Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 TeMa YaPaR  v2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
İstek Üzerine !!
sx1temayapar_v2-0
Burdan Yak !!
Çok teşekkür ederim.Smile
Ellerinize sağlık.
artık tema yapmak çok kolay oldu sizin sayenizdeYahoo
tabi herkez tema yapsın kardeş
Allah ne muradın varsa versin Murat kardeş.ne zamandır bu programı arıyodum..SX1 im için en güzel siteyide buldum programı da buldum sonunda...Hemde sis olarak oluşturuyo temayı..bu ilk mesajım ama son deil..bu foruma artık elimden geldiğince yardım etcem..emeği geçen herkezin emeğine sağlık ne diyeyim.bu arada tema bölümünde cok güzel temalar var..Saygılar
persian Wrote:Allah ne muradın varsa versin Murat kardeş.ne zamandır bu programı arıyodum..SX1 im için en güzel siteyide  buldum programı da buldum sonunda...Hemde sis olarak oluşturuyo temayı..bu ilk mesajım ama son deil..bu foruma artık elimden geldiğince  yardım etcem..emeği geçen herkezin emeğine sağlık ne diyeyim.bu arada tema bölümünde cok güzel temalar var..Saygılar

aramıza hoşgeldin **persian* Big Grin

biraz mısır istermisin,,bak herkese yapmam ,,yenisin ayağın alışsın diyeeToungue PopcornPopcorn
isterim isterim YahooYahoo

Thumbup
Beyler Kısayol ikonlarının olduğu ekranın en alt bolumunu değiştirmenin bi yolu varmı? Resmin devamı gibi mesela
Siemens Sx1 de skinsupport desteği yoktur.Bu henüz mümkün deil.Ben de cok araştırdım... teknomag ta yoksa hiçbir yerde yoktur emin ol
Ben bi ara galiba wildskinzle yaptığımı hatırlıyorum ama tel çok hata vermeye başlayınca silmiştim... Bi program bu teldeki skinler ide editleyebiliodu ama linki kaybettim. Türkçe bi tema yapma programıydı sanırımSorry
arkadaşlar kısayol ikonlarının olduğu en alt kısım wildskin diye bir proyla değişiyor tema yapar v2 de wildskin destekli tema yapıyor...benim telde alt kısımlar da değişiyor yani tema resminin devamı olarak..
Yaw o .sis dosyasını açmak için bi program varmı?
btrst Wrote:Yaw o .sis dosyasını açmak için bi program varmı?

buyur kardeş bununla açabilirsin..
unmakesis.rar - 0.03MBBye
bende size teşekkür ederim beyler
ya temayı yapdıktan sonra nereye kaydediyo biri söylerse sevinirim
aykut466 Wrote:ya temayı yapdıktan sonra nereye kaydediyo biri söylerse sevinirim

SX1TemaYapar_v2.0=>bu dosyanın içine kaydediyo kardeşşThumbup
saol kardeş ben hep mbm olarak yapıodum şimdi sis olarak ne kopyala yapıştır yapcem D:
Programın kullanımı çok basit programı çalıştırın.
eğer elinizde 176x220 bir resim varsa Resim yükle butonuna basın,
yoksa Resim Düzenle butonuna basın
Zaten programın altında üstünde bir yerlerinde açıklamalar var neyse Resmi düzenleyin, Resmi Aktar deyin
Tema dosyaları oluştur deyin. Size Temanın adını soracak.
verdiğiniz isimde bir klasör yaratıp sis dosyanızı onun içine atacak.
Data kablosu ile bağlanın telefonun herhangi bir yerine atın. herhangi bir dosya yöneticisinden attığınız sis dosyasını çalıştırın Telefonu restart edin Yeni temanız hazır
Kolay Gelsin...
Anlamayan varsa yardımcı olurum
cmert varken tema yaparla ne uraşıym..
coşku gel lem burya yap bakem bana bi aria giovanni teması Big Grin
eros Wrote:cmert varken tema yaparla ne uraşıym..

sana en karizmatiğinden bi ismil türüt teması yapıcam Thumbup
yanlardan daraltıp tabi Toungue Toungue
cmert Wrote:
eros Wrote:cmert varken tema yaparla ne uraşıym..

sana en karizmatiğinden bi ismil türüt teması yapıcam Thumbup
yanlardan daraltıp tabi Toungue Toungue

yanlardan daraltıp heaYahoo
link halen saglam
çok teşekkürler benim çok işime yaradı saygılar
SAOL KARDEŞİM
çok teşekkürler ama bişi sorcam kızmayın da Big Grin ..
yükledim tel.e temayı .. kurdum sonra tel.e ...

eee şimdi nolcak nasıl aktif etcem temayı Big Grin
yaf tel. e res attım .. ama bu tema arkaplan resmi gibi olmuşş..tel ekranının tamamını kaplamıo ki .. ve menüde görünmüo ki .. normal arkaplan resmi olmuşş... bi yardımmm
Pages: 1 2
Reference URL's