arkadaşlar sorun şu:
msj yolladığımda eskiden "iletildi: kimse kim" diye bir rapor çıkardı ve eskiden tuş kilidi yaptığımız zaman çıkardığı bi ses wardı ya onu duyardım (bip gibi bişi işte-anlayın

)
şimdi ise msjı yolladığımda iletildi raporu gelmiyor ve sanki normal bir msj gelmiş gibi msj tonu çalıyor telde.raporlara baktığımda ise iletilmiş gözüküyor.daha önce dikkat etmemiştim ama bugün farkettim bu olaydan sonra okunmamış bi msj gözüküyor ama msj yok.tele restart çektim ve tel açıldığı an "iletildi: kimse kim" raporu gözüktü.
bu sorunla karşılaşan oldu mu daha önce, çözümü war mı?
cmert'in son versiyonu kullanıyorsan, menu/program/mumsms+
programına bak. msj işine o program bakıyor. mesaj geldi der ama nrmal mesaj menusünde mesaj yoktur ama o programa bakarsan mesajın oradadır. kolay gelsin.
cmert up4 yüklü bende.yalnız msj gelmede bi sorun yok. sadece iletildi raporunda bi sorun war yukarda da açıkladığım gibi.gelen msjları görebiliyorum.
kulakcubugu Wrote:daha önce dikkat etmemiştim ama bugün farkettim bu olaydan sonra okunmamış bi msj gözüküyor ama msj yok.tele restart çektim ve tel açıldığı an "iletildi: kimse kim" raporu gözüktü.
bu sorunla karşılaşan oldu mu daha önce, çözümü war mı?
Ben burayı yorumlamıştım, diğeri hakkında henüz benim fikrim yok tkr. kolay gelsin.
ben ilk defa duyuyorum bunu bende up4 kullanıcısım

eğer saat ve tarihin geride olduğu bir anda mesaj geldiyse sıralamada en alta gidecektir
benim başıma da gelmişti ve o an tarih 2004 göründüğü için mesaj en alttaydı. tabi oraya bakmak çok sonraları aklıma geldiği için kafayı yemiştim...
arkadaşlar msjın gelmesiyle ilgili bişi değil.
sanırım tam olarak anlatamadım.
msjı yolladığım zaman gelen iletim raporu, normal msj geliyormuş gibi oluyor ve msj uyarı sesi ile geliyor. fakat iletim raporu bilgisini göremiyorum.
ama tele restart çektiğimde tel açıldığı an direk olarak iletim raporunu görüyorum karşıma çıkıyor, aslında daha önceden gitmişti msj ve iletilmişti.
dostum o dertten kurtulmak istiyorsan
menu/mesajlar/seçenek/ayarlar/sms aç ve Rapor al'ı hayır olarak seç.
bana hiç mesajın iletildi raporu gelmiyor gelmesine de gerek yok düşünsene kandil gecelerinde dünyanın mesajını yolluyoruz her mesajdan sonra birde ileti raporu gelse kafayı yeriz. zaten gönderilen mesajlarda gözüküyor. rapora gerek yok baksana senin bile moralini bozmuş. sıkma canını kapat gitsin.
mesajlari e ye alan programla ilgili bir sorun oldugunda bunu yapar
telefon acildiginda surekli 4-5 tane iletildi ,i sesi aliyorsan eger
ya arkadaşlar bendede bazen iletildi raporu yerine tel yeni sms geldi gibi calıyor
biraz yanlış anlamışım galiba

kutlu arkadaş demek istedigim hani sms atıyor peşinden iletildi diye rapor geliyorya hani benimkinde iletildi demiyorda tıtreşim zil sesi ile haberdar ediyor
Bence Sorun şurdan kaynaklanıyor hafıza kartına alıyoruz ya mesajları programla iletim raporunu tam olarak alamıyo galiba bu yüzden olabilir

format atinca duzelebilir
Benim başıma gelmişti bu olay.
Şunu deneyebilirsin.
Eğer mesajlarında önemli bir mesaj barınmıyorsa
c:\system\mail klasörünün içeriğini sil
Klasörü değil, klasörün içeriğindekileri

tele restart çek
arkadaşım sorunu çözdünmü??
aynı sprun bendede vardı iletim raporu gelmiyo, mesaj gelmiş gibi çalıyor, raporlara baktığında iletildi gözüküyor. ama mumSMS programını açtığında iletim raporunu mesaj olarak görüp gelen kutusunda "KİMSE KİM" altında "İletim raporu" şeklinde çıkıyodu.teli kapatıp açıncada en son 2-4 mesajın iletim raporları geliyordu ve "Kapatıldı :MAİN" hatası verirdi (buna sebep dimmer olarak düşünüyodum çünkü hatayı vermeden önce dimmer açılıp gizli konuma geçerdi).
ben çözmek için pek uğraşmadım sonradan menuyede girmez oldu mecbur UP4+ 'ı yükleyip kurtuldum. eskiden "up4" yüklüydü. sorun MumSMS de kaldır kurtul veya format tabiki..