Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: yardım galiba sx1 gitti
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar kortuğum başıma geldi tlf açılmıyo bikaç defa format attım yine olmadı en son up4plus yükledim yine olmuyor tlf açılırmış gibi oluyor sonra kilitleniyor ekranda renkli şekiller kayıyor ne yapayım yardım lütfeeeen
flashda bi problem olabilir ölmüş olabilir
ne yapmam lazım orjinal SX1 Firmware yüklesemmi acaba
orjinal fwyle düzelecek gibi görünmüyor ancak yinede deneyebilirsin. Flashda bir problem olabilir
tlf sürekli kitleniyo sonra renkli birşeyler ekranda kayıyor şarzı çıkartmak zorunda kalıyorum yardım lütfen
servisemi versem acaba benim yapa bileceyim birşeyler varmı
servise verirsen sx1 alamassın başka tel veriolar sana el71 miydi neydiBig Grin
arkadaşlar zaten garantisi bitti ne yapsam acaba tlf geri istiyorum yardım lütfen çare yokmu
c55 kablo bulucan,onunla flash atıcan tele,bide yeni fw çekersen tamamdır işin Wink
Kablo vs. hiç boşuna uğraşma ...
sorun donanımsal, entegrelere güzel bir ısı geçilirse birşeyi kalmaz Wink
ısı olayı nasıl detaylı alabilirmiyim yardım acayib moralim bozuldu şu an telefonu hiç açamıyorum yani açilmıyo açılsada hemen kitleniyor ne olur bana yardım edin
Isı tabancası, Flux vs. gibi profosyonel malzemeler gerekir.evde uygulanacak bir işlem değil.güvendiğin bir teknik servise başvurmalısın.
o zaman zor biraz ajan
arkadaşlar kusura bakmayın yardımlarınız için teşekkürler ama olayı biraz daha anlatayım belki yanlış anlatmışımdır telefonu açıyorum uzun süre bekledikten sonra açılıyo pin kodunu girince tlf kitleniyor ve ekranda renkli birşeyler kayıyor sürekli ancak pili çıkarınca düzeliyor ama tlf birtürlü açılmıyor yani ölü
arkadaşlar yokmu fikri olan ne yapabilirim
Kaç defa yazacağım.
korayx aynı problem bende de var. kitleniyo ve ekrandan bişiler kayıyo dediin gibi.muhtemelen flash arızası.ben ankara başarıya verdim.bide bataryası az gidiyo şişme var demiştim.sadece bataryayı değiştirip verdiler yarın gidip kafalarına atacam telefonu...
gelecekteki fw lerde!!! rehberden veya kayıtlardan bir ismin üstüne geldigimizde seçenelerde yeni msj seçenegi olursa iyi olur tabi mümkünse
saci Wrote:gelecekteki fw  lerde!!! rehberden veya kayıtlardan  bir ismin üstüne geldigimizde  seçenelerde yeni msj seçenegi olursa iyi olur tabi mümkünse

Rehberde var ya. seçenek/mesaj oluştur/SMS vey MMS
Reference URL's