sx1 kardeşliği öncelikle merhaba

bu site şuana kadar gördüğüm en iyi sx1 sitesidir bunu baştan söyleyim.
çok kaliteli üyeler var işte onlar sx1cilerdir.

benim sorum şu ben telefoncudan aldığım bi siemens usb kablosuyla sx1e cmertin veya diğer fwleri yükleyebilirmiyim?
bu arada ben anilgulgor

tanıştığımıza memnun oldum sayımız giderek artıyor arkadaşlar.
başarılar

evet yükleyebilirsin(yanlış anlamıyorsam sx1'in yanında verilen kablodan bahsediyorsun)
yani telefoncularda satılan dca ... isimli bişeydi yanlış hatırlamıosam ondan bahsediorum işte
hocam sana şöyle millattan önce kalma bir açıklama yapim, eğer o kabloyla telefonuna dosya atabiliyorsan fwde atarsın
anilgulgor Wrote:yani telefoncularda satılan dca ... isimli bişeydi yanlış hatırlamıosam ondan bahsediorum işte
kardeş öncelikle hoşgeldin.
Kablonun adıda DCA-540
senden ricam yüklemeyle alakalı konuyu okuyarak, yükleme yap.
uyarıları dikkate al. kolay gelsin.
sx1 usb kablosu demen yeterli
Sx1_FoReVeR Wrote:sx1 usb kablosu demen yeterli
"Sx1_FoReVeR" kardeş banamı dedin o lafı bilmiyorum ama hemen benim mesajın altı olunca arkadaşa bir açıklama yapayım.
SX1 USB Kablosu olarak Ben 2 tane kablo biliyorum 1 tanesi SX1'e giren fiş kısmının içerisinde elektronil devreleri olan orijinal SX1 USB Kablo, 2.'si ise elektronik devresi olmayan kendimizinde herhangi bir USB kablo ve SX1 fişi ile yapabildiğimiz DCA-540 Kablosu "zet" "eğer o kabloyla telefonuna dosya atabiliyorsan fwde atarsın" demiş ama bazı durumlarda özellikle DCA_540'da aksesuvar desteklenmiyor vb deyebilir önemli olan Telefon FW yükleme modundaykan PC'nin SX1'i algılayıp driverini kurması ondan sonrası. malum
sağolun arkadaşlar yardımlarrınız için

nashiila yok abi ben arkadaşa dedim

demekki bi dca540 almak lazım tüh be ben geçen sene o kabloyu kuzene vermiştim