Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Benim Fikrim Geldi :D
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Merhaba çoğu kişinin sx1 parça bulma sorunu var. Bir tane Topic açılsa duyuru niteliğinde herkez oraya bildiği dükkanları ve sehiri yassa iyi olmazmı mesela ben bursadayım bursada nereden bulabilirim sx1 ime orjinal kasa fln. Sizcede iyi olmaz mı iyi akşamlar
sen forumu bı okusan ole seylerın oldugunu zaten anlardın ajan
erkahn Wrote:sen forumu bı okusan ole seylerın oldugunu zaten anlardın ajan

ajan değil dedektifsin sen yaa Big Grin
Evet forumda öyle başlıklar var Wink hatta yarın İzmirde toplanıp gidicez parçacılara Wink
Mr-SahiN Wrote:Merhaba çoğu kişinin sx1 parça bulma sorunu var. Bir tane Topic açılsa duyuru niteliğinde herkez oraya bildiği dükkanları ve sehiri yassa iyi olmazmı mesela ben bursadayım bursada nereden bulabilirim sx1 ime orjinal kasa fln. Sizcede iyi olmaz mı iyi akşamlar

Kardeş...Bursa da telefon parçası bulabileceğin nadir yerlerden (ve bence en iisi) eski garajlar(metronun Osmangazi istasyonu) mevkiidir...Zaten metrodan inince hemen alt sokak oluo....Orada binbir çeşit tamirci var....Yedek parça alıcaksan alt sokakta mavi çarşı die bi pasaj gibi bişe var..oranın içinde NET TELEKOM var(toptancı...Ve bolece daha ucuza kapatırsın..Wink) Ayrıca yine o yol üzerinde Nic Telekom die bi yer daha var...Orada da kapak vs bulabilirsin...Ama malesef kapaklar yan sanayi...

Orijinal kasa arıosan vede siyahsa, Bursa da cok zor bulursun...Şahsen ben tam 2.5 ay bekledim sadece MMI üzerindeki tuş takımının siyahı için....Ama sonunda siyah Sx1 ime kavuştum....Big GrinBig GrinBig Grin
http://forum.teknomag.com/showthread.php...90&page=47Big GrinToungue

Birde Bursa'nın neresindesin?Yanı hangi ilçe?Merkeze yakınmısın?şahsen ben Osmangazi'deyim....Yakınsan yardımcı olabilirim....
saol Frank abiBig Grin
wasd yarın 1 de ok ajan
Reference URL's