N73 e atılan 3 çeşit format yöntemi vardır.
1. Soft Format = Bekleme ekranındayken *#7780# tuslamanız yeterli olacaktır , sadece ayarları sıfırlar .
2. Normal Format = Bekleme ekranındayken *#7370# tuslamanız yeterli olacaktır , Rehber ve yüklenmiş olan uygulamalar silinir ,ayarları sıfırlar.
3. Hard Format = Telefon kapalı iken * 3 yanıtlama tusu ve power tusuna bastıgınızda ekranda formatting diye bir yazı cıkar ve format atılsın mı diye bir yazı cıkar okeylediginizde işlem baslar ,
Not: Hard format atarken sim kart ve hafıza kartı takılı olmamalıdır.
Sebep ?? bu gıcık soruya bir yanıtın var mı
sailmakér Wrote:Not: Hard format atarken sim kart ve hafıza kartı takılı olmamalıdır.
cmert Wrote:Sebep ?? bu gıcık soruya bir yanıtın var mı 
sailmakér Wrote:Not: Hard format atarken sim kart ve hafıza kartı takılı olmamalıdır.
Hehe , sağlıklı olması açısından , hafıza kartı zarar görebilir cıkarıp atmak daha iyi olacaktır.
Bana kalırsa hiçbir sakıncası olmadığı için, ( sonuçta formatı ilgilendiren sürücü belli ) belki bilmediğim geçerli bir nedeni vardır diye sormuştum

tamam sen çıkarmadan atarsın

, bi yerde böyle bi uyarı görmüştüm o yüzden belirtmek istedim
Teşekkürler bilgi için
Coşku N73 ilgini çekiyomu, uğraşılcak şeyler var gibi ?
Hayır Sonic, şu anda hiçbir nokia modeli ilgimi çekmiyor

sağolsun @sailmakér arkadaşımız uğraşıyor

sailmakér Wrote:tamam sen çıkarmadan atarsın
yazılımını kendimiz bile atamadıgın bi cihazda nasıl ugrasılacak bir sey bulabiliriz ki sence ??
saol arkadaşım işime yaradı
bugra_5211 Wrote:sailmakér Wrote:tamam sen çıkarmadan atarsın
yazılımını kendimiz bile atamadıgın bi cihazda nasıl ugrasılacak bir sey bulabiliriz ki sence ??
Yazılımını kendin atabiliyorsun Nokia Software Update programı ile

Yaw Ben Hard Format Atamıyorum. Telefon Kapalı. Simkart Ve Hafıza Kartı da yok içinde. Hepsine sırasıyla *-3-yes-power tuşlarına basıyorum. format atmıyor. telefon olduğu gibi açılıyor! Sinir Oldum Yaw. Lütfen Yardım edin..N73 Telefon.
sorun telefonda değil kardeş senin tuşlara basmanda eğer hepsine eşik basamıyorsan telefon olduğu gibi açılacaktır...
tuşlara eşit basmaya özen göster..mutlaka formatlanacaktır
Şimdi Sırasıyla Bastığımda Elimi Üstündemi Tutacam.. Yada Hepsine Aynı andamı basacam.
*+3+yes tuşlarına sırasıyla bas en son teli açma tuşuna bas ellerini hiçbirinden çekme basılı tut ekranda format yazısı gelir...
Abi Attı Format ama kendi kendine attı. formatting yazısı filan gelmedi Telfon kafayı yedi galiba
n73 de 3. secenegi denedinmi kardes
sanırım denemeden yazdın
Arkadaşlar n73' e hard format atarken *-3-yes-power tuş bileşimini nokia yazısı görünene kadar basılı tutun.. O zaman kesin atıyor..
Mesbul Wrote:Abi Attı Format ama kendi kendine attı. formatting yazısı filan gelmedi Telfon kafayı yedi galiba
formatting yazısı 6630dan daha alt modeller için geçerli...yani symbian 8.1 fp 1 den sonra formatlama yazısı kaldırıldı...