Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Ajan sana batarya falan buldum,kabloda var.(İzmirdekilere duyrulur)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Arkadaşlar İzmirde olupta kablo,batarya bulamıyorum diyen varsa ben bugün buldum!Bit pazarında bi dükkan buldum;
c55 kablo = 10ytl
Orjinal (1000mAh) batarya = 30ytl(Pazarlık payı varmış)
Başka parçaya falan ihtiyacı olursa pitpazarında sıfır bi şekilde mevcut Wink kabloda c55 yazıyo ama HiJackerın resmini verdiği kabloya benzemiyo,resmini çektim,birazdan ekliyicem Smile
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1865

İzmir'den arkadaşımız serk satıyor

sx1 kulaklık+şarj aleti+data kablo
o zaman o usb kablosudur c55 kablosu hijackerın verdiği kabloyla aynısının olması lazımdır Wink
Resmi burda;
[Image: resim_931602009.jpg] üstünde c55 yazıyo,bende o yazıların yalancısıyım Big Grin bu arada bunu yazmamın sebebi lazım olcak birileri olabilir diye düşünmem Smile yoksa haftaya ajanla gidip alıcaz,msndede söyleyebilirdim Smile
arkadaşlar bu normal usb kablosu c55 tabir edilen comport tan bağlanan kablodur.
bu kablo usb kablosu x55 yada c55 le yakından uzaktan ilgisi yok
bu kablo o kablo deıl ajan saol Big Grin
istiyorsan sana gg de satışa çıkarttırıyım kablo 9ytlye
gg den kkartı alışveriş oluo sanırım?
evet olur istiyen varsa ggde satışa çıkartabilirim, sıfır c55 com data kablosu ben aldım gayet memnunum
Ya bunu gidip değiştiririm o zaman Big Grin teklif için sağol Smile değiştircek kablo bulamazsam yaparız bişeyler Smile
Bit pazarında ki açık tarif nedir?
sana zahmet olacak ama Big Grin?
yok sana tarif Big Grin
cem abi ben anlattım ya orası işte
bende cumartesi gelebilirm
yapalımmı bi sx1 buluşması?
Cem abi bi kaç dükkan var orlarda parça falan oluyo;
Bit pazarına girişe yakın yerlerde dükkanlar,bulması sorun olmaz,dükkanların adını yazıyorum;
Ay elektronik
2000 elektronik
Ben genelde buralardan hallediyorum işimi Smile cumartesi bi buluşma falan olursa götürürüm Smile
cem abiden ses yok baksana ajan Big Grin
Valla ajan kim gelirse kapımız açık Smile parçacı bol Big Grin bende 1-2 saat kalabilirim cmt gelen olursa eğer Smile yanlız kablo işi biraz yaş,çoğu yerde hayır cevabı aldım,en son camdan yapılmış tezgahlarda 2. el tel. satan birinde carbon black görünce sorayım dedim,bi onda buldum Big Grin başka bulurmuyuz bilmem Smile öğlen saat 1-1,5 gibi kim gelirse kabulümdür Big Grin ajan sen zaten geliyon,cem abide gelir inş. Smile katılım bekliyoruz Smile sonra,şuydu buydu denmesin,açık teklif var ortada Smile
benim cumartesi 1.25de dersanem bitiyor. zaten bit pazarına yakın dersane. benim arka kapağın tırnaklarından biri kırıldı o yüzden hafiften oynuyo. bi buluşma olursa ben de gelebilirm
sanri Wrote:benim cumartesi 1.25de dersanem bitiyor. zaten bit pazarına yakın dersane. benim arka kapağın tırnaklarından biri kırıldı o yüzden hafiften oynuyo. bi buluşma olursa ben de gelebilirm
Hangi dershane sanri?İzmir batımı,başarımı,final mi?Gelirsen bekleriz Smile saat 1 gibi dershaneden çıkıcam bende(karacan-otobüs duraklarının hemen arkası) beklerim bitpazarının orda,siz yakanızda mor sx1le gelirsiniz Big Grin evet varmı başka gelen?
GELENLER
1)wasd (Ben Big Grin)
2)erkahn
3)sanri
4)Auzunay
Evet varmı gelen?Yokmu başka İzmirde parça-kablo-kapak falan sorunu çeken Sx1ci?
yok normalde dersaneye gitmiyorum da mat. 1 olunca Big Grin delta'nın sömestr kursuna gdiyorum. mor sx1 yok ice blue olmaz mı Popcorn
İce blueda olur cnm Big Grin bendede ice blue var Smile lise kaça gidiyon?Benimde mat ve kimya 1 Big Grin
2. sen? hangi okuldasın? konuyu iice çevirdik bu arada Big Grin bnm bi de geometri var 1 Smile
İzmir Anadolu Lisesinde 4yıllıklardan sayısal bi lise 2yim Big Grin konu dönsün,önemli değil Big Grin
ben de 60. yıldayım. 4 yıllık ve sayısal Sad hafiften kader ortaklığı var Big Grin bi de sx1 tabi Rolleyes
sanri Wrote:ben de 60. yıldayım. 4 yıllık ve sayısal Sad hafiften kader ortaklığı var Big Grin bi de sx1 tabi Rolleyes
Maşallah hakkaten yani Big Grin kader ortağıyız hakkaten Big Grin
Pages: 1 2
Reference URL's