![[Image: 871DSC00173.JPG]](http://img9.yukle.tc/images/871DSC00173.JPG)
![[Image: 3900Basliksiz-1_kopya.jpg]](http://img9.yukle.tc/images/3900Basliksiz-1_kopya.jpg)
Arkadşlar 1.5 ay önce 160ytl aldığım mp4 player satıyorum
Genel Özellikleri:
1GB hafıza,176*220 pixel ekran wav,ogg,mp3,wma ses formatlarını destekliyor
jpg,bmp ve gif uzantılı resimleri açıyor
txt formatında yazıları okuyabiliniyor
radyo,ses kayıt,radyodan kayıt(wav,mp3,voice record)
dışa sesli ve Usb 2.0 destekli usb üzerinden jarz oluyor
AMV formatında 176*208 Vidyo oynatıyor
Vidyo çevirme programını internetten indirdim CD çekip veririm
Yanında Şarz aleti data kablosu ve kulaklığı vardır
ilgilenenlerle fiyat konusunda anlaşa biliriz
NOT:Garantisi yoktur yani yan sanayi malıdır cihaz çok temizdir sadece ekranı koruyan camı catladıgı icin cıkardım camın yenisi 10 ytldir isteyen olursa onuda fiyada dahil edilir
satmamın nedeni telefon almak istememdir
arkadaşım bende telefonu satıp mp4 almak istiyorum bende 6630 var takasa girermisin bide fotosu varsa gönderirmisin
Resmini hanca yarın cekip koyabilirim suan fotoraf makinesi yok
takasta olabirir aslında
ii tamam olabilir yarın koyarsın bende yarın 6630fotosunu koyarım sende na bakarsın gerekirse halederiz
Arkadaşlar alıcı değilim ama almak istesem 100ytlye fln 2gblık mp4 satıyolar

bilginize...
wasd almak istemiyosan mesaj yazma be kardeşim ne fiyat düşürüon herşeyde - yi yicen ha

wasd kendi hakkından başkasının hakkını savunmayacaksın.. Zamanında bende çok savundum millet sanane felan demeye başladı istiyen yesin ne yiyosa ayrıca benim kartada kazık dedinde ben onu taa 2004te aldım o zamanlar öyleydi fiyatlar

Sx1_FoReVeR Wrote:wasd kendi hakkından başkasının hakkını savunmayacaksın.. Zamanında bende çok savundum millet sanane felan demeye başladı istiyen yesin ne yiyosa ayrıca benim kartada kazık dedinde ben onu taa 2004te aldım o zamanlar öyleydi fiyatlar 
Ya ben düşündüm öylede denebilir diye ama yinede yazdım işte

istemiyosanız siliyim bütün fiyat mesajlarını,benim için sorun değil

çıkar biri "Alemin derdi senimi gerdi?" derse cevap veremem

Wasd Arkadaşım örnek olarak vediğin sitede açık arttırma var yani bu fiyatlara alamassın almak istesen bi rekabette iki katına cıkar fiyat
Arkaşlar Resimleri üste Ekledim bilginize gece çek tigim için pek iyi cıkmadı ama neyse
Bu mp4 ekranı bir çoğu gibi soluk göstermiyor cam gibi iyi gösteriyor 7610 kıyasladık daha net gösterdiği anlasıldı
YuSuF Wrote:Wasd Arkadaşım örnek olarak vediğin sitede açık arttırma var yani bu fiyatlara alamassın almak istesen bi rekabette iki katına cıkar fiyat
Arkaşlar Resimleri üste Ekledim bilginize gece çek tigim için pek iyi cıkmadı ama neyse
Bu mp4 ekranı bir çoğu gibi soluk göstermiyor cam gibi iyi gösteriyor 7610 kıyasladık daha net gösterdiği anlasıldı
Biliyorum bi rekabette fiyatın artabileceğini.yanlız ben o teknosada satılan mp4lerden bahsetmiyorum,doğru yerden alırsan ucuza bulabilirsin

zaten o fiyatlara demedim,ondan biraz daha fazlasına dedim

arkadaşım yusuf ı na ne kadar istiosun ben ona 120ytl veririm bide senin düşünceni sormak istedim
Arkadaşım verdiğin fiyat bana çok makul geldi ama 2 gün once mp4 arka cebine koydum ve öylece unuttum akşam farkettim açtıgımda ekranın sol kenarında pixel çizğileri belirdi basınctan olmalı eğer bu hali ile alırım diyorsan sana 100ytl bırakırım bi bakmak istersen son halinin resimlerini koyarım
ama almak ta cidiysen ekranı yaptırıp eger istersen camınıda taktırıp sana 130ytl veririm verebilirim bu arada ekrandaki cizikler çok gözük müyor son söz senin
resmini koyda bakıyım basınçtan ne kadar pixel çizgileri belirmiş ona göre fiyat belirleriz artık
arkadaşım sol köşede yukarıdan aşağıya dört pixel ğöstermiyor siyahta gözükmüyor o renge yakın bir renkte görünüyor ben yarın siteye resimlerini eklerim saygılar..
wasd acıklama için saol
yakında bende alıcamda 1 adet mp4 ama izmirden ucuzu olucak kesin
bi araştırıver
şimdiden saol