Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Hafıza kartı sorunu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
mrb kardeşler

512 hafıza kartım var

format cekemiyorum telde hata veriyor

ama içind eyeni attığım mp3 ler var

onları okuyor sorunsuz sil deyince silmiyor formatlamıyor kart okuucu da denedim gene aynı içine atıyor kartı sok tak yapınca gormuyor
ama sx1 de kart bilgileri gorunuyor
kilit gibi bi sorunuda yok
telefonda format at bide karta
card reader işini gorur heralde...ona tak,dosyalarini goruyorsa al pcye,bi format at karta pc uzerinden,sorun hallolur...
yaw *bitirock* arkadaşım ne olur kusuruma bakma senin konunun içeriğine kendi sorunumu yazıyorum ama başka konu acıpta kirlilik yaratmak istemedimSorry

Arkadaşlar bende bildiğiniz gibi cmert'in15up4+ yüklü a/system/ekstralardaki irremote prosunu yükledim baktım telde gözükmedi kaldırmak istedim işte ne olduysa o anda oldu tam kaldırılırken iptal edildi dedi ve öylece kaldı...pro simgesi telde duruyo,,yöneticiden baktığımda dosya içi boş tekrar yüklediğimde ise dosya okunamıyo diyor.Sizce ne yapmam gerekir.Enson olarak kartı biçimlendirmeyi düşünüyorum,,,herhalde benim kart biçimlenirr,,bir aksilik olmaz değil mi?Hee ayrıca kartla ya da telle ilgili sorunum yok sadece o pronun kalkmasını istiyorum kullanmadığım şeyin telde durması hoş değiil yaniii...Wink
estafurllah kardeş

kartı çöpe atcam bnde sanıırm
hadi yaw yazık karta bea bi caresi yokmudur senin sorununun....
bluecat Wrote:Arkadaşlar bende bildiğiniz gibi cmert'in15up4+ yüklü a/system/ekstralardaki irremote prosunu yükledim baktım telde gözükmedi kaldırmak istedim işte ne olduysa o anda oldu tam kaldırılırken iptal edildi dedi ve öylece kaldı...pro simgesi telde duruyo,,yöneticiden baktığımda dosya içi boş tekrar yüklediğimde ise dosya okunamıyo  diyor.Sizce ne yapmam gerekir.Enson olarak kartı biçimlendirmeyi düşünüyorum,,,herhalde benim  kart biçimlenirr,,bir aksilik olmaz değil mi?Hee ayrıca kartla ya da telle ilgili sorunum yok sadece o pronun kalkmasını istiyorum kullanmadığım şeyin telde durması hoş değiil yaniii...Wink

Dostum fexplorer vb dosya yöneticisi ile system\apps klasoru içindeki irremote klasorunu silmeyi denedinmi. büyük bir ihtimalle problemin çözülecektir.
bluecat Wrote:hadi yaw  yazık karta  bea  bi caresi yokmudur  senin sorununun....

kolye etcem artıkBig Grin

içinde verileri okuyorum ama formatalama silme yokk

kilit te yok
Nono
bitirock Wrote:
bluecat Wrote:hadi yaw  yazık karta  bea  bi caresi yokmudur  senin sorununun....

kolye etcem artıkBig Grin

içinde verileri okuyorum ama  formatalama silme yokk

kilit te yok
Nono

dostum pcde mmc kart formatlayan küçük programlar var birde onlarla formatlamayı dene.
dostum bu da olmazsa minton marka mp3 player bul. mmc kart destekli olacak. onunla formatla. büyük bir ihtimalle düzelecek. tabiki fiziksel bir arızası yoksa
Smile
dosya özelliklerinden kontrol et salt okunur veya sistem özellikleri varsa kaldır.
ondan sonra silinmesi lazım.

Bilgisayarda gözükmemeside, windows gezginini aç
Araçlar/klasörseçenekleri/görünüm/Gizli dosya ve klasörleri göster seçilimi bir bak.
aynı yerin biraz daha aşağısında korunan işletim sistemi dosyalarını gizledeki onayı kontrool et.

formatlamak için de kartı takabileceğin her cihazda dene kart okuyucu veya bir arkadaşının 6600'ü her yol mübahtır. kolay gelsin.
kürşat77 Wrote:
bluecat Wrote:Arkadaşlar bende bildiğiniz gibi cmert'in15up4+ yüklü a/system/ekstralardaki irremote prosunu yükledim baktım telde gözükmedi kaldırmak istedim işte ne olduysa o anda oldu tam kaldırılırken iptal edildi dedi ve öylece kaldı...pro simgesi telde duruyo,,yöneticiden baktığımda dosya içi boş tekrar yüklediğimde ise dosya okunamıyo  diyor.Sizce ne yapmam gerekir.Enson olarak kartı biçimlendirmeyi düşünüyorum,,,herhalde benim  kart biçimlenirr,,bir aksilik olmaz değil mi?Hee ayrıca kartla ya da telle ilgili sorunum yok sadece o pronun kalkmasını istiyorum kullanmadığım şeyin telde durması hoş değiil yaniii...Wink

