Bugün hava 0(sıfır) santigrat derece yarın bugünden 2kat daha sıcak olacağına göre yarın hava kaç santigrat derece olur ?

Not: Cevap verdiğiniz yanıtlara göre ve pazar günü açıklanacaktır.

Bulana benden +Rep

0 santigrat derece tabi ki
ugurupa Wrote:0 santigrat derece tabi ki

yani 0*2=0
hayır 0 değil diğer arkadaşlarımızıda bekliyorum

0 derece 273 kelvindir.2 katı 546 kelvindir.Tekrar dereceye çevirirsek 273 çıkarırız.273 derece yapar.
way yavrum matematiğe bak
haaa ben öle sandıydımda ajan
kusura bakma artık

benim alan elektronik pc falandı filan

Ne kusuru ajan..aa ayıpsın
nashiila ben o siteden almadım başka bir forumdan aldım o da hoşuma gittiği için bilgi paylaştıkça güzeldir.
Desperado mantığın güzel ama biraz çevir onu doğru yoldasın başka derecelerden git

Sx1_FoReVeR Wrote:nashiila ben o siteden almadım başka bir forumdan aldım o da hoşuma gittiği için bilgi paylaştıkça güzeldir.
Desperado mantığın güzel ama biraz çevir onu doğru yoldasın başka derecelerden git 
Yukardaki cevabımda da dediğim gibi bilgi olarak versen problem yok zaten, diğer konuda verdiğin bilgiye herkes gibi bende teşekkür ettim ama sen bu konuda soru şeklinde sorup süre verip, karşılığında rep vereceğim diyorsun. yanlış olan o kısmı.
1 derece olur...

cevap 17.77 derece
cozum:
0 santigrat derece=32 fahrenheit
2 katı ise 64 f eder
cevirirsek yani(x F-32 F)çarpı 5/9= 17,77 derece eder
fahrenheit ile çevirirsen 17.7 c yapıyor, kelvin ile çevirirsen 273 c yapıyor... hangisi doğru...? doğru olan "1"...

benim cvp yanlış mı..bence soru yanlış:Dmantık hatası war soruda
niye fahrenheit yada kelvin ?
bence bu sorulu mantıklı bile deil kaç drece dion sonra fahrenayt kelvin falan kelvin kim hem?
kelvin bizim kimyacı.Kendisi kel

vay kel

insanın vücud ısısı 36,5 derecededir bügün havayı 0(sıfır) derece hissediyorsa yarın bunun 2 katı soğuk olcaksa 36/2= 18,25 santigrat derece olur

dimi doru hesapladım
3310 Wrote:niye fahrenheit yada kelvin ?
nie fahrenayt bilemem ama kelvin renklerin ısısını ölçmekte kullanılıyo baya alakasız kalıyo

HaCkErLy Wrote:insanın vücud ısısı 36,5 derecededir bügün havayı 0(sıfır) derece hissediyorsa yarın bunun 2 katı soğuk olcaksa 36/2= 18,25 santigrat derece olur
dimi doru hesapladım
doru cvp bu işte