Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Telefonum Açılmıyor ??? :(
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Merhaba

Telefonumun sorunu şu.

Telefonumu açtığımda sadece bataryanın bitti işareti werip ses çıkartıyodu.

Bende şarj koyup  bataryanın dolmasını bekledim.

Akşam saat 8 de koydum.

Sabaha kadar bekledim sabah saat 9 kalktım.
Telefona baktım batarya hayla dolmamış.

Telefonda  açılmıyor.

Daha yeni şarj cihazını almıştım.

Batarya bi türlü dolmuyor.
Telefonda açılmıyor.

Acaba Batarya da mı sorun war kullanım süresi mi bitti  2 sene olmuştu.
durup dururken mi bu hale geldi...?
"zaza_zaza" kardeş,
1-Taktığın prizde elektrik varmı kontrol et.
2-Prizde Elk. var ise, şarj cihazını telefona taktığında "Siemens Mobile" yazısı gelip sağ üstteki batarya simgesi doluyor şeklinde gösterip göstermediğini kontrol et. (telefon kapalı bile olsa şarj ederken simge hareketli olacak)
bunları dene olmazsa bir tepki yoksa açık şarjda biraz doldurmayı dene ondan sonra sorun yeni aldığın şarj cihazındamı bataryadamı yoksa telefonun şarj entegresindemi ortaya çıkar sen denemenin sonuçlarını yaz biz yardımcı oluruz.
dostum flash arızasına benziyor. ekran açılmayıp sadece ses mi veriyor?
Telefonu şarja koyduğumda şarj olma belirtisi wermiyor.Siemens Mobile yazısı bile göstermio yani.Telefon açılmıo.Sadece açma tuşuna basnca batarya bittiği sinyali weriyo.Daha yeni sx1 şarj cihazı aldm cihazda sorun yok.Telefon calıstıgı günlerde bataryayı doldururken 4 5 saatte batarya simgesinin 1/5 i oluo.normalde 5/5 olur. bide 1 saat gecmeden hmn batarya bitiodu sonra telefonun bataruası dolmamaya başladı gördüğünüz gibi Sad
zaza_zaza Wrote:Telefonu şarja koyduğumda şarj olma belirtisi wermiyor.Siemens Mobile yazısı bile göstermio yani.Telefon açılmıo.Sadece açma tuşuna basnca batarya bittiği sinyali weriyo.Daha yeni sx1 şarj cihazı aldm cihazda sorun yok.Telefon calıstıgı günlerde  bataryayı doldururken 4 5 saatte  batarya simgesinin 1/5 i oluo.normalde 5/5 olur. bide 1 saat gecmeden hmn batarya bitiodu sonra telefonun bataruası dolmamaya başladı gördüğünüz gibi Sad

Dostum sen bu soruyu bize 10 gün evvel sordun aynı gün bizler yazdık ama sen yoksun. neyse;flashı arızası, yeniden yükle sorun çözülür.

Bi ara uğrar neticeyi yazarsın, ama 10 günü geçmesin. ha!
nashiila Wrote:
zaza_zaza Wrote:Telefonu şarja koyduğumda şarj olma belirtisi wermiyor.Siemens Mobile yazısı bile göstermio yani.Telefon açılmıo.Sadece açma tuşuna basnca batarya bittiği sinyali weriyo.Daha yeni sx1 şarj cihazı aldm cihazda sorun yok.Telefon calıstıgı günlerde  bataryayı doldururken 4 5 saatte  batarya simgesinin 1/5 i oluo.normalde 5/5 olur. bide 1 saat gecmeden hmn batarya bitiodu sonra telefonun bataruası dolmamaya başladı gördüğünüz gibi Sad

Dostum sen bu soruyu bize 10 gün evvel sordun aynı gün bizler yazdık ama sen yoksun. neyse;flashı arızası, yeniden yükle sorun çözülür.

Bi ara uğrar neticeyi yazarsın, ama 10 günü geçmesin. ha!

Kardeş öle dionda telefon acılmıo ki neresini yüklicem Big Grin
Dostum flash zaten açılmayan telefonlara yükleniyor, eğer açılmamasına rağmen, açma tuşuna bastığında hafif ışık veya bir süre sonra ekranda kararma oluyorsa flash yüklemen gerekiyor.
Bak aşağıdaki adreste anlatılıyor sen kendin yapamazsan işten anlayan servis sor anlayan olursa yüklet.

http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1185
Kardeş her şey için saol.

Sorun Bataryadaymış.
Batarya bitmiş heralde değiştirdim tel açıldı saol her sey için.
geçmiş olsun dostum, bir şey değil.
ekran siyah olup ses gelip tekrar gidiyorsa:Dacil x55 kablosu al full flash bul at
Big GrinBig Grin bolll şans
dostum okumuyormusun hallettim diyor ya.
Soruyu ilk sorduğunda koyduğumuz teşhis doğru çıktı. yani hemen il k teşhiş flash yükle değil öncelikle şunu dene bunu dene vb. dedikten sonr5a bir tepki olmaz ise diğer seçenek önerilebilir. arkadaşımız burada 10 gün boşuna vakit harcamıştır. ilk teşhise bakın.
Reference URL's