al bak erişimi açtın İstiklal Marşı'mız Bayrağımızla dalga geçen şerefsizin *** teki daha çıktı.
http://www.youtube.com/watch?v=ORiU_ZkRrsU
*** gün gelecek o bayrağı öpeceksin gerçi senin gibi şerefsizler o bayrağa ellerini bile süremez. başka ülkelerden artistik yapması kolay gel Türkiye'ye yap seni bi ***
yaw ben bunları anlayamıyorum hala aynı şey youtube hiç açılmamalı bence geri zekalı 3-5 adam çıkıp Koca Türkiyeyi karıştırıyo bunlara nasıl izin verilio hala anlamıyorum
allah akıl fikir versin. hepsinede.
bi hıyarın yaptığını bütün millete mal etmemek için msj. değiştirdim.
Atam İzindeyiz!
Bunun anlamı,bize yapılan iğrenç,aşağılık hareketlere karşılık olarak,aynı hareket ve uslubla yanaşmak yerine,"Meyve veren ağaç taşlanır"sözünden yola çıkılarak,burada da ilerleyen ve gelişen genç,güçlü Türkiye,kendilerini rahatsız ettiği için her zaman böyle saldırılara geçeceklerdir.Bunlara kulak asmadan vatan,millet,geleceğimiz ve daha sağlam bir Türkiye için daha çok çalışmalıyız."Kişi, kendinden bilir işi!"diyerek kendi bayrağına saygısını ve onursuzlığunu da sergilemiş oldu!
video silinmiştir arkadaşlar YOUTUBE yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim