Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: BlackPassion oldu TitaniumPassion
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
merhabalar kardeşlerim.Coşku kardeşime söz vermiştim ocakta telefonu
garantiden alınca yenilenmiş kapağıyla resimlerini çekip foruma koyacağım diye
çünkü geçen sefer başarı sx1imi çizik içinde bırakmıştı.
Aralık ayında gittim direk servis elemanına gürledim,hiç bi işlem yapmadan geri vermişlerdi
çünkü sx1imi,demekki yapılamayacak bi arızası varmış.Tam 3ay beklettikten sonra
telefonun değişimini yaptılar,ben sıfır sx1ime kavuşacağım günü beklerken
meğer sx1in yerine ef81 göndermişler,bi an dondum kaldım sx1 olmadığını öğrenince.
Aslında teknosada bakmıştım 2. telefon olarak
almayı düşünüyordum ef81i ama fiyatının yüksek oluşundan düşmesini bekliyordum
ama sx1imin yerine almak çok içimi burktu.Aslına bakarsak fiyatı,2.0 kamerası,
güçlü ses çıkışı,şekli,2 yıl daha garantimin devamedecek olması her açıdan
karlı fakat sx1 diğer kardeşlerim gibi benim içinde telefondan apayrı bişeydi bi hobiydi.
Neyse inşallah vakit ve nakitin denk geldiği bi zaman bulursam bi blackpassion alırım
ve tekrar sx1 kardeşliğine dönerim.
Coşku,Cem,Erkan,Serdar,Frank,Kutlu abi diğer adını sayamadığım tüm kardeşlerime selamlar.

[Image: 50241077uy2.png][Image: 14195418qo7.png]
[Image: 76235551bz2.png][Image: 60422835qq8.png]

[Image: 93029341qz4.png][Image: 94415050yu5.jpg]
saol bba nasılsın ya bayadır yoktun sen ortada
demek ki sx1 gitmişBig Grin
hoşgeldin tekrarBig Grin

telefonda güzelmiş güle güle kullan ajanBig GrinBig GrinBig GrinToungue
erkahn Wrote:saol bba nasılsın ya bayadır yoktun sen ortada
hoşgeldin tekrarBig Grin

sağol ajanım iyiyim,ortada yoktum abartısız söylüyorum tam 3ay geçti serviste,millet linux kurarken ben bilgisayar başında kahroluyordum oyüzdende daha fazla girmedim forumlara,bizde sıfır sx1imizi alıp linuxlanmayı beklerken symbiandanda oldukDrinks.
Ruslar ef81ede yeni fw yazmışlar ama benim rusça yetmedi oyüzden yemedi fw atmak,coşkununda teli bozup serviste ef81 almasını bekliycez artıkBig Grin
aleyküm selam tevfikilkay

telefon hayırlı olsun. janjanlı bi şeye benziyo ama SX1 in yerini hiç bi telefon doldurmaz
neyseki sen bunun bilincindesin. yeniden bir SX1 e kavuşmanı dilerim Smile
3310 Wrote:aleyküm selam tevfikilkay

telefon hayırlı olsun. janjanlı bi şeye benziyo ama SX1 in yerini hiç bi telefon doldurmaz
neyseki sen bunun bilincindesin. yeniden bir SX1 e kavuşmanı dilerim Smile

öyle kutlu abi janjanlı olmasına janjanlıda bize gelmez işadamı modu,neyapayım görüntülü konuşmayı,navigasyonu,bize telefona sınırsız müdehale gücü lazım oda yanlız sx1de.Telefoncu vitrinlerini takibe almaya başladım zaten abi inşallah tekrardan blackpassion ruhu dönecek,sağolasın...
Merhaba tevfikilkay Big Grin
Öncelikle hem geçmiş olsun, hem de güle güle kullan!
aynı telefonu bu yaz deneme fırsatım olmuştu. Fena değil ama Toungue
Adam telefonu almış bana soruyordu nasıl diye Big Grin
bende SX1 i çıkardım, GÜM
bana değişelim mi diye sordu Big Grin
Teşekkür edip kendisine nasıl dosya yükleyebileceğini, çektiği görüntüleri nasıl pc de seyredilebileceğini falan anlattım.
Sonuçta SX1 gibisi yok biliyorsun Big Grin
Tekrar güle güle kullan ve seni aramızda görmek güzel Big Grin
çok hoş telefon... hayırlı olsun. sx1'in yerini tutmaz ama yanında iyi gider...

