorumlusu ÖZGÜR Ona tek bir lafım var benim başıma ne gelirse gelsin ben yinede emanete ihanet etmem edemem çünkü o aldığım mal ne olursa olsun benden tekrar gideceğini bildiğim için forumada son sözümü söylemiş oldum böylelikle hakkınızı helal edin arkadaşlar...
sakın kimseye güvenmeyin...size hiç bir şey gözetmeksizin yardım edene kadar...MadMadMad
şimdi ne desem acaba?????????
mağdur bir kiş olarak
merhaba arkadaşlar,

şöyle bir önerim olacak berkant10'un pmine cevaben yazdığım öneri

öncelikle ortak haraket edilmeli ve sonuçlanmalı artık bu

sizin durumunuzda olan ve Ankarada ikamet eden birisi yokmu? Eğer varsa bu arkadaş Özgürle buluşabilir ve herşeyi elden teslim alabilir. Ardından kargoyla teslimat yapılır.

Ankara'dan kimse yoksa biraya gelinip bi temsilci seçilsin, bu arkadaşın yol masrafı karşılansın.

burda Özgür'e karşı bir örgütlenme çabası içinde değilim yanlış anlaşılmasın lütfen. Özgür mazeretlerini bildirdi taziyelerimizi ilettik. Yoğun olup ilgilenememesinden, bir temsilci belirlenip kendisiyle buluşulması yanlış olmamalı.
sonic artık o adam kayboldu...
Ama adam o kadar kişiye yardım etmedende yapabilirdi bişey yapcak olsa....Benim yorumum bu...
wasd 1 ay sonra bu yorumunu söylermisin?
1 ay içinde neler değişebilir neler Smile 1 ay sonra bişey değişmezse söylemem ama!Yani ne olursa olsun sahte bi üyelik açıp veriyim flnda diyebilirdi.Nasreddin hoca fıkrasında olduğu gibi sizde haklısınız,sebeplerine bakılınca oda haklı...
Bence bu konu dışındakiler yorum yapmasın wasd sözüm sana değil haa sakın yanlış anlama.Arkadaşlar çıkmazın içinde ama elbet çözülecek.
arkadaşlar merak etmeyin dayım ankarada savcı .bizzat ilgileniyor..benim sx1 mde orda
Ya sözün bana olsa bile alınmam Smile ben böyle konuları gördüğüm için dayanamadım düşüncemi yazdım sadece Smile bundan sonrası zaten sizlerin,ben yorumumu söyledim çekildim...
umarım hallolur arkadaşlar...
wasd Wrote:Ya sözün bana olsa bile alınmam Smile ben böyle konuları gördüğüm için dayanamadım düşüncemi yazdım sadece Smile bundan sonrası zaten sizlerin,ben yorumumu söyledim çekildim...

Ajan yok sana deilBig GrinDrinks
inşallah teşekkürler kukumav ilgin için

sonic önerin iyi ama nasıl olcak cevap bekliyorum
Ankaradan olan ve aynı zamanda mağdur olan yok sanırım Sad
özgür arkadaşımız nede olsa adresini vermiş...
bir arkadaşımız gidip alıp kargoya verebilir cihazları... sonuçta herkes beklior..
mağdur arkadaşlardan ankaraya en yakın ikamet eden arkadaşımız düşsün yola (tabi yol masrafı karşılansın) cihazları teslim alıp kargolasın..

benim fikrim sonic ile aynı...
ben ankaradayım ama tanımıyorum özgür arkadaşımızı,

bişeye ihtiyaç olursa söleyin
KinG_ThieF_ Wrote:özgür arkadaşımız nede olsa adresini vermiş...
bir arkadaşımız gidip alıp kargoya verebilir cihazları... sonuçta herkes beklior..
mağdur arkadaşlardan ankaraya en yakın ikamet eden arkadaşımız düşsün yola (tabi yol masrafı karşılansın) cihazları teslim alıp kargolasın..

benim fikrim sonic ile aynı...

@ kulakcubugu
usta birliğim ankara ya çıktı ankara il jandarma komutanlığı demetevler mevkiinde ...benim telefonda özgürde...hafta sonu çarşı izinleri 8 saat olduğunu öğrendim yani özgürle buluşup telefonumu elden almayı düşünüyodum...eğer isterseniz benim gibi mağdur durumdaki arkadaşlarımada yardımcı olabilirim ...........Shy
oo king beggar abi çok iyi yere gelion. Çalıştırıyolar haberin olsun 3tane bina yaptırdılar halada yaptırıyorlar 1-2tane daha. Futbol maçı yapabiliyonuz.(binalardan yer kalmadı ama idare etceniz artık)
hadi yaws desene yandık ...
hadi yaws neyse izmirdede amelelik yaptırıolardı zaten alışmışlık war biraz .neyse şimdi önemli olan konu sx1 lerimize nasıl kavuşuruz?...
konuyla ilgili arkadaşları buraya bekliyoruz King beggar Ankaraya gidecek. Kimin telefonu var Özgür'de bilmesi lazım bir liste oluşsunki sizede yardımcı olabilsin arkadaşımız. Adınızı, telefon rengini, IMEI kodunu ve açık adresinizi King beggar'a PM atın uygunsa King için
benim için hiç bir problem yok yalnız bilmenizi istediğim bir husus var o da: asker olduğum için zaman problemi yaşarım (cezalı kalıp çarşı izinlerimin kilitlenmesi gibi)ama benim için sorun değil diyosanız (yani ben beklerim yeterki sx1 im gelsin ) benim orada tam 12 ayım var...yani özgür kardeşimizle yüz yüze irtibat kurma yüzdem artıyo pm lerinizi bekliyorum(sonic in yazdığı gibi)Thumbup
King beggar Wrote:benim için hiç bir problem yok yalnız bilmenizi istediğim bir husus var o da: asker olduğum için zaman problemi yaşarım (cezalı kalıp çarşı izinlerimin kilitlenmesi gibi)ama benim için sorun değil diyosanız (yani ben beklerim yeterki sx1 im gelsin ) benim orada tam 12 ayım var...yani özgür kardeşimizle yüz yüze irtibat kurma yüzdem artıyo pm lerinizi bekliyorum(sonic in yazdığı gibi)Thumbup

arkadaşlar için vereceğin bu destek çok güzel olur
arkadaşlar adına şimdiden teşekkür ederim King beggar Thumbup

not : alakam olmadan mesaj yazdığım için üzgünüm arkadaşlar.
inşallah hayırlısı olur.
peki özgürü geri nasıl kazanırız Sorry??? teknomag öksüz kaldı...Cray
Pages: 1 2 3
Reference URL's