Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Ses Sorunu Büyüklerden Yardım Bekliyorum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Telefonumda Mp3 Dinlemekte İdim Durup Dururken Ses Kesildi Gidip Baktığımda Mp3 Dewam Ediyordu Ama Ses Çıkmıyordu Bi Kaç Kez Kısa Sürelerde Tekrarlamıştı Ama Hemen Geçmişti Şimdi Gitti Gidiş O Gidiş Bi Daha Ses Gelmedi İçindeki Fw de ses Patch Felan Yok Saten Sapa Sağlam Çalışıyordu Şimdi Gitti Yardımınızı Bekliyorum.. Haporlar Mu Yanmıştır Ama Durup Dururken Olmaski Bu
hoparlor yanmıs buyuk ıhtımal telefonla bı yerlerı ara ses gelıcekmı bakalım?
çabuk biraz kursa gidicem ajan???????????????
neyse ben kaçtım artık gelince bakarızBig Grin
bazen bendede bir mp3ten başka bir mp3e geçerken ses çalmıyor ses seviyesini yükselttiğimde ses gelmeye başlıyor
Evet ses seviyesiyle oynayınca ses gelir Wink ayrıca joysticke basıp durdurduktan sora tekrar devam ettirirsekte gelir Wink arada oluyo bendede,gidici duruyo buzzer Big Grin Toungue
yok arkadaşlar öle deil ses tamamen gitti çok sağolun sorunu buldum benim hoparlar gitmiş başka sx1 de denedim çalışmadı başka hoparlör denedim kendi tlf de çalıştı ama garip olan hoparlöre ara bir ses gelip gidio yan yatırınca dün akşam geldi gitti yine ve gidiş o gidiş bi daha gelmedi nese sorun hoparlördeymiş örenmiş oldum bide arkadaşlar hoparlör deiştirecem ses patchlerini uyguladığımda verim alabileceğim ses gerçekten yükselecek bi buzzer söleyinde alam
kardeş hazır buzzer alacak olmuşşun bari v3 veya 6230i buzzeri takta eğer buzzerin yani patlayan orjinal ise aradaki ses artışını görürüsün
Reference URL's