Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: satılık en son jenerasyondan ipod(30gb)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ilk çıkan video ipod lara oranla daha parlak bir ekrana we daha uzun ömürlü bir pil ömrüne sahip olan ipod umu satıyorum.
satın aldığım için hiç pişman değilim çünkü hem işlewselliği,hem de görüntüsüyle acayip bir hawası war... böle bi aletin sahibi olmak cidden müthiş bir olay,
peki niçin satiyorum?? tabi ki iPhone için...

cihaz temiz kullanılmıştır we  ortalama 3,5-4 aylıktır we pili ömrü bakımından çok az yıpranmıştır,temizdir,bebeğim gibi baktığım için hiçbir şekilde darbe almamış ya da en ufak bir sarsıntı yaşamamiştir,arka yüzeyi ne kadar korursanız koruyun biraz çiziğin olmaması imkansız,, benim alette de biraz çizik war,ama
fotoğraflarında da görebileceğiniz gibi gerçekten biraz,, ön yüzeydeki jelatin ekranı korumak amacıyla çıkartılmamıştır,,kutusuyla we orjinal kutu içeriğile satıyorum.
ciddi alıcılar benimle iletişime geçebilirler. fiyatı 450ytl dir...

[Image: ipod3ou5.jpg]
[Image: ipod6il0.jpg]
[Image: ipod12os3.jpg]
[Image: ipod8zq2.jpg]

youtube a erişim yasaklandığı için video yu google a attım
http://video.google.com/videoplay?docid=...3602815167
30gb maşalah
hala satılıktır...
hayırlı satışlar
teşkler erkahn,,, arkadaşlar 450 olan fiyatı 430 a indiriyorum haberiniz olsun,, mp3 çaları olmayanlar kaçirmasın,, az değil yani 30gb Smile

pazarcı gibi hissettim :Smile
80 gb ipod son jenerasyon 350 dolar a sıfır aldım. Big Grin
arkadaşlar haberiniz olsun,, en son fiyat 400 ytl... indirim falan da yok...
kardeş bence çok para diyorsun ama mal iyi mal
Reference URL's