02-11-2007, 07:41 PM
02-11-2007, 07:45 PM
video olarak paylaşılmamıştı 
düzgün bir video kaydedicim olsa çoktan hayata geçirirdim

düzgün bir video kaydedicim olsa çoktan hayata geçirirdim

02-11-2007, 07:49 PM
olsun cmert.. yol göstermek adına iii oluyosa sorun yok
....
....02-11-2007, 07:52 PM
yalnız o videoda tasvip etmediğim birşey var;
ön kapağı çıkarmak için yanlış bir yol seçmiş, o şekilde ön kapağın üs tırnağı çok kolay kırılır.
ters çevirip board ön kapakta kalacak şekide kasayı tutup ayırmak hem çok kolay, hemde oldukça güvenli
ön kapağı çıkarmak için yanlış bir yol seçmiş, o şekilde ön kapağın üs tırnağı çok kolay kırılır.
ters çevirip board ön kapakta kalacak şekide kasayı tutup ayırmak hem çok kolay, hemde oldukça güvenli

02-11-2007, 08:02 PM
cmert Wrote:yalnız o videoda tasvip etmediğim birşey var;Katılıyorum
ama erdemin telefonda çok sağlam ya
dün ajan çıkarmaya uraşırken çat diye ses geldi kapağın üst tırnağından,nasıl bir sx1se bi kapak değişimi için abartısız 1,5 saat uraştık yinede olmadı 
02-11-2007, 09:42 PM
varya tuşları sabitlemek için bi kilitimsi bişey varya onu söktüm ole kapandı telefon.. yedirdi öteki türlü kafayı bize... .. şimdilik çok iii

02-11-2007, 09:42 PM
ben de eve gelince kendi telefonumla da bi okadar uğraştım
erdem eve gidince halletti de ben biraz zorlandım. nümerik tuşlar düzgün durmamak için çok direndi
erdemde de aynı sorun vardı o tuşların kilidini takmamış
ben de metalleri evirdim çevirdim sonunda hallettim
erdem eve gidince halletti de ben biraz zorlandım. nümerik tuşlar düzgün durmamak için çok direndi
erdemde de aynı sorun vardı o tuşların kilidini takmamış
ben de metalleri evirdim çevirdim sonunda hallettim02-11-2007, 11:20 PM
sol teşekkür edriz bu videoyu zsharen uploat etsenız ındırsek kenarda kalsa bıde her parcayı sokuolarmı buzzer dahıl?
02-12-2007, 01:56 AM
cmert Wrote:yalnız o videoda tasvip etmediğim birşey var;
"Cmert" kardeş sana tamamen katılıyorum, ters çevirmese bile üst kapakla board'ı birlikte tutarak çıkarılırsa çok kolay oluyor, çıkardıktan sonra zaten parçalar ayrışıyor.
Bu arada "auzunay"a teşekkürler.
02-13-2007, 01:02 PM
ÖNEMLİ DEĞİL.. EVDE NET BOZULDU EN KISA ZMNDA UPLOAD EDİCEM VİDEOYU....
[/align]
[/align]02-13-2007, 08:41 PM
çok güzel bir döküman oldu 
02-14-2007, 12:43 PM
aslında daha ii yerde dursa ""sx1 kardeşliği"" yerine "yararlı döküman"larda olsa daha ii olur.. bole arkalara düşer kaybolur...