Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Tek resim iki farklı görüntü !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Arkadaşlar bugun elime bir resim geçti nasıl yapıldığını anlayamadım ama sizinle paylaşmak istedim.

Bu kadar ilginç olan nedir ki buraya yazıp sizinle paylaşmak istedim ?

aşağıda gördüğünüz resmi kaydedin ve thumbnail (küçük resimler) şeklinde gösterim olarak açın explorer da

ve işte inanılması zor ve şaşırtıcı bir görüntü

resmin ön izlemesi farklı , açınca ekrandaki görüntü farklı !!!!!

sizce bu nasıl yapılmış , eğer bilen bulan duyan biri olursa buraya yazsın lütfen !

[Image: ilgincle8.jpg]
Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama kızın yanındaki eleman hiç hoşuma gitmedi Shifty Big Grin
cmert Wrote:Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama kızın yanındaki eleman hiç hoşuma gitmedi Shifty Big Grin

nasıl yapıldığını öğrenirsem Angelina Jolie'nin yanına koyacağım seni Yahoo

Bunun solunda iyi durursun Big Grin
eleman dediğin babası bence... daha yaşı kaç ki...?
Frank Wrote:nasıl yapıldığını öğrenirsem Angelina Jolie'nin yanına koyacağım seni Yahoo

Hemen öğren abi hemen Yahoo

adigehalil Wrote:eleman dediğin babası bence... daha yaşı kaç ki...?

son zamanlarda tüm dengeler değişti, hiç belli olmaz ... Whistling
Frank Wrote:Bunun solunda iyi durursun Big Grin

yine kendimden alıntı yaptırdın bana Big Grin
Daha sakince bir resim olsa tam süper olurdu Yahoo
bunun sağında, solunda, önünde, arkasında durmak sakat gibi geldi bana Big Grin
alla alla nasıl oluyor ki böyle resim 640x480 yani sadece kız var paintle felanda açtım hep kız.. ama küçük resimken adam geliyor yanına ilginç bir resim +Rep
İmaj dosyalarının ön izleme görüntüsü ayrı bir data olarak içinde bulunur, bu görüntünün ön izlemesine baktıktan sonra sağ tıklayıp "Küçük Resmi Yenile" yaparsanız düzeldiğini görürsünüz.
Görüntünün orjinali ön izlemesinde gözüktüğü gibiymiş sonradan editlenmiş ama ön izlemesi eskisi gibi kalmış yani.

Hatta hatta, jpg dosyasının içinde arşivlenmiş rar dosyalarınızı bile saklayabilirsiniz, resmi bozmadan. Bakınız: http://www.metacafe.com/watch/370365/fil...invisible/
Buraya başka bir örnek yaparda koyarsan ikna oluruz yoksa ııh.
nashiila Wrote:Buraya başka bir örnek yaparda koyarsan ikna oluruz yoksa ııh.

hayatta inandıramazsın yoksa Yahoo
ama açıklama oldukça mantıklı Thumbup
Evet ama Bizim Milletimiz, bir görüntüyle imkanı yok inanmaz, niye Reha Muhtar abeyimiz aynı haberi 10 defa tekrar ede ede veriyordu. eh neden. Öyle değilmi "frank" kardeş.
tipe bak ııggkkhh Swoon

[Image: clipboard01fv2.gif]
Boksör galiba.
o onun dedesi bea:cool:cosku alam sana bu kizi..Yahoo
fugitif95 Wrote:cosku alam sana bu kizi..Yahoo

Yerim çok dar, ondan çoook var Yahoo
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:cosku alam sana bu kizi..Yahoo

Yerim çok dar, ondan çoook var Yahoo

yalaninda bu kadari be coskuToungue...höh diim ben saaa!!!Toungue

hadi ben olsam neyse...baksana avatara benim..hiç gökhan özene benziom mu senin gibim???YahooYahoo
aynı şeyi sx1dede çok basit bir şekilde yapabiliriz
zet Wrote:aynı şeyi sx1dede çok basit bir şekilde yapabiliriz
Tam anlatımlı ve örnekli bir tane yapılmış isteriz öyleyse, bi başka yerde de yazdıydık, görmeden imkanı yok yani ı ıhhhhhhh inanmayız.
nashiila Wrote:
Tam anlatımlı ve örnekli bir tane yapılmış isteriz öyleyse, bi başka yerde de yazdıydık, görmeden imkanı yok yani  ı ıhhhhhhh inanmayız.

Big Grin

aynen Yahoo
Frank Wrote:
nashiila Wrote:
Tam anlatımlı ve örnekli bir tane yapılmış isteriz öyleyse, bi başka yerde de yazdıydık, görmeden imkanı yok yani  ı ıhhhhhhh inanmayız.

Big Grin

aynen  Yahoo
dosya yöneticisinden yada bilgisayardan resimlerin bulunduğu kısma girerseniz bir alt klasör görürsünüz(klasörün tam adını hatırlamıyorum) onun içindeki resimler üst klasördeki resimlerin önizlemeleri, yani görüntülerde çıkan küçük resimler onları değiştirerek yapabilirsinizYahoo
zet Wrote:
Frank Wrote:
nashiila Wrote:

Big Grin

aynen  Yahoo
dosya yöneticisinden yada bilgisayardan resimlerin bulunduğu kısma girerseniz bir alt klasör görürsünüz(klasörün tam adını hatırlamıyorum) onun içindeki resimler üst klasördeki resimlerin önizlemeleri, yani görüntülerde çıkan küçük resimler onları değiştirerek yapabilirsinizYahoo

Bir tanede sen O yukardaki gibi resim yap buraya koy hepimizden sana hem aferin hemde sembolik değeride olsa +rap. haydi kolay gelsin
resmi buraya koy, mesela ön izleme atatürk resim türkiye olsun.
nashiila Wrote:
zet Wrote:
Frank Wrote:
nashiila Wrote:

Big Grin

aynen  Yahoo

Bir tanede sen O yukardaki gibi resim yap buraya koy hepimizden sana hem aferin hemde sembolik değeride olsa +rap. haydi kolay gelsin
resmi buraya koy, mesela ön izleme atatürk resim türkiye olsun.

denediniz olmadı galibaSmile bende denemedim ama olacağını tahmin ediyorum
@zet arkadaşımızın yazdığı yöntem geçerli bir yöntem Wink

bakınız : Smile

[Image: scr000019uv8.jpg]

[Image: scr000020wz4.jpg]

Kendi resmimin önizlemesi olan " KIzIL " adlı resme tıklıyorum ama o da nesi Big Grin
cmert abi o kızıl yengemiz mi?Güzelmiş Big Grin
Bu arada resme gelince;resimlere farklı şeyleri gizlemek için bazı programlar var;yani o tarz bi programla bu resmin önizlemesini değiştirmiş olabilirler Wink zaten hiç bi fot. makinası resmin çekildiği tarihi dataya işlemez,resmin üstünde gösterir anca Big Grin
Pages: 1 2
Reference URL's