sxg ile aynı platformda üretilmiş bir telefon; brew işletim sistemini kullanıyor. ve tasarımcısı bir türk...!
buda iyimiş baba
cmert telefonu bozsa alamaz ama onun garanti bitti die biliorum benBig GrinBig GrinBig GrinToungue
tevfikilkay Wrote:
erkahn Wrote:saol bba nasılsın ya bayadır yoktun sen ortada
hoşgeldin tekrarBig Grin

sağol ajanım iyiyim,ortada yoktum abartısız söylüyorum tam 3ay geçti serviste,millet linux kurarken ben bilgisayar başında kahroluyordum oyüzdende daha fazla girmedim forumlara,bizde sıfır sx1imizi alıp linuxlanmayı beklerken symbiandanda oldukDrinks.
Ruslar ef81ede yeni fw yazmışlar ama benim rusça yetmedi oyüzden yemedi fw atmak,coşkununda teli bozup serviste ef81 almasını bekliycez artıkBig Grin
Ooo .. Tevfik ... Swoon
inan nete her girdiğimde " 0 " BlackPassion a dair mesaj yazacağın günü gözler oldum, başlığı görünce herhalde kasayı titanyum kaplattı falan dedim içimden Big Grin

ama içeriği görünce blink oldum Sorry
En azından bir SX1 görücem sanıyordum Cray

titanyum kasalı, iş adamı modlu yeni oyuncağınla mutluluklar, sözüm kardeşe Toungue

uygun bir anında BlackPassion alacağından eminim Thumbup

bu arada benim garanti aralık ayında bitti, yedek parça stoklarımı da sağlama aldım, işim olmaz titanyumla magnezyumla Big Grin
35cem35 Wrote:Merhaba tevfikilkay Big Grin
Öncelikle hem geçmiş olsun, hem de güle güle kullan!
abi sağol dediğin gibi sx1 gibisi yok,benim yavruyu çoktan parçalarına ayırmışlardır heralde,kim bilir kaç sx1e hayat verecekSad

adigehalil Wrote:çok hoş telefon... hayırlı olsun. sx1'in yerini tutmaz ama yanında iyi gider...

öyle tabi,ne tft ekranı benim bayık ekranımın ne 2,0 kamerası benim 640x480imin yerini tutmuyor Cray ne güzel kapışırdık icebluecularla forumda,hergün yeni bi patch,sohbet muhabbet,amatör radyo telsiz  oluşumları gibiydikDrinks
geçmiş olsun kardeş..bi yandan da hayırlı olsun..ama senin de dediğin gibi hiçbir şey SX1'in yerini tutamaz...yaşasın sınırsız müdahale özgürlüğü
cmert Wrote:Ooo .. Tevfik ... Swoon
inan nete her girdiğimde " 0 " BlackPassion a dair mesaj yazacağın günü gözler oldum, başlığı görünce herhalde kasayı titanyum kaplattı falan dedim içimden Big Grin

ama içeriği görünce blink oldum Sorry
En azından bir SX1 görücem sanıyordum Cray

titanyum kasalı, iş adamı modlu yeni oyuncağınla mutluluklar, sözüm kardeşe Toungue

uygun bir anında BlackPassion alacağından eminim Thumbup

bu arada benim garanti aralık ayında bitti, yedek parça stoklarımı da sağlama aldım, işim olmaz titanyumla magnezyumla Big Grin

sorma coşkucum bende inan 3ay boyunca "0"km sx1imi aldığımda fotoğraflarını çekip sana yazacağım msjı tasarladım durdum,çünkü ben unutmam bak beklerim demiştin,ama sonuç beklenmedik oldu.
Enson servise verirken lise son 2 sx1ci vardı forumu takipediyolarmış,tanıyolar herkesi,nesi var