sizce boyle bı karar doğrumuu arkadaşlar Atamıza yapılan saygıszlık videosunu sanırım cogunuz izlemiştr cok sınır bozucuydu belki youtubeye bı fazla koymazz amaa Türkiye oldugumuzu herkez anlasınn bence en doğrusu yapılmıs ben bile gunde 5 kere rahat gırıyordum ama hıc uzelmedımm
youtube kapatılamaz, sadece türkiyeden erişim engellenebilir. onu aşmak hiçte zor değil. birşeyi görmezden gelmek; onun varolmadığını göstermez, sadece kendimizi kandırmış oluruz...
bu sözlerimden sakın ha youtube'u tasvib ettiğimi çıkarmayın...! ayrıca iki başlık açmanada gerek yoktu...
adige haklı o kapanma olayı aşılır
ama youtube gunden gune guclenmeye devam edıcek
bu adamlar vıdeoları kendılerı ızlemıo sadece yayınlanıo
iyide ben kapatılmıs demedım ki zatenn iyi oku iki başlı kacmamın sebebıde ilkini yanlıs yere actıgımı dusunup oyuzden buraya actım serbest kürsü daha uygun olur dıgee.. ben sadece sordum sizce iyi mi oldu diğe veya yeterlimi atamıza yapılan saygısızlıgın cezası sadece bu mu olmalıı konuyu başka yerlere cekmeyinn
erişimi engellemek yerine kaynaktan videoyu kaldırmak daha isabetli olurdu...bilişim hukuku dersimizde biz bile öğrendik bunu...gayet basit...
olabilirdiii ewettt .. ama bu buakdar basit bişey değil arkadaslarr atatürkden bahsedıyoruz yanı bunun cezası buakdar basıt olmamalı bence tamam belki bi iki kendını bilemz suppe yapmısstır eklemıstır onu oraya ama youtube kontrol etmıyo mu peki bu vıdeoalrı yanı zararlı olanları kaldırmıyo mu sakıncalı diğe bunu anlamadım benn her işin bi adabi var yanı cıakrmasınlar şeyini onlardaa
videolar silinmiştir arkadaşlar. Mahkemeden sonra yapılan açıklamada YOUTUBE videoları sildiğini açıkladı. ancak yasak halen devam ediyor.
YouTube: “Videonun yayınlanmaması için çalışıyoruz”
Görüntü paylaşım sitesi YouTube, Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret edilen video görüntülerinin siteden kaldırıldığını ve bir daha yayınlanmaması için gerekli çalışmaların sürdüğünü duyurdu.
YouTube’den erişim yasağıyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, söz konusu videonun siteden kaldırılmasına rağmen, yasal mercilerin erişimi engelleme kararı almasının üzücü olduğu ifade edildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:
“YouTube olarak, bu tarz hassas konularda çok dikkatli olmaya özen gösteriyoruz. Bu tip sorunlar internetin uluslararası bir fenomen haline gelmesinden dolayı daha karmaşık bir hal almaktadır. Teknoloji bir taraftan tüm dünyada bilgilere erişim imkanı sağlarken, kültürel farklılıkların da ortaya çıkmasına neden olmaktadır. YouTube olarak, dünyanın farklı yerlerinden insanların çektikleri videoları güvenli ve kurallar çerçevesi içerisinde paylaşabilecekleri bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Türkiye’deki yasal mercilerin, söz konusu videonun her türlü kopyasını YouTube’den kaldırmak için gösterdiğimiz çabanın farkında olduğuna inanıyoruz ve videonun bir daha yayınlanmaması için gerekli çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.”
EY TÜRK GENÇLİĞİ !
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini,
ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur.
Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir.
İstikbalde dahi, seni, bu hazineden mahrum etmek istiyecek,
dahili ve harici, bedahların olacaktır.
Bir gün, istiklal ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen,
vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkan
ve şeraitini düşünmeyeceksin!
Bu imkan ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir.
İstiklal ve Cumhuriyetini kastedecek düşmanlar,
bütün dünyada emsali görülmemiş galibiyetin mümessili olabilirler.
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş,
bütün tershanelerine girilmiş, bütün ordular dağıtılmış
ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.
Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere,
memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar
gaflet, dalalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler.
Hatta bu iktidara sahipleri şahsi memfaatlerini,
müstevlilerin siyasi emelleriyle tehvit edebilirler.
Millet, fakru zaruret içinde harapve bitap düşmüş olabilirler
Ey Türk istikbalinin evladı !
İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen,
Türk istiklal ve Cumhuriyetini kurmaktır !
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M. Kemal ATATÜRK
nashiila Wrote:EY TÜRK GENÇLİĞİ !
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini,
ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur.
Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir.
İstikbalde dahi, seni, bu hazineden mahrum etmek istiyecek,
dahili ve harici, bedahların olacaktır.
Bir gün, istiklal ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen,
vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkan
ve şeraitini düşünmeyeceksin!
Bu imkan ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir.
İstiklal ve Cumhuriyetini kastedecek düşmanlar,
bütün dünyada emsali görülmemiş galibiyetin mümessili olabilirler.
