Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Resimdeki kırmızı tuşlar basmıyor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
http://img151.imageshack.us/img151/6466/...415rp5.jpg
arkadaslar ben Sx1 mle güzel güel vakit geçiriyordum sonra sx1 imin sağ seçim tuişu zor basıyordu onu tırnağım ile çok az kaldırarak üfledim blink içini belki tozlanmıştır diye sonra daha iyi basmaya başladı ardından masaya koydum 3dk sonra elime aldığımda resimdeki kırmızı tuşların hiçbiri basmıyordu zor basmak deil hiç basımıyordu ne yapmalıyım garantimde bitti geçen ay Cray
Donanıma hakimsen boarları birbirinden ayırıp sentetik tinerle güzelce yıka, ardından ısı geç.Daha önce aynı sorundan muzdarip arkadaşlar ( bende dahil ) bu şekilde sorunu çözmüştük.
bunları yazıom ilerde lazım olabilirBig Grin
Menü tuşların için; silikonla tuşlar arasına kaıt koymanı önerebilirim Wink tuşların pantechlerdeki gibi dokunmatik olur eğer iyi yaparsan Big Grin Toungue ajan biliyo bendekileri Cool
yok donanıma hiç hakim değilim, mecbur bi servise vericcem acaba kaça yaparlar bilen varmı?
Biz kendimiz yapıyoruz o işleri, iyi olmayan bir servise 1 arızayla veriyorsun 3 arızayla iade ediyorlar.
Bizim özen gösterdiğimiz gibi özen göstermiyorlar. pislik içindeki tezgaha söküp koyuyorlar, belki arıza iyi kötü gidiyor ama ya camı çizip veriyorlar yada camın içine pislik, parmak izi bulaşmış olarak veriyorlar.

Dostum donanıma hakim değilim diyorsun, yukarıda yazdıklarımıda dikkate alarak kim daha itinalı SX1'i yapıyorsa tamircilerede sorarak onlara ver normalde 5 dakikada yapılabilecek birşey. para olarak onların vicdanına kalmış eğer gerçek tamirciyse para bile almaz bu arızadan, sen yinede baştan sor. kaç para diye.
peki tamam izmirdeki başarı servisine verdim bugün ağrızayıda söyledim ama birkaç gün içinde telefonun neyi olduğunu size söylüyeceğiz dediler.
servisten MMI sı değişecek dediler 150 euro + KDV + 20 YTL işçilik istediler bende vermedim evin orda bi tamirciye verdim oda 2 gün sonra yaptım dedi aldım yapmış kullanıyodum 3 dk sonra yine bozuldu

Saadece tuşları basmıyodu acaba bu halde kaç paraya satarım bu cihazı bidahada siemens almıcam ztn artık battı kimse almazda
tamamdır hallettim cmert in dediklerini yaptım, ne başarının nede telefoncunun yapamadığı sorunu hallettim. Ama şimdidde sesi çıkmıyo yarısı kadar çıkıyor. Ne yapmalıyım Cmert cvp verebilirmisin? Bide acaba buzzer nereden satın alabilirim hangi telefonun buzer ı olur sx1 e bide izmirde nerede bulurum
(çok soru sormuşum)
srabila Wrote:tamamdır hallettim cmert in dediklerini yaptım, ne başarının nede telefoncunun yapamadığı sorunu hallettim. Ama şimdidde sesi çıkmıyo yarısı kadar çıkıyor. Ne yapmalıyım Cmert cvp  verebilirmisin? Bide acaba buzzer nereden satın alabilirim hangi telefonun buzer ı olur sx1 e bide izmirde nerede bulurum
(çok  soru sormuşum)
nokia 6610 ve 6230 buzzer ları oluyor
srabila Wrote:tamamdır hallettim cmert in dediklerini yaptım, ne başarının nede telefoncunun yapamadığı sorunu hallettim. Ama şimdidde sesi çıkmıyo yarısı kadar çıkıyor. Ne yapmalıyım Cmert cvp  verebilirmisin? Bide acaba buzzer nereden satın alabilirim hangi telefonun buzer ı olur sx1 e bide izmirde nerede bulurum
(çok  soru sormuşum)

sorunu giderdiğin inan çok sevindim, telefon mlzemelri satan bir dükkandan veya teknik servisten temin edebilirsin.yine de orjinal buzzerdan şaşma bence ...
tamam teşekkür ederim herkese ve cmert'e vede teknomag'a...
Yardımcı olabildiysek ne mutlu Smile
wasd Wrote:Menü tuşların için; silikonla tuşlar arasına kaıt koymanı önerebilirim Wink tuşların pantechlerdeki gibi dokunmatik olur eğer iyi yaparsan Big Grin Toungue ajan biliyo bendekileri Cool

doğru diyo valla harika dokunmatik olmuştu SmileSmile
nasıl bir kağıt koyucaz bende secenek tuşları basmıyor (ZOR BASIYOR)iletken bir kağıtmı açıklama yaparmısınız
Reference URL's