Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Bu telefonu nasıl yola getirebilirim.....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar bir sürü sorunla karşılaştığım efsane telefon sx1 hakkında bi kaç sorum olacakblink

Telefon bugün sapıttı..Durduk yere görüntü kayboluyo.Ekran durduk yerde gidio ve telefonun ekranında silüetlerini görüyorum sonra onlarda gidiyor.Telefon kapanıyor veya yeniden başlıyor.Batarya tam basıyor.Şarj tam dolu... Bu sorundan nasıl kurtulacağım..?

Telefonda eskiden UP4 Plus yüklüydü sx1 greece turkey orjinal yazılımını yükledim.Garanti dışıyken garantide olsun diye.Şimdi greece turkey yüklü garantiden hala çıkık mı?

telefonu garantiye versem makine değişimi istense hangi telefonu verecekler.Verirlerse o telefonu bi telefoncuya girip satabiliyormusun? (mesela cl71 verdiler ben daha geldiği ilk gün kutusunu açmadan satabiliyormuyum?)

Bu üçüne cevap verirseniz sevineceğim...Shifty
yazının başını geçmeden sonuç yapmışsın
dur bakalım bi
daha önce açıldıysa telefon vidaları sıkı değildir
veya boardda bişeyler olabilir
orjinal fw yüklediysen servise ver garanti dışı sayılmaz
önce derdi neymiş öğren ondan sonra telefon değişecek derlerse o zaman sorarsın o soruyu.
Frank abiye katılıyorum Wink
1- Hocam şimdi sorunun tahminim donanımsal değil.Telefonu bataryadan ayrı 20 dakika kadar beklet ve tekrar çalıştır.

2-Bu şekilde telefonun garanti kapsamındadır.

3-Telefon eline geçtiği anda kutusunu açmasan bile ikinci eldir maalesef...
Robotica ve diğer arkadaşlar teşekkür ederim.Bekletiyorum bataryayı...Ya çok sorun çıktı bu sx1 de yaw 6 defa gitti servise Big Grin
cmert up4 yada sahte yazılımlar telefonu garantiden çıkarmaz. Ben kaç kere servise verdim hiç birşey demeyip geri verdiler. telefonun vidalarında tornavida izi varsa hiç dokunmuyorlar bile
Ya zaten telefon 6 kere servise gittiği için yapamayız deseler bile siz açtınız teli derim siz yalama yaptınız siz iz bıraktınız derim:

Diyebilme imkanım varmış
benim telde de olmuştu.çokmuştu formatlamayı bilmeyince yolladım.fakat onceden kendileri açtıkları telefonu açılmış die geri yolladılar.nasıl iştir anlamdım.
Reference URL's