Çıkma temiz sökülmemiş yan ve alt tuş takımı, t5 tornavida.. en fazla 15YTL verebilirim.. tuş takımının durumuna göre fiyatta çok az değişiklik olabilir
eğer istanbuldaysan altın han var doğu bankın karşısında en üst katta lider die bi dükkan var orda istediğin her şey var ben bugün 2 batarya + T5 + yan tuşları 25 YTL ye aldım
istanbulda değilim ama tuşlar sıfırmı ? ve hangi renk
HaCkErLy Wrote:eğer istanbuldaysan altın han var doğu bankın karşısında en üst katta lider die bi dükkan var orda istediğin her şey var ben bugün 2 batarya + T5 + yan tuşları 25 YTL ye aldım
Üff

çıkmamı onlar?Ben sıfır tek bataryayı o fiyata buldumda

bana T5 vida lazım

ice blue kasa falan aldım çıkma,vidaları söktüm ama şimdi takcak sağlam vidam yok

lastikle tutturucam teli

yada sekil olsun diye o bileğe dolanan deri ipliklerden dolıcam

ama acil T5 vidaya ihtiyacım var!!!

Sx1_FoReVeR Wrote:istanbulda değilim ama tuşlar sıfırmı ? ve hangi renk
tuşlar sıfır kardeş ıce blue ve sadece yan tuşlar var
HaCkErLy komple tuş takımı(yanlar ve alt) ne kadara gelir ? siyahıda bulunurmu ? iyiymiş valla aga fiyat
Sx1_FoReVeR Wrote:HaCkErLy komple tuş takımı(yanlar ve alt) ne kadara gelir ? siyahıda bulunurmu ? iyiymiş valla aga fiyat
alt tuş takımını bulamadım siyahıda haftaya gelirmiş
ağa burası sana yakınmı uzakmı ? eğer yakınsa yarın banada alabilirmisin ? bende parayı pazartesi sabahı eft/havale yaparım sende kargolarsın
kardeş bana uzak haftaya cumartesi bi daha gitcem istersen yollarım o zaman
ok aga ben sana cuma günü parayı gönderirim mesajlaşırız
Kardeş istiyosan elimde var!
Temiz,sökülmemiş çok iyi çalışan alt ve numerik tuş takımları
Tek yanında çizik olan kasa(Kasadaki çizik çok sorun olmaz sanırım

)
Ön ve arka kapaklar falan...
Yani boardlar hariç Sx1 işte

ben 30a aldım,ama vida bulamadım diye ellemedim bile,aldığım gibi duruyo naylon paketinde.Elimde 1kere bile kullanılmamış T5 tornavidada var(Benim vidalar genişlediği için hiç kullanamadım

sakın saatçi tornavidasıyla sökmeyin!)
Kasayı 30dan aldım tuşlarla
Tornavida aslında 4ytl ama ben 2,5ytlye almıştım,ajanlara bulamadık ama aldığım yerde,sonuncuydu sanırım

Yani aradıkların fazlasıyla var

Sana
Ön-Arka kapaklar+Kasa+Numerik ve menü tuşları+T5 tornavida = 20ytl
Resmini falanda çeker koyarım istersen

tuşlar fln hepsi orjinal çıkmadır ve ice bluedur.Maksat işin görülsün,kıyıda durcağına bi işe yarasın

Siyah bende yok ama telefoncuda sadece
Menu+numerik tuşlar ve ön kapak olarak vardı.Siyah kasa görmedim ben,ajan gördümü bilmiyorum.Ben kullanmak için almıştım ama ellenmeden durdu bi köşede,iş görsün diye istiyen olursa veriyim dedim...