Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: satılık sx1 Carbon Black 32MB Flash
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
s.a arkadaşlar
telefonun kasası başarı tarafından yeni değiştirilmiştir tamamen orjinaldir ve herhangibir çizik yoktur.
resimler
[Image: s5300830ib7.jpg]

Paket içeriği
1 adet Carbon Black Sx1 32 mb flash
1 adet 512 mb hafıza kartı(Micro MMC)
1 adet orjinal şarj aleti
1 adet orjinal kulaklık
1 adet t5 tornavida
1 adet pc için usb kablo
ürün orjinal kutusunda kullanma klavuzu vs. ile beraber gönderilecektir.
ürün fiyatı 190 ytl'dir(aşağıda belirtilen sebeplerden dolayı 230 ytl'den düşürülmüştür)
-önemli not: http://forum.teknomag.com/showthread.php...2#pid28622
--önemli not 2: yarışmadan kazandığım t5 tornavida gelmez ise(ki canları sağolsun yarışmaya katılma amacım ödüller değil idi )fiyat 190 ytl'ye düşürülecektir
---önemli not 3: T5 gelmeyecek galiba Sonic bi problem çıkmazsa hafta içi yolluyacağını söylemişti sorun çıktı gönderemedi galiba 190 ytl'ye düşmüştür ürün fiyatı...
düzenleme için teşekkürler
T5 ide yanında ver bari kuru kuru gitmez bu 230 a Big Grin
Sx1_FoReVeR Wrote:T5 ide yanında ver bari kuru kuru gitmez bu 230 a Big Grin

haa t5i zaten veriyorum, yarışmadan kazandığım t5i yanında gönderecektim eklemeyi unutmuşum:Ddaha gelmedi ama o gelene kadar alan olmaz sanırım
önemli!!!
telefon dün arkadaşta kalmıştı hafıza kartının yan tarafını biraz soymuş kötü gözükmüyor ama fiyatı düşürüyorumSad
zet, burda T5 geldi gelmedi, gelirse şöyle gelmezse böyle diyene kadar bana bir tane özel mesaj atıp sorabilirdin durumu

malzemeler kargonun adresimi ikinci kez bulamamasından dolayı elime ulaşmadı, gidip yerinden teslim alma fırsatımda olmadı henüz, gecikme bu yüzden. Senin daha eline geçmeyen birşeyi, üstelik bu aramızda düzenlediğimiz bir yarışmanın hatırası, satmaya kalkman ne kadar etiktir yorumsuz.

müsait olduğumda kargoyu teslim alıp hediyeni göndericem, bilgilendirme yapmıcam bu konuda sana.
Sonic Wrote:zet, burda T5 geldi gelmedi, gelirse şöyle gelmezse böyle diyene kadar bana bir tane özel mesaj atıp sorabilirdin durumu

malzemeler kargonun adresimi ikinci kez bulamamasından dolayı elime ulaşmadı, gidip yerinden teslim alma fırsatımda olmadı henüz, gecikme bu yüzden. Senin daha eline geçmeyen birşeyi, üstelik bu aramızda düzenlediğimiz bir yarışmanın hatırası, satmaya kalkman ne kadar etiktir yorumsuz.

müsait olduğumda kargoyu teslim alıp hediyeni göndericem, bilgilendirme yapmıcam bu konuda sana.

hocam ödülü almak için neler yapıyor konumuna düşmek istemediğim için sana sormak istemedim ve tornavida satışından direk vazgeçtiğimi belirttim
Sen böyle yazınca başkalarının gözünde sanki gelmedi, gönderilmeyecekmiş gibi bir izlenime ihtimal vermemek için açıklama yapmak zorunda kaldım, konuyu dağıtmayalım

iyi satışlar
indirim olmazmi en son ne kadar sation 170e alirim
tambem Wrote:indirim olmazmi en son ne kadar sation 170e alirim
hafıza kartı ve data cable hariç veririm??
data cable hariç ne kadara olur aslında bnde sx1 vardı ve sattm aslında sadece teli satın almk ıstıyorum sadece tel ıle 521mb kart ne kadar ıstersn psone1 var kucuklerınden takas edebılırız nerde oturuyon
msn adresim ekele konusalım

muhammed_trkmn@hotmail.com

tel no:0555 570 29 30
tambem Wrote:data cable hariç ne kadara olur aslında bnde sx1 vardı ve sattm aslında sadece teli satın almk ıstıyorum sadece tel ıle 521mb kart ne kadar ıstersn psone1 var kucuklerınden takas edebılırız nerde oturuyon
msn adresim ekele konusalım

muhammed_trkmn@hotmail.com

tel no:0555 570 29 30

ankarada oturuyorum, dediğin gibi yapabiliriz
kardes kargo ile yollayabilirmsn ekle bni konusalim ok
Tel satıldı mı? Satılmadıysa bi görüşelim

btrst_@hotmail.com[/align]
Reference URL's