izmir cankayadan 3 ytl ye aldim ve telefona uyguladim sonuctan cok memnun kaldim sizinle paylasiyim ded'm ama benim yaptigim gibi alt tus takimina uygulamayin icine kacip sorun yaratabilir cam icin ideal

Çankayada nerden?Ajanla falan sormuştuk 10ytl fiyat vermişlerdi

adres verebilirmisin?
Gerçekten Sonax ürünü mü ? yoksa isim hırsızlığı mı var

Bir resim olsaydı logodan anlaşılırdı ...
cmert ne isim hırsızlığı ben anlamadım baba?
Normalde Sonax araç bakım ürünleri satan bir firma, önündeki GSM ibaresini görünce acaba bu işe de mi el attılar diye düşündüm

ha bende
senle bi alakası var sandım

olayla alakam yok

cankayada telefon kapagi satan kucuk dukyanlar var ya ara sokaklarda elektronikciler falan oralarda cizik giderici de veriyolar yada seni yonlendirirler 7 milyon diyo ama 3 e alirim baska para vermem de bak nasil veriyolar 3 milyona
ayrica urunun adi onemli degil onemli olan islevi
displex kullanmadim ama bundan sonra displex aramicam bile
gsmsonax japon yapistiricisi gibi plastik bir tupte 7-9 gram
ben memnun kaldim kardeslerimde parlatsin sx1 i istedim
@cmert tamam

sanada teşekkürederiz forumca tolgaevil
onemli degil
sx1ler icin

eyv. ajan

bugün bir sx1'in ekran cilasının söktüm bahsi geçen ürünle... etkili bir ürün, kasayı ınanılmaz parlattı...
tolgaevil Wrote:cankayada telefon kapagi satan kucuk dukyanlar var ya ara sokaklarda elektronikciler falan oralarda cizik giderici de veriyolar yada seni yonlendirirler 7 milyon diyo ama 3 e alirim baska para vermem de bak nasil veriyolar 3 milyona
ayrica urunun adi onemli degil onemli olan islevi
displex kullanmadim ama bundan sonra displex aramicam bile
gsmsonax japon yapistiricisi gibi plastik bir tupte 7-9 gram
ben memnun kaldim kardeslerimde parlatsin sx1 i istedim
Sağol

tamirciyle ilgili öm atıyorum şu anda.
istanbulda yokmu adres verinde bizde alalım
hocam sipariş versem bana da alır gönderebilirmisin ücreti neyse göndeririz.?
ince kaporta pastasının tüpe koyulmuş hağlidir kendileri DYO nun sarı kutulu pastasını alırsanzı aynı işi görü
mınaaa Wrote:ince kaporta pastasının tüpe koyulmuş hağlidir kendileri DYO nun sarı kutulu pastasını alırsanzı aynı işi görü
saol kardeş verdiğin bilgiler için..:clapping:deneyeceğim..
sadece adres yeter ok anadolu yakası kabülümüz