Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Fenerbahçe yenildi,Ligde şampiyonluk yarışı kızıştı. Sizce hangi takım şam. Göğüsler?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Fenerbahçe acı bir şekilde yenildi,galatasaray ve beşiktaş ise müthiş bir futbolla yükselişe geçti.Ligde şampiyonluk yarışına 3 büyüklerin tümü katıldı.Fenerbahçe ise puan farkını korumaya çalışıyor.Bu arada forumdaki bazı fenerli arkadaşlarımızında iddiası kalmamıştır artıkBig Grin bence bu yarışta Kara kartal şampiyonluğu göğüsler yorumlarınızı bekliyorum....Popcorn
En iyi oynayan kazanır.
Cim-Bom şimdilik iyi oynuyor ama Hakan sakat, Necatide dün sakatlandı, Gerçi Forvet olarak Ümit Karan formunda ama Lig uzun maraton Fenerinde kaliteli oyuncuları var yine ikisi arasında geçer, Beşiktaşın zorlayıcı futbolu yok saman alevi gibi.
Son 1-2 hafta kala şampiyon belli olmaya başlar, belki yine son maça kalır.
ama Cim-Bom Şampiyonun en büyük adayı.
Beşiktaşlılar böyle seri galibiyetlere hasret kaldığı için heyecanlanmalarını çok iyi anlıyor ve hak veriyorum.Önemli olan devamını getirebilmek, konşmak için çok erken diyorum ...
cmert arkadaşım ben beşiktaşa sonuna kadar güveniyorum.fenerbahçe cim bomun 100.yılında şampiyonluğu elinden aldı beşiktaş ta %100 eminim ki fenerin elinden alacaktır.
İlhan Mansız gitti Beşiktaş bitti.
nashiila kendine göre bir görüş yazmışsın saol ama beşiktaş şu anda bence eski durumundan daha iyi kadro müthiş...
ugurupa Wrote:cmert arkadaşım ben beşiktaşa sonuna kadar güveniyorum.fenerbahçe cim bomun 100.yılında şampiyonluğu elinden aldı beşiktaş ta %100 eminim ki fenerin elinden alacaktır.

Kullandığın % yi sezon sonunda hatırlatırım, şimdi susuyorum Shifty
:drinks:Ne diyeyim hayırlı olsun, Bizim Hasan Şaş yedek kaldı.
Neyse SX1 şampiyon olur.Drinks
cmert Wrote:
ugurupa Wrote:cmert arkadaşım ben beşiktaşa sonuna kadar güveniyorum.fenerbahçe cim bomun 100.yılında şampiyonluğu elinden aldı beşiktaş ta %100 eminim ki fenerin elinden alacaktır.

Kullandığın % yi sezon sonunda hatırlatırım, şimdi susuyorum Shifty

Cmert ben takımıma %100 güvendiğimi söyledim.Seninle bu konuda anlaşamadıkBig Grin Diyeceğim hangimizin takımı şampiyon olursa ona lisanslı forma hediye edelim Big Grin
Feneriumdan başka yerden alışveriş yapmam, bjk ya para kazandırmak aklımın ucundan geçmez Laugh
Beşiktaş sadece şampiyonluk potasına girdi bu da bana yeter bundan sonra daha dikkatli oynarlarsa neden olmasın Big Grin
karakartallara her zaman güvenim tamdır Thumbup
inşallah şampiyon olur da kutlarız Drinks
şampiyonluk fenerin , ikincilik yarışı kızışır ancak Smile
Yanılıyosun şampiyon cimbom,ikincilik beşiktaşın 3.de fener..
Şampiyon Karakartallar Big Grin
2.lik sizin olsun Big Grin
şampiyon her sene belli önemli olan 2nci kim olacak Big Grin

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER
Desperado Wrote:Yanılıyosun şampiyon cimbom,ikincilik beşiktaşın 3.de fener..

bu senede mi anlaştı arasında gs ve bjk , yine başbaşa yemek yendi anlaşılan Big Grin
peki kupa kimin olacak , ona da karar vermişlerdir...
3310 Wrote:

bu senede mi anlaştı arasında gs ve bjk , yine başbaşa yemek yendi anlaşılan Big Grin

komplo teorisi haa Toungue
Frank Wrote:
3310 Wrote:

komplo teorisi haa Toungue

hayır gerçekler Big Grin
Beşiktaş kardeş takımToungue
Forza CimBom
3310 Wrote:

hacu ben nereliydim hatırlıyon mu? Laugh
eros Wrote:
3310 Wrote:

hacu ben nereliydim hatırlıyon mu? Laugh

rizelusun Toungue , da Fenerbahçenin şampiyonluğu ile ilgisi ?
sen rizesiz de olsan sonuç değişmez ki Big Grin
Rizeye yenildiniz ya ondandır..
yazık walla şuan 3-1 yeniliyoruz az alkmara(gs liyiz ama türk takımı)
Nolcak bu fenerin hali daha şampiyonluk diyolar..
3-3 oldu haydi bastır fener...
Şampiyon Karakartallar Forza Beşiktaş
Pages: 1 2
Reference URL's