Arkadaşlar Bilindiği Gibi Siemens Firması Siemens Mobil Yani Telefon Üretiminden Elini Tamamen Çekti...
Web Sitesinden İyi Kötü Mobil Phone Menager ve MPM_SX1Addon Router Programlarını İndirebiliyorduk...
Ama Şimdi Linkleri Kaldırmışlar.
İşte Çözümü Mpm Ve Router Yazılımı Birleştirilmiş..
İŞTE LİNK ( 30 Mb )
BENCE BU YAZILIMI WEB SİTE SERVER'İNE YÜKLEMEK LAZIM..
ÇÜNKÜ BAŞKA ALTERNATİFİ YOK
arkadasım bıraz arastırırsan sıtede bula bılırsın zaten bos yere forumu kırletmeye gerek yok lutfen konu acmadan once arama yaparsan daha iii olur forum kırlılıgı yaratmamıs oluruz teskkurler...
Sitede bulamadım zaten o yüzden yazdım...
Evveeet bu harika bir yazılım kanımca bu dosyayı saklamak lazım çünkü artık siemensin sitesinde yok

saol arkadaşım paylaşımın için;
bu yazılımla tam olarak neler yapabiliriz acaba konuya biraaz fransız kaldım kusuruma bakmayın....
SAYGILAR..!
Bu yazılımı çok yönlü kullanabilirsiniz.
Mesala kart okuyucunuz yoksa telefona dosya yüklemek,telefonu yedeklemek gibi birçok güzel işlevleri vardır..Yüklemeni tavsiye ederim..
teşekkürederim zatii şuanda indiriyorum.USB sayesinde pc ile tel arasındaki bağlantıyımı sağlamış oluyoruz bu yazılımla yanlış anlamadım değil mi?
bluecat Wrote:teşekkürederim zatii şuanda indiriyorum.USB sayesinde pc ile tel arasındaki bağlantıyımı sağlamış oluyoruz bu yazılımla yanlış anlamadım değil mi?
Evet Aynen Öyle...
Sorunsuz Fw Atmak İçinde Usb Driveri Sağlam Kuruyor
Beni Messengere Eklermisin huseyinkastan@huseyinkastan.net
yalancıbahar kardeşim süper bi çalışma tebrikler...
Evet Kardeş
Sorunsuz Çalışıyor.Hemde 30 Mb
arkadaşım eğer bu çalışırsa sen benim sx1iminm hayatını kurtarın
SDS'i tek bir parça bulmak mümkünmü
sağolun ellerinize sağlık