Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: yine bi elveda
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar desperado nickli serhat arkadaşımız artık foruma girmeyeceğini söledi
yarında d.günüymüş
bilgilendirmek benden
aman ajan konu başlığında seni görünce blink Swoon böyle oldum ...

arkadaşımızın kendi kararı, saygı duyuyorum, gidene kal, kalana git diyemeyiz.Kendisine hayatta başarılar ...
yok ajan
ben seni bırakıp gidermiyim yaBig Grin
sağol ajan, anca beraber kanca beraber Drinks

neyse ben kaçtım, evde çocuklar çokoprens bekler Toungue Big Grin
çokoprens mi ooo bende geliom ajaaaaaaaaan
azurahuhuhueaa

ne topic ama 8))
ya bende seni gidiyor sandımdaSwoon
3. ödüllü Yarışmadaki sonic'in beni savunmak amacıyla yazdığı yazıya günenmiş olsa gerek, çünki o yazının hemen üstünde özür dileyen mesajı var.

Hani bir dostun gülü yaralar misali ancak o bir yarışmaydı kendisini çok uyardım kazık sorulara gerek yok amaç yarışmak diye ama o devam etti biliyorsun.

SX1 kardeşliğinden en çok bahsedenlerden biriydi, ben şahsen üzülürüm bilgili ve kültürlü bir arkadaştı.

Yarışma geride kaldı, anladığım kadarıyla Bugün Doğum Günü, birisine kızıp "örneğin en çok bana" burdaki kardeşliği bırakıp gitmek olmaz.

Lütfen Ben şahsen Özür diliyorum. Aramızda Kal ve DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.
Aman erkahn bende herkes gibi sen gidiyorsun sandım
Desperado içinse kendisine hayatta başarılar dilerim, umarım her istediği gönlünce olur!
Nice mutlu yıllara bu arada Desperado!
arkadaşlar ben sizi bırakıp gidermiyim yaBig Grin
ya millet sonbaharda da değiliz ne bu karamsarlıklar ve elvedalar...hepinizi pıt yaparım haa...zaten doğru dürüst insanların biraraya geldiği bir platform burası...eksilmeyelim yanii
reankarnasyon dönemine giriyoruz galiba.
desperado yine de sen bilirsin ama bence çocukluktan başka birşey değil Toungue
çocuk olmadığını, aklı başında yetişkin bir kişi olduğunu ıspatla ve bana cevap yaz, aramızda kalmaya devam et hadi koçum benim Smile
erkahn Wrote:arkadaşlar ben sizi bırakıp gidermiyim yaBig Grin

gitmezsin zaten sorun ordaToungueToungueToungue

bu arada desperadoyu coktan beridir gormuyodum forumda bundanmiş demekki...dogum gunun kutlu olsun @desperado...;)hayatta basarilar...
fugitif95 Wrote:gitmezsin zaten sorun ordaToungueToungueToungue

Bugün cem özerliğin üzerinde bakıyorum Toungue
ne demek istedin cmertBig GrinBig GrinBig GrinToungue
Kötü bişey demedim ajan Big Grin
cem özer ayarında bi espiri yapmışta İhsan, onu şeettim Big Grin
tabi tabiiiBig GrinBig GrinBig GrinToungue
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:gitmezsin zaten sorun ordaToungueToungueToungue

Bugün cem özerliğin üzerinde bakıyorum Toungue

o dündü...Yahoo
Reference URL's