Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Satılık Arızalı SX1 Ice-Blue --- SATILDI msg göndermeyiniz.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
02.10.2004 tarihinde vatancomputer'den 717.528.000 TL'ye almış olduğum Sx1 telefonum,dün itibariyle önce kilitlendi bataryayı çıkartıp tekrar açtım lcd ekranda sadece ışık var görüntü yoktu,bataryayı tekrar çıkartıp açtığımda ise artık telefon hiç açılmadı.daha önce hiç arıza görmedi ve kapağı hiç açılmadı, ben telefonu tamir edebilirim satın almak istiyorum diyenlere orjinal kutusu ve tüm  aparatlarıyla gönderilecektir.(kulaklık,data kablosu,şarj cihazı,kurulum cd si + araç şarj cihazı.

Fiyatı lütfen siz belirleyin.
Saygılarımla
Muharrem
flashı kaçlık ?
İnanın bilmiyorum,Nasıl anlayabilirim,içini hiç açmadım,dışarıdan görülürmü yada
biryerlerde yazarmı ?
Bunu belirlemek için bir .exe dosyası var ama işine yaramaz çünkü bu dosyayı telefondan çalıştırmak lazım. Telefonunun güplediği için işe yaramaz. Resim ekleyebilirmisin ? ne kadar istersin ?
resim ekleme şansım şu an için malesef yok,kasada ve camında kullanımdan dolayı çizikler var, 90 ytl düşünüyorum.istanbul da oturunlar için elden teslim edebilirim,faturası ve herşeyi dahil.
Hocam ciddi bir arıza gibi görünmüyor.İstanbullu kullancılar ile iletişime geçseniz yapılır...Sanırım x55 lazım.Ben istanbulda olsaydım ilgilenirdim ama maalesef değilim...Sad
para fazla be baba yanlış anlaşılmasın
Sayın Robotica,verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkürler,Bu site aracılığıyla diğer SX1 sevenlere duyurmak istiyorum.ben bu telefonu yapabilirim yada şuraya götür orada uygun fiyata yaparlar dediğiniz yada tavsiye ettiğiniz yer varsa sevinirim.
--
Sayın erkahn...Fiyat pahalımı gerçeten bilmiyorum(kesinlikle yanlış anlaşılacak bişey yok.ben yanlış fiyat yazmış olabilirim) fiyatı ciddiye almayın şu fiyat deyin o fiyat geçerlidir,
Saygı ve Sevgilerimle
Muharrem.
40 50falan dusunuyorum
goruselim deutz_fahr_bahadir@hotmail.com
kardes ortasını bulalımda alayım ooooo makinayıBig GrinBig Grin
yaws adam ilanı verdi kayboldu.ne zamandır bi cevap bekliyokk.yitirdik walla.nerelere getti bilinizmi.kara kayıp.bi cevap bile vermedi beaaa.saygılar
Değerli Arkadaşlar,
Hi bir yere kaybolmadım buradayım ,sanırım biraz gecikme oldu,Arkadaşlar sizlerden gelen özel mesajlara yanıtı anında verdim,tekrarlıyorum ,Sx1 şimdiye kadar tamir yüzü filan görmedi orjinal kutusunda ve faturalı,+ yanında araç şarj cihazı promosyonum olsun,Hediyesi yalnızca sizlerden gelen istek üzerine "70 YTL" Ye kadar düştü..
ÖM lütfen...
45 canlı para hazır cepte walla işi,ne gelirse kardeş ben burdayım
merhaba
msn den görüşelim.
sanırım akşam 21 den sonra resimler eklenebilir...
anlatamadık galba :::: msn messengeri açın görüşelim die yazdık
ii de anlaması için önce okuması gerekmez mi? Big Grin
Arkadaş offline olmuş hala msn diyorsun sen! Toungue
yaws cem adam kaybolmadan yazdık.ama adam online iken bile görmüyo galba.30 küsür dakka bekledik.bu kadar zamanda görünmezmi yanni..saygılar
neyse kısmette varsa olur Big Grin
sıkma canını Big Grin
700 milyona aldım diyor, 70 milyona vereceğim diyor,
çok ilginç, +promosyonlu, +1 ayda 2 mesaj, ÖM davetine cevap yok, MSN davetine cevap yok
blinkClappingWhistlingZzzzPopcornDrinks Yakalayıpta alana şimdiden hayırlı olsunBig Grin
bana sx1 anakart hediye edenbi baba yokmu?Big Grin
erkahn Wrote:bana sx1 anakart hediye edenbi baba yokmu?Big Grin

Mr-Sahin Babadan bekliyoruzYahoo Bende yokYahoo Drinks
beklioruz babaBig Grin
erkahn Wrote:beklioruz babaBig Grin

Umarım beklemen uzun sürmez,
Tez çabuk muradına kavuşursun.YahooClappingWhistlingZzzzDrinksToungueBig Grin
Pages: 1 2
Reference URL's