celali başarıya geri götürüp verme içi açılmadıysa telefonunu necatibeydeki genpaya ver sabah 9da verirsen akşam5gibi alırsın hemde sorunsuz. garantiyede işlenmiyor
iyi hoşda üstad garanti belgesinde başarı ve teleservice international olarak yazıyo yetkili servisleri..
valla genpada hiç garanti sormuyorlar yani gerekli değil pek fazla
peki üstad aynı gün alırsın diyosun.senin daha önce böyle bi deneyimin oldu mu?? benim düşüncem telin flash ında problem var. şu zamanda da board bulmak işkence gibi bişey.yardımların için teşekkür ederim..
vallahi daha önce genpaya 5-6 kere vermişliğim var x55 kablom olmadığında. Bir keresinde aynı şekilde vermişlerdi(yapmamışlar) orda açınca hemen farkedip geri verdim ve ertesi gün telefonu aldım. ancak vidalarında tornavida izi varsa müdahale etmiyorlar. daha önce senin problemin gibi olmadı bir kaç kere hemen direkt açılınca kitlenmesi oldu ondada yazılım yüklediler galiba. senin problem kaç günde halolur onu tam bilmiyorum.
celali007 Wrote:iyi hoşda üstad garanti belgesinde başarı ve teleservice international olarak yazıyo yetkili servisleri..
+ KVK ve Genpa

arkadaşlar bugün yine teli götürdüm ankara başarı ya verdim..tabi haliylede biraz çirkeflik yaptım.yapıyosanız adam gibi yapın olmuyosa başka bi tel verin dedim.ortalık biraz karışır gibi oldu.sonra da çıktım geldim.ne yapalım allah sabır versin....
ankara başarı alemin kaşarı
erkahn Wrote:ankara başarı alemin kaşarı

erkahn çok güzel moral veriyosun dostum beaaa
Ankara Necatibey Genpa Türkiye'deki en iyi servis

işlem ne olursa olsun sadece 1günde bitiyor.
üstad daha önce cihazı 2 kere başarıya verdiğim için genpaya götürmedim.sen vidasıyla oynanmış cihazlara bakmıyolar demiştin..
evet içi açılmışlara bakmıyorlar başarıda bakıyorlar mı ? garantiye işleniyormu ?
yaw içi açılmıştan kasıt kullanıcı tarafından açılmışı mı kastediyorsun anlamadık ki!!! servise verdik daha önce (ne yazık ki ankara başarı,yapmadan geri veriyorlar tam 30 iş günü sonunda,tabi tüketici hakem heyetine gittim o ayrı) tabi serviste de içini açmışlardır,kocaaa board değişti...e noolcak şimdi? servis tarafından açılmış makineye bakmıyorlarsa ne anladım ben o sevisten???!!!
eğer kullanıcı tarafından açılmış cihazdan bahsediyorsan o zaman biz de genpaya verelim hı??
valla servisin içini açma işlemini bilmiyorum. Kullanıcı tarafından açılmış herhangi bir müdahalede bulunmuş cihazlara bakmıyorlar. Genpaya neden veriyorsun ki içi açılmış cihaza ben bakmıyorlar diyorum üstteki mesajımı okursan, verdiğin gibi aynı gün içerisinde alıyorsun. hiç bir servisinde bakmaması lazım kullanıcı tarafından içi açılmış telefonlara garanti yi okursanız herşey anlaşılır
dostum diyorum ki ben de eğer kullanıcı tarafından açılanlara bakmıyorlarsa ben verebilirim ben açmadım çünkü cihazı...madem hemen yapıp teslim ediyorlar oraya verelim..kapişşş???
kapişş

şimdi verirsen yarın alabilirsin, telefonun sorunu nedir ?
tuşlar iyi basmıyor.(1,2,3,4,5)....batarya kapalıyken şarj oluyor gibi görünüp açtığımda şarj olmamış oluyor...ama açıkken şarj edince bi problem yok...batarya yan sanayi değil onu da belirteyim...
ok benim verdiğim telefonlarda genelde yazıLım probLemi oluyordu, x55 le düzelebilenler yada açılıp kitlenenler, tuşları temizlerler büyük ihtimalle tuş sorununda, şarj problemini nasıl hallederler tam olarak bilmiyorum bataryasınıda değiştirebilirler. Ben 1günde alıyordum ama dediğim gibi daha çok yazılım problemlerinden dolayı hani 3-4gün kalırsa suçLu olmayayım. zaten hafta içi boş oLur hızlı hallederler problemi
orda telefonu açıp test edersen iyi oLur karı$ıklık olabiliyor bazen problem halledilmemişse tekrar geri verirsen yaparlar, garantiye işlemiyorlar
Sx1_FoReVeR Wrote:Ankara Necatibey Genpa Türkiye'deki en iyi servis
işlem ne olursa olsun sadece 1günde bitiyor.
abartma hocam, 2-3 yıllık telefonum benden çok başarı kullandı