Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: İce blue sx1lerin kenarına alternatif çözüm!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
BENİM SX1 DE İCE BLUE İDİ VE KENARLARI SARARDI PEKİ BEN NE YAPTIM.KENARLARINDA Kİ VE KAMERA ETRAFINDAKI PLASTİĞİ ASETAT KALEMİ İLE BOYADIM VE PARMAĞIMLAR PARLAKLIĞINI ALDIM SONUÇ MU? AŞAGIDA;BEN BU İŞLEMİ 5 AY ÖNCE YAPTIMVE HALA BİR BOZUKLUK YOK SADECE TELİN İÇİNİ İLK AÇTIĞIMDA KENARLARINI BİRAZ DEFORME OLDU VE ÜSTÜNDEKİ PLASTİK SOYULDU DOLAYISIYLA MAVİLİK ORTAYA ÇIKTI AMA BELLİ OLMUYO SİZ DİKKAT EDERSİNİZ OLUR BİTERBig GrinBİDE ASETAT SUDA ÇÖZÜNMEZ ALKOLDE ÇOZÜNÜR AMA BEN BUNU YAPTIKTAN SONRA ARIK ALKOLDE ÇIKARMIYO... YANİ O BİÇİM OLDU. YAPMANIZ GEREKEN ASETAT(CD KALEMİ)İLE DİKKATLİ BOYAYIP PARMAĞINIZI SÜRTEREK PARLAKLIĞINI ALMAK İSTEMEZSENİZ PARLAKLĞINI ALMAYINBig Grin ÖNCE KAMERA ÇEVRESİNDEKİ YERDE DENEYİN HOŞONUZA GİDERSE YAPIN BENDEN BU KADAR SORULARA AÇIĞIM...

[Image: 23677859kj9.png]

[Image: 41439155tc9.jpg]

[Image: 50670473oc8.jpg]
güzel olmuş.alternatif cozum üretmek guzeldir..ama son resimde telin vidalarinin sikmamişinToungue...catlak mi yuvalar?

bak bu da kasanin sprey boyayla boyadiğim hali...ama denemeyin derimWink
[Image: foto53mv3.jpg]
yeni kasa al ajan
cd kalemi ile kasada boyanıyormuki????
ne kasası
canın ne istiosa onu boyarsın
arkadaşlar çözüm baş parmağınızın ucunda duruyor ya bırakın boyamayı. o ne be derseniz baş parmak tırnağınız Big Grin
benimde sararmaya gider bir durum olunca sağ baş parmağımın tırnağıyla dikkat ileri iteçek şekilde yani parmak telin yan tarafına 85 derecelik bir açı ile dayanır ve ileri doğru itilerek sararan silikonsu alaşım kaldırılır. sonuçmu alttaki masmavi ve birdaha sararmayacak olan orjinal kasanın kendisi. İlk günkü gibi benim telim. gecenlerdede 3. tuşu basmıyor diye kvk ya verdim camıda 0 takmışlar nedense çizuk muzuk yok hiçbiryerinde 2 yıl oldu walla helal ona en sağlam tel benimki kardeş. hiç bir problem cıkartmadı şimdiye kadar. 3. tuşmu Big Grin basıyorda biraz sert Big Grin şimdi iyi ha benim şansıma tüm tuş takımını değiştirmişler tam süper oldu pardon tam sıfır oldu tel Big Grin
Arkadaşlar asetatla boyadım kasayı 1 gün bekledim fakat kurumamış Sad ne ile boyamam lazım bu kasayı? Asetatla boyadıktan sonra sıcak olduğu için mi kurumuyor bu vıcık vıcık kalıyor Sad
size bir çözümde benden,;)seçimler geliyor,Rolleyes seçim de parmağımıza sürdükleri boyalar hiç çıkmıyorBig Grin seçim bürosunda görevli bir tanıdık bulun bir miktar boya alıp boyayın.Big GrinYahoo ama o boya hindistan'dan geliyormuş ve pahalıymış. isterken dikkatli olunBig GrinDrinks
devletin malı...olmaz.
Big Grin Yeni asetat kalem aldım boyadım fakat yan kasa kahverengi gibi bir renkti tam siyah olmadı ama şimdi daha iyi Big Grin
Reference URL's