Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Satılık carbon black sx1[ekran hariç]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ekran bulamazsam satıcam sadece ekran ı bozuk
orjinal carbon black kasa+yan sanayi kapak+usb kablosu+512 mb hafıza kartı
msn:unrealty@hotmail.com
hayırlı satışlar
fiyat da söylesen iyi olurdu
siz teklif werin ona göre düşüncem
Satış yapılmadıysa ÖM den görüşelim lütfen!!!
bu konu eski deilmiydi yaa?
cem abide forumda ne var ne yok topluo valla maşalahBig GrinBig GrinBig GrinToungue
erkahn Wrote:bu konu eski deilmiydi yaa?
cem abide forumda ne var ne yok topluo valla maşalahBig GrinBig GrinBig GrinToungue

helal olsun ne diyek parası olan konusuo abiiii
mısır al abiii Popcorn kuru kuru gitmez içelim Drinks
bayramda elimi öp Big Grin
dayısı Big Grin
hehehe demiiiii bi yandan tebrik ederim anladın sen onu bide geçmiş olsun telefon göçmüş sanırım satıyım benimkini sana :Big Grin
Yok be yaa...
Para ne gezer bizde Big Grin
Hani bir zamanlar direksiyon ile oynanan bir oyun sormuştum, komşumun oğlu için Big Grin
İşte şimdi ona bir tane arıyoruz, garip çok özendi cem abisine Toungue
N6125 aldı 500 e almıştı yenilerde Big Grin ama bana kafa tutamıyor Big GrinBig GrinBig GrinToungue
Şimdi de SX1 hayranı oldu kendisi, ayarlayalım bir tane garibe, hadi çocuklar...
banada sx1 ANA KART LAZIM hadi banada ayarlayalım arkadaşlarBig GrinBig GrinBig GrinToungue
RapStar :P Wrote:hehehe demiiiii bi yandan tebrik ederim anladın sen onu bide geçmiş olsun telefon göçmüş sanırım satıyım benimkini sana

daha dün değiştirelim diyordun şimdi de satayım diyorsun kim alır len o takozu Toungue

35cem35 Wrote:Yok be yaa...
Hani bir zamanlar direksiyon ile oynanan bir oyun sormuştum, komşumun oğlu için Big Grin
N6125 aldı 500 e almıştı yenilerde Big Grin ama bana kafa tutamıyor Big GrinBig GrinBig GrinToungue
Şimdi de SX1 hayranı oldu kendisi, ayarlayalım bir tane garibe, hadi çocuklar...

bi garipte benim başımda Rapstar Big Grin
ne yapıyım 6630 herkeste var .millet sx1 i görünce farklı bişi sanıyor daha ilgi çekici bi telefon çok sexy

böyle komşuluk kaldı mı bu devirde Yahoo
cmert Wrote:

böyle komşuluk kaldı mı bu devirde Yahoo

SX1 in olduğu yerde ne komşuluk biter ne de dostluk!!!
Artık SX1 olmasa bile dostluk ve komşuluk baki kalacaktır Big Grin
Eski komşulardan (Makbule) kim kaldı zaten Toungue
abiler fiyat durumu nedir ben çekiyorum fiyatı tammmmm 80
ytl ekran yok hırpalanmış yan sanayı kasa bu degeri birde ekran alınacak ondan sen dua et mal iyi mal
Reference URL's