Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 im bozuldu!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
dün mmc hafıza kartımı bir dijital kameraya taktım ve çıkardım ki formatlamış aslınmda tam formatta deil içindeki herşey gitmiş(java ve sis dosyaları hariç)ama içi dolu gözüküyo fakat mp3 lerim resimlerimSad hepsi gitmişti tam buna üzülürken bideDrinksSorry:(hafıza kartı yuvası bozuldu kapanmıyo daha önce bi kere daha olmuştu yapmıştım ama artık içindeki plastik iyice aşınmış daha yapılmıyo bende içindeki yayı devre dışı bıraktım Drinks:sorry:yani bozuldu 512 kingstonum vardı tamda 2gb kingston sd alacaktım 46 milyona yaaa batsın bu dünya DrinksSadSorryiçerim ben bu akşamDrinksSorry
Telefon Tamircilerini tek tek dolaş, "SX1" "MMC" yuva diye ara kesin bulursun tabii ki "çıkma" olur. ama kaç para alırlar bilemem. Telefoncunun insafına kalmış onlara sorsan SX1 beş para etmez, ama iş onlardan parça almaya gelince, ALTIN mübarek. tutturabildiklerine. neyse intihar etme.
Yauw sx1 sd destekliyomu?Adam bize kingston 1gb 40ytl demiştide Big Grin ama ajan desteklemez demişti?
bi gez bakalim kardes tamircileri...vardir ellerinde fiyata da bi ayar cek al..gecmiş olsun diyelim sx1 için de...intihara gerek yok ya olmassa alirsin bi tane sx1..ha o da olmassa ajan sx1ini hediye verecekmiş bi arkadasa..:Dbana oole dedi öm denBig Grin
Big GrinBig GrinBig GrinToungue
baba aynen sx1 sd desteklemez arkadaşlar mmc kart destekler yanılmıorsam
ihsan öm falanBig GrinBig GrinBig GrinToungue
sen o telefonu bana hediye et ondan sonra ister intihar et ister etmeBig GrinBig GrinBig GrinToungue
erkahn Wrote:Big GrinBig GrinBig GrinToungue
baba aynen sx1 sd desteklemez arkadaşlar mmc kart destekler yanılmıorsam
ihsan öm falanBig GrinBig GrinBig GrinToungue
sen o telefonu bana hediye et ondan sonra ister intihar et ister etmeBig GrinBig GrinBig GrinToungue
ajan telini ver su arkadasa beaBig Grine gecen sen degil miydin diyen,vericem die?hadi senin sx1 e bye bye:bye:gonder adama bak sözünü tut...Big GrinCool
Ajan o bozulunca garantiden sxg75 alacak Big Grin Toungue Big Grin
sd nasıl desteklemez bu telefon ya yuvası tamda sdlik duruyoBig Grin neyse zaten ettim ben intahar sorun kalmadı yani sx1 ide yanımda götürdüm
harbi ya noldu senin telefon?
ya kart yuvasını yayını çıkardım içine kart koyunca çıkartması çok zor oluyo ama uğraşınnca çıkıyo ve kartı okuyo karta bvozuk dedi formatta şimdi onu bekliyom inşallah oldu ama işte biraz sapıtık halde 2 tane virüs girmiş trojenler vardı temizledim hard format attı rehberim bile gitti avea yedekten geri aldım elimde sadece rehber var her şeye yaniden başklıyacam yani Sad
başklıyacam Big Grin iyi yaparsın
dimi en iyisi başklıyamak:Delimden başka bir şey gelmiyoBig Grin
Big GrinBig GrinBig GrinToungue
sen o teli bana hediye et ajanBig Grin
olur n 70 var bide onuda verşmmi belki işine yarar ikinci kartı takasın
Big Grin
ben nokia sevmem ajanBig Grin
benim sx1 e kardeş arıorumdaBig Grin
sen bilin abi taklif var ısrar yok bendeBig Grin
Reference URL's