kingston 1gb kart kulanıyorum bir oyun yükledikten sonra bir süre sonra hafıza kartını görmedi biçemlendirmek istedigimde hata oluştu işlemi iptal eti pc de biçimlendirdim yine tele taktım yine bozuk uyarı verdi biçimlendirmedi işen özü kartı pc de görüyorum sx1 bozuk uyarısı veriyor !!!!!!!!!!
yardımlarınızı bekliyorum!!!!!!!
telefonde bıcımlendır sende o halde
anladığım kadarıyla MMC sağlam, bu durumda sorun SX1 de, korkarım klasik MMI board arızası

evet aynen öyle simde telede format atım elde var yine sıfır ne yapıcam peki
garanti varsa iyi de yoksa kasaplıktan arınmış bir servis bulup SX1ini onarmasını bekleyeceksin veya sağlam bir MMI board bulup ( oldukça zor ) değiştireceksin.
garantisi çoktan biti! donanımsal sa beni aşar bu işi işninin ehli kişilere bırakmak lazım ortalık bu kadar kötü iken teli degiştirmek için neden çıktı bana
ya bendede oldu kart bozukmu diyo yoksa biçimsizmi? bide içi boş olduğu halada dolu mu gözüküyo?çünkü öyle ise hafıza kartını dağiş seçeneğini seçmeden çıkarınca kartı telde öle olabiliyo
sanırım sen kartı istediğn zaman çıkarabiliyorsun!
Yani bir uyarı gelmiyor di mi?
hafıza kartına telde format atmayı dene bir de...
vala tabiri caizse verdik bir kasaba terbiye edecek bakalım teli sonucu yazarım ama çoktan vedalaştım telimle......
arkadaşlar benim hafıza kartı biçimlenmiyo tek tek siliyom ama tekrar takınca geri geliyowinsowsta formatlarken hata veriyo programlarla yapılabilir mi teşk
başka hafıza kartı takmayı dene çalışıyo mu bi bak olmassa partition magic programını bi kullan belki işe yarar.
elveda sx1 hoşgeldin d720