Dostum fexplorer vb dosya yöneticisi ile system\apps klasoru içindeki irremote klasorunu silmeyi denedinmi. büyük bir ihtimalle problemin çözülecektir.

yok be kürşat olmuyor dosya yöneticisinden klosör silinemedi diyor Cray
bluecat Wrote:yok be kürşat  olmuyor dosya yöneticisinden  klosör silinemedi diyor Cray

dostum bir de şunları dene:
silinmeyen dosyaları silme programı. içine kullanma talımatınıda koydum.(unlocker v1.8.5) :
http://www.zshare.net/download/silinmeye...r-rar.html

ayrıca mmc kart formatlama programı:
http://www.zshare.net/download/mmcmedic-exe.html
buradayım kürşat ama bu prolar pcye kurulup yada pcde calıştırıla bilen prolar ...Yani teli nasıl tanıtacağım pcye kart okuyucum yok onun için soruyorum olsa yolladığın prolar gercektende işime yarayabilir...Başka türlü nasıl halledebiliriz????
Dijital fotoğraf makinen varsa, takıp formatla Wink
cmert Wrote:Dijital fotoğraf makinen varsa, takıp formatla Wink

cmert formatlamak istesem o işlemi teldende yapabiliyorum.
Ama formatlamadan yapabileceğimiz bir işlem var mı diye şey ettimmWink
Dijital fotoğraf makinesi, SX1 ve kart kurtarıcı programların aksine oldukça etkili formatlama yapıyor, o nedenle özellikle fotoğraf makinesi yazdım.

birçok kere bu şekilde kartımı yola getirdim Wink

bu arada yeni farkettim, ben cevabı @bitirock arkadaşımız için yazmıştım, üstüne alındın galiba Smile
cmert Wrote:Dijital fotoğraf makinesi, SX1 ve kart kurtarıcı programların aksine oldukça etkili formatlama yapıyor, o nedenle özellikle fotoğraf makinesi yazdım.

katılıyorum. bende mp3 player ve dijital fograf makinesiyle birçok kartı kurtardım.
cmert Wrote:Dijital fotoğraf makinesi, SX1 ve kart kurtarıcı programların aksine oldukça etkili formatlama yapıyor, o nedenle özellikle fotoğraf makinesi yazdım.

bu arada yeni farkettim, ben cevabı @bitirock arkadaşımız için yazmıştım, üstüne alındın galiba Smile

kusura bakma cmert yanlış ben bana diyosn zannettim,,pardonSorry
Önemli değil, hatlar karıştı sadece Smile
cmert şimdi senin verdiğin psicolg hani ses kaydedici prosu varya onu yükledim haf.kartına yükledim neyse kaldırayım dedim,yine aynı hatayı verdi kadırma işlemi iptal dedi yaw cmert nasıl halledeceğim bu sorunu bi yardımcı olabilirmisin.Baktık olmuyo kartı biçimlendireceğim ama sorun ortadan gercektende kalkarmı...yüklemede sorun yok,veri alıp gönderebiliyorum diğer bilgileri silerken(mp3 vs.)sorun yok yüklenen prolarda yapıyoo...
Psiloc programlarını kaldırmanın tek yolu var.bilmeyenler içinde hatırlatayım :
*:/system/programs/rro.exe dosyası bir defa çalıştırılır,
yönteciden sorunsuzca kaldırılır Wink
cmert Wrote:Psiloc programlarını kaldırmanın tek yolu var.bilmeyenler içinde hatırlatayım :
*:/system/programs/rro.exe dosyası bir defa çalıştırılır,
yönteciden sorunsuzca kaldırılır Wink

cmert rro.exe nasıl calıştırılıyor.Üzerini tıklıyorum ama bişicikler olmuyoo.yöneticiyi tekrar yokladım kaldırma iptal dedi tekrardan...
üstüne tıklaman yeterli bir kere daha sonra yöneticiye gidip kaldırman gerek
yasincelik Wrote:üstüne tıklaman yeterli bir kere daha sonra yöneticiye gidip kaldırman gerek

olmuyooo yasin kardeş deniyorum kaldırma iptal edildi diye uyarı alıyorum...Sad
Pages: 1 2
Reference URL's