arkadaşlar benim sx 1 de yeşil ve kırmızı tuşların üstündeki tuşlar bide 9 0 # menü tuşları çalışmıo ama bazen saçma bi şekilde gelio gidio temizledim denedim düzelmedi muhtemelen donanımsal bi sorun gibi geldi bana bu arada yazılım acayip saçmalıo joystick tuşu da öle görüş ve önerilerinizi bekliorum
Dostum sorun donanımsal değil, benzer durum bir zamanlar bendede oldu bazan tuşlar kendi kendine basıyor bazen sol rakam tuşları değilde sağ rakam ve seçim tuşları hiç basmıyor veya herhangi bir tuşa basınca alakasız birşey açılıyor eğer öyle bir durum varsa. yazılımsal sağını solunu bastırarak telefonu bozupta birde donanımsal arıza yapma.
Benim sorunum o şekilde devam ederken bir gün hiç açılmadı, flash ile düzeldi ancak seninki daha o aşamaya varmamış, arkadaşların açıklamalarını bekle "core" yükleyincemi düzelir "egold" yükleyincemi düzelir yoksa "flash"mı açıklamalardan sonra. başıının çaresine bakarsın.
adam forumda deil abi

arkadaşlar forumda deel die yardım etmeyecekseniz bilemem ama ben sadece yardım istedim..
![[Image: cicikc5.gif]](http://img224.imageshack.us/img224/5894/cicikc5.gif)
sana yardım etmeye çalışmış ama biraz açıklama yapmış
anladım senin kötü niyetli olmadığını saol teşkkürler
valla durumda değişiklik yok yine aynı arıza devam edio bu arada firmware atamıyorum bilgisayar usb aygıtı tanımıyor ki ben bilgisayar oparatörüyüm tanımıyo her nekadar uğraştıysamda. bu sorunlardan önce telefon çok stabil çalışıodu firmware de atabiliyodum kafayı yemek üzereyim olmassa çöpe atacam bende kurtulacam sizde

sakin ol birazdan yardım yağar. tabi bu konularda en deneyimlimiz "cmert" onun açıklamasını bekle.
erkahn@inbox.com
gel bakalım bıde beraber bakalım şuna
erkahn Wrote:erkahn@inbox.com
gel bakalım bıde beraber bakalım şuna
Ajan büyüksün valla hemen hızır acil servis.

Sorunun donanımsal olduğu zaten aşikar, tipik MMI board arızasına benziyor.
anlayan bir serviste biraz ısı uygulamak sorunu çözecektir

Isıyı saç kurutma makinasıyla verebilirsin

(Berberlerdeki fön makinelerini son ayara getirince 2dkda halloluyo

annem sağolsun fön makinesini vermiştide yapmıştım

)
herkese teşekkürler yardımlarınız için fön makinesini deniyecem olmadı servise gideriz
sakatat Wrote:arkadaşlar benim sx 1 de yeşil ve kırmızı tuşların üstündeki tuşlar bide 9 0 # menü tuşları çalışmıo ama bazen saçma bi şekilde gelio gidio temizledim denedim düzelmedi muhtemelen donanımsal bi sorun gibi geldi bana bu arada yazılım acayip saçmalıo joystick tuşu da öle görüş ve önerilerinizi bekliorum
dostum geçenlerde bende de benzer şeyler oldu. benimkine traş olurken su kaçmıştı. (yanımdan hiç ayırmam da). güzelce temizledim. açık havada bıraktım. düzeldi.
kardeş fön makinasınla olcak olsa sıcak havaya neden ihtiyaç duyulsunki..hem hadi fön makinası ile yaptın deyelim entegrelerin üzerlerini flaxs lamassan direk yakarsın..;Dolacağı varsada olmaz.sen onu en yakın tel ciye götür flaxs latıp ısıt
selilozik tinerle temizle ve makinayı topla

kardes ıstersen ben sana yardımcı olmaya calısayım deutz_fahr_bahadir@hotmail.com
eklersen ayrıntılı konusuruz