Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: .dat dosya uzantısı açma...?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
merhaba arkadaşla prolar da oyunlar da vs .dat uzantısı var. ben bu .dat uzantılı dosyayı açmak istiyorum fakat nasıl açacağımı bir türlü bulamadım bana bu konuda yardımcı olabilek varmı uzun süredir uğraşıyorum bu konuyla ama bir sonuca varamadım bileniniz varsa lütfen yardımcı olsun iyi çalışmalar...
Fileman / ....dat / options / open with ( bu ksımda herhangi bir notepad programını seç - tercihim yedit - )

dosya içeriğini görebilir ve değiştirebilirsin Wink
fileman ile dat dosyasını dediğin gibi açtım... notoped ile .dat uzantısını açtım...ama benim demek istediğim bu değildi daha açık olarak yazmadığım için karışıklık oldu kusura bakma...
şimdi benim demek istediğim daha doğrusu yapmak istediğim n-gage oyunu olan ashen in oyunda ki müziğini almak istiyorum bu müzik .dat dosyasında olduğunu düşünüyorum yani vcd filmlerinde olan .dat dosyası gibi buda öle bişidir herhalde çünki müziklerin bulunacağı başka bişi yok ashen in içinde yani kısacası bu müziği almak için .dat dosyasını nasıl açıcam...
İstediğin ile yazdığın birbirinden çok farklı çıktı Smile
.dat dosyasında müzik olabileceğini zannetmiyorum, hoş olsa da fiziksel içeriği ayrı olarak görebilmenin bir yolu bildiğim karadıyla yok.
Reference URL's