Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Sx1 e firmware atamıyorum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Merhaba Elimde bir sx1 var fakat firmware atma yerinde açılıyor bütün ayarları yapıyorum start a bastığımda Can't initialize USB Device yazısı çıkıyor ve kırmızı oluyor. X55 kablosuyla core de atamıyorum sizce sorun nedir? iyi günler

Telefonu normal açtığım zaman Siemens mobile öyle kalıyor kapatma tuşundanda kapanmıyor kapatmak için pili çıkartmak zorunda kalıyorum.
Mr-SahiN Wrote:Merhaba Elimde bir sx1 var fakat firmware atma yerinde açılıyor bütün ayarları yapıyorum start a bastığımda Can't initialize USB Device yazısı çıkıyor ve kırmızı oluyor. X55 kablosuyla core de atamıyorum sizce sorun nedir? iyi günler

Telefonu normal açtığım zaman Siemens mobile öyle kalıyor kapatma tuşundanda kapanmıyor kapatmak için pili çıkartmak zorunda kalıyorum.
Dostum USB aygıtının başlatılamadığını yazıyor.

Siemens mobile yazısı normal çıkıyorsa ve açılmıyorsa sorunun bence firmwareyle alakalı.
1- * ve # ve kırmızı açma tuşlarına aynı anda basarak format atmayı dene. (gerçi Core falan dediğne göre bunları biliyorsundur)
2-SX1'in USB'nin orjinal kablosuyla veya DCA-540 kablosuyla firmware yükle, umarım düzelir.
kolay gelsin.
Formata başladı çok az ilerledi ve telefon takıldı 20 - 25 dk hep aynı yerde kaldı bende pili çıkarttım taktım şimdi frimware update yeri açılmıyor elimde c55  kablosu var yani seri kablo sx1 e uyuyor şimdi hem usb ile hemde com kablo ile sx1 e frimware atamıyorum. Ne yapabilirim yarın gidip T5 tornavida alıp tp yapacağım önerileriniz nedir
goruntu02.jpg - 0.02MB Burada kalıyor ve mmi tuşları kısmında hafif ısınma meydana geliyor
Dostum donanıma zarar vermeden, bu konuda uzmanlaşmış dostlarımız önerilerine göre yazılımsal yolları dene. umarım kısa zamanda hayata döndürürsün. kolay gelsin asla umutsuzluğa kapılma, benim önerim bu.
Tp yapıp Freia ile flash atmayı dene Wink başarısız geçerse donanımsal bir problem sözkonusu.
data kablosunu en üstteki ve varsa ön paneldeki usb girişine takıp denermisin...
Sorunu buldum daha doğrusu belki bulmuş olabilirim. Mmi tuşlarını kaldırdığım zaman orada oksitlenme gördüm şimdi tiner ile temizleyeceğim fakat lcd ekranı mmi board tan nasıl ayırabilirim?
ÖM Wink
Oksitleri temizledim simdi pc bi kerelik tan ıdı sonra tam frimware atıyodum başladı 5 sn sonra gitti kırmızı oldu hata verdi su an ne update modda açılıyo ne bişi açmaya kalkınca bi dııt sesi geliyor
Reference URL's