arkadaşlar desperado nickli serhat arkadaşımız artık foruma girmeyeceğini söledi
yarında d.günüymüş
bilgilendirmek benden
aman ajan konu başlığında seni görünce

böyle oldum ...
arkadaşımızın kendi kararı, saygı duyuyorum, gidene kal, kalana git diyemeyiz.Kendisine hayatta başarılar ...
yok ajan
ben seni bırakıp gidermiyim ya

sağol ajan, anca beraber kanca beraber
neyse ben kaçtım, evde çocuklar çokoprens bekler

çokoprens mi ooo bende geliom ajaaaaaaaaan
azurahuhuhueaa
ne topic ama 8))
ya bende seni gidiyor sandımda

3. ödüllü Yarışmadaki sonic'in beni savunmak amacıyla yazdığı yazıya günenmiş olsa gerek, çünki o yazının hemen üstünde özür dileyen mesajı var.
Hani bir dostun gülü yaralar misali ancak o bir yarışmaydı kendisini çok uyardım kazık sorulara gerek yok amaç yarışmak diye ama o devam etti biliyorsun.
SX1 kardeşliğinden en çok bahsedenlerden biriydi, ben şahsen üzülürüm bilgili ve kültürlü bir arkadaştı.
Yarışma geride kaldı, anladığım kadarıyla Bugün Doğum Günü, birisine kızıp "örneğin en çok bana" burdaki kardeşliği bırakıp gitmek olmaz.
Lütfen Ben şahsen Özür diliyorum. Aramızda Kal ve DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.
Aman erkahn bende herkes gibi sen gidiyorsun sandım
Desperado içinse kendisine hayatta başarılar dilerim, umarım her istediği gönlünce olur!
Nice mutlu yıllara bu arada Desperado!
arkadaşlar ben sizi bırakıp gidermiyim ya

ya millet sonbaharda da değiliz ne bu karamsarlıklar ve elvedalar...hepinizi pıt yaparım haa...zaten doğru dürüst insanların biraraya geldiği bir platform burası...eksilmeyelim yanii
reankarnasyon dönemine giriyoruz galiba.
desperado yine de sen bilirsin ama bence çocukluktan başka birşey değil

çocuk olmadığını, aklı başında yetişkin bir kişi olduğunu ıspatla ve bana cevap yaz, aramızda kalmaya devam et hadi koçum benim

erkahn Wrote:arkadaşlar ben sizi bırakıp gidermiyim ya
gitmezsin zaten sorun orda

bu arada desperadoyu coktan beridir gormuyodum forumda bundanmiş demekki...dogum gunun kutlu olsun
@desperado...;)hayatta basarilar...
Kötü bişey demedim ajan

cem özer ayarında bi espiri yapmışta İhsan, onu şeettim