Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Asabım bozuldu gece gece
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ya ngeyç forumunda satılığa çıkarmıştım sx1i,vazgeçince değiştireyim dedim konuyu,bi baktım adam ne geldiyse ağzına yazmış,sx1le kafa kafaya ngage takası falanda düşünebilirim yazmıştım adam diyo ben 3 sene telefoncuda çalıştım,o teli alcak telefoncu yok,5 para etmez telefon falan Mad akşam akşam kafam bozuldu yaa!!Nedemek sx1 para etmez!!Ben 200e aldım sx1i 2. el,kablosuydu şuydu buydu 300ytlyi geçti şu anda harcadığım para ve kapak için hala harcayacağım,yazılımsal gelişmemiş olsada şekil telefon bence,harcadığım tüm paralar helal olsun Sx1ime Big Grin Yahoo Popcorn Drinks
satarsın ama çok komik rakamlara ondan alcağın paradan hayır gelmez zaten boş ver satma Big Grin
Bu duyguyu sx1 kullanmayan anlayamaz!!!
wasd sx1 zamanında ben 550 ytl ye almıştım ve pişman değilim yakınıp durma ve canını sıkma Nono
halen sx1'i kaybedersem ne kullanabileceğimi bilmiyorum ama şunu biliyorumki hiçbir zaman sx1'den aldığım zevki hiçbir telefonda bulamayacağım Thumbup
Dostum Bazı değerli şeylerin değerini herkes anlayamaz.

Mesela bazen TV'de seyrediyoruz herhangi bir Tablo vb. şeyler inanılmaz fiyatlara satılıyor.
Bu nedenle ancak; Kıymetini değerini o eşyayı kullanmak isteyen, anlayan bilebilir kullanmayan ne bilsin.
Bazen evde kuş besleriz veya köpek vb. insana dost canlı, onların değeri o evde sonsuzdur, parayla değişilmez.
Bu nedenle SX1 bir sevdadır, kullanmasını bilene, kafana takma.
bende sx1imi 440 ytlye almıştım..frank'inde dediği gibi yerine telefon bulmak gerçekten çok zor...Sx1lerimizin kıymetini bilelim..
bende 450ye 10taksitle aldım Big Grin
sx1 ilk çıktığında 1000 ytl idi tamam değer kaybetmiş olabilir bazı insanlara kazık yemiş hisside verebilir ama piyasada böyle bir telefon yok .07.07.2005 tarihinde doğdu sx1im 460 milyona yani ozamanın para değerine göre 12 taksitle almıştım
asla pişman deilim aldığıma!Arkadaşlar başka fw güncelleen telefonlar varmı ?
Başka yok maalesef!Ya nokyalarda flash(telefonun esas yazılımı) güncelleyebiliyorsun ancak onun için çok pahalı boxlar var(bizim c55in gelişmiş türü Big Grin) yani başka hiç bi telefon sana Sx1 tadı vermez!Buyrun buda bana yazılan mesaj,kafamı kızdıran yazılar;
-------------------------------------------------------
[BEN İZMİRDEYİM ADAM KONYADAN BUNU DİYO]
aga valla benim amcaoğlunda da bi tane sx1 var siyah hem de,hiç para etmiyor.Telefoncular 120-130 anca veriyolar.Ki daha geçen 6600'ı 150ye sattık tertemiz kutulu garantili.Piyasa mafiş şu an.Ama inşallah satabilirsin...
[İZMİRLİ BİRİNE MANİSADAN BUNU YAZIYO]
ya anlamıyorum sızın tel degerlı alınacak tel degersız oluo hep!!! sx1 para etmedı aslada etmez bunu ogren once! ben 3sene telefoncuda calıstım!!! sx1ı suanda hıcbır telefoncu almaz! kasası yan sanayı dıon sıfır zor basıo dıon sorada su kadara aldım dıon!
valla 200e aldıysan kusura bakma o senın dusuncesızlıgın!
n-gage i 170 e satanlarda acıl para ıhtıyacı olanlar oluo yada pıyasayı dusurmek ısteyenler oluo
en bilinen site gittigidiyora bak bakem sx1'e kac ıstıolar ve kac verıolar
n-gage'e bak kac ıstıolar kac verıolar!!!
-------------------------------------------------------------
Hayır başka bi ilin piyasasını bilmeden nasıl öyle dersin?Ben satıcı değil kullanıcıyım zaten,adam belki sx1 istiyo,ona ne?Bende iyice verdim cevabını,hani 2,5milyarlık sx1 linki vardı ya,onuda yazdım oraya Big Grin "gerçi 250 eder ama" diyede yazdım tabi.Var böyle kazmalar işte hayatta...Neyse zararın neresinden dönersen kardır Smile vazgeçtim sx1i değiştirmekten,varmı Sx1 gibisi yaa Yahoo
o manisalıyı yakalayıp dövmek lazım bi temiz SmileSmile
auzunay Wrote:o manisalıyı yakalayıp dövmek lazım bi temiz SmileSmile
Aslında öylede boşver...
Arkadaşlar bursa ilinde siemensin ikinci el felaket piyasası var Smile bunu bir arkadaştan duymuştum...Diğer illerde nokia nasılsa bursada siemens öyleymiş.Bunu bana arkadaş ciddi ciddi söyledi.
Reference URL's