Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 de Program Kaldırılması
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar SX1 e kurulan oyun veya bir programı nasıl kaldırabiliriz.Sil çıkıyor da kaldırmayı bulamıyorum.Programlarımı hafıza kartına kurmuştum.Yardım edebilirmisiniz?
ilk önce kurulum altındaki yöneticiden silmeyi dene silmek ile kaldırmak aynı şeydir
eğer yöneticide göremiyorsan kaldırmak istediğin dosyayı kapsamlı bir dosya yöneticisi ile
e\system\apps
altındaki silmek istediğin program veya oyunun klasörünü silmen yeterli Thumbup
@horofido66
1) menü'den kurulum altındaki yöneticiye gir silmeyi istediğin program veya oyunun klasörünü silmen yeterli .
2) menü'den dosya yöneticisi e\system\apps'a gir silmeyi istediğin program veya oyunun klasörünü silmen yeterli olur
Çok teşekkürler arkadaşlar
ya bilgiler için teşekkürlerde ben teli aldıımda içinde blunan oyunlarıda silmek istiyorum ama bulamadım bi türlü Shy
cagri Wrote:ya bilgiler için teşekkürlerde ben teli aldıımda içinde blunan oyunlarıda silmek istiyorum ama bulamadım bi türlü Shy
onlar rom'da kayıtlı oldukları için silemezsin ancak yeni patch'li bir firmware yüklemelisin...
bende java dosyası olarak scrabble oyununu kurdum, java yöneticisinden silmeme rağmen hala ana menüde kısayolu var. nasıl düzeltebilirim bunuSad
Java oyun ve prolar ;

e\system\MIDP içinde. Oyunun olduğu klasörü bulup silmelisin.
çok teşekkürler arkadaşımWink
horofido66 Wrote:Arkadaşlar SX1 e kurulan oyun veya bir programı nasıl kaldırabiliriz.Sil çıkıyor da kaldırmayı bulamıyorum.Programlarımı hafıza kartına kurmuştum.Yardım edebilirmisiniz?

Dostum yönetici programında silmek/kaldırmak istediğin programın üzerine gelip c tuşuna basman ve karşına çıkan sorulara olumlu cvplar vermen yeterlidir.Sil işlemi kaldırma işlemi ile aynı eğer kafanı kurcalayan buysa Thumbup
güzel paylaşım
nadiren Wrote:
cagri Wrote:ya bilgiler için teşekkürlerde ben teli aldıımda içinde blunan oyunlarıda silmek istiyorum ama bulamadım bi türlü Shy
onlar rom'da kayıtlı oldukları için silemezsin ancak yeni patch'li bir firmware yüklemelisin...

hacı o zamanlar çömdük baya bi yol katettim şimdi Shy
önce hangi fv yi kullanıyorsun -birde dosya yöneticisi kullanman lazım sil demek zaten kaldır anlamında telefonda pc ile karıştırma
tek kelimeyle e\system\apps deletee...saygılarrrr
Reference URL's