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş,
bütün tershanelerine girilmiş, bütün ordular dağıtılmış
ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.
Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere,
memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar
gaflet, dalalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler.
Hatta bu iktidara sahipleri şahsi memfaatlerini,
müstevlilerin siyasi emelleriyle tehvit edebilirler.
Millet, fakru zaruret içinde harapve bitap düşmüş olabilirler
Ey Türk istikbalinin evladı !
İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen,
Türk istiklal ve Cumhuriyetini kurmaktır !
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M. Kemal ATATÜRK
Abi bunu yapmak istiyoruz ama herkeste bilinç yok,zaten bilinçli olanlarıda susturmaya çalışıyolar sürekli

elbet biri Türkiyeye saldıracak ve elbet rezil edicez saldıranı...Bu arada kapanması iyi olmuş,gıcık oluyordum o vidyonun adını bile heryerde görünce

Atatürk'e hiçkimse saygısızlık yapamaz!!!Dünyanın gördüğü en (+) insan yani sadece olumlu,eksi hiçbir yönü olmayan tek insan!!!
Evet aynen katılıyorum sana, Dünyaya gelmemiştir daha onun gibisi ve gelmeyecektirde, çimentomuz, harcımız o bizim. ona uzanan eller kırılsın, diller kurusun.
madem ATATÜRK' den bahsedioruz
o halde ATATÜRK die yazalım atatürk die değil
zeynel Wrote:olabilirdiii ewettt .. ama bu buakdar basit bişey değil arkadaslarr atatürkden bahsedıyoruz yanı bunun cezası buakdar basıt olmamalı bence tamam belki bi iki kendını bilemz suppe yapmısstır eklemıstır onu oraya ama youtube kontrol etmıyo mu peki bu vıdeoalrı yanı zararlı olanları kaldırmıyo mu sakıncalı diğe bunu anlamadım benn her işin bi adabi var yanı cıakrmasınlar şeyini onlardaa
site kapanmadan önce o videonun silindiğini görmüştüm , ama ilginçtir yayınlayan şrfsz tarafından silinmiş "deleted by uploader" gibi bişey yazıyordu
ama siteye erişimi engellemek mantıklı bir çözüm mü bilemiyorum. pkk ya ait veya o görüşte bir çok site var ve erişilebiliyor. o sitelerin tüm içeriği ülkemize hakaret ve saldırı içeriyor, ama engel yok. youtube ise genel bir site ve içinde az da olsa kötü niyetli videolar olabilir. en azından basın özgürlüğü diyip danimarka gibi kıvırmamışlar , video yayından kalkmış.
askerde bir arkadaşım vardı , nöbete giderken onbaşıyla bir konuda tartıştılar ve onb. dedi ki :
-- beğenmiyorsan yüzbaşıya şikayet et
== ben şikayet etmem. şimdi seni döverim sen o zaman kime istiyosan ona şikayet edersin
demek istediğim şu ki;
şikayet etmek yerine onlara daha fazlasını yapalım onlar şikayet etmek zorunda kalsın yada adam olup böyle şrfszce işlere girmesinler.
bunlar hangi kökenden söyleyin onların kökeninde site bırakmayaLım
ben onların hepsinin ta...
3310 Wrote:site kapanmadan önce o videonun silindiğini görmüştüm , ama ilginçtir yayınlayan şrfsz tarafından silinmiş "deleted by uploader" gibi bişey yazıyordu
ama siteye erişimi engellemek mantıklı bir çözüm mü bilemiyorum. pkk ya ait veya o görüşte bir çok site var ve erişilebiliyor. o sitelerin tüm içeriği ülkemize hakaret ve saldırı içeriyor, ama engel yok. youtube ise genel bir site ve içinde az da olsa kötü niyetli videolar olabilir. en azından basın özgürlüğü diyip danimarka gibi kıvırmamışlar , video yayından kalkmış.
askerde bir arkadaşım vardı , nöbete giderken onbaşıyla bir konuda tartıştılar ve onb. dedi ki :
-- beğenmiyorsan yüzbaşıya şikayet et
== ben şikayet etmem. şimdi seni döverim sen o zaman kime istiyosan ona şikayet edersin
demek istediğim şu ki;
şikayet etmek yerine onlara daha fazlasını yapalım onlar şikayet etmek zorunda kalsın yada adam olup böyle şrfszce işlere girmesinler.
Arkadaşlar bu cezayı basit görebilirsiniz hatta bize verilmiş bi ceza olarakda görebilirsiniz ama Bence Bu Ceza youtube için ağır çünkü sitenin hit sayısı büyük oranda düşecek siteye daha önceden de dikkat ettiyseniz geneli türk videoları bu youtube için büyük bir ceza + biz siteye erişemeyince video upload u düzgün çalışan güncel bi Türk sitesine yönelebiliriz bakınız izlesene.com(kesinlikle rekalm amaçlı deil sadece örnek) + youtube bunun için çok çok üzgün olduğunu videonun tüm kopyalarının siteden kaldırıldığını artık bişey eklenirken çoık dikkatli olunacağını duyurmuştur ki bu da Türklerin youtube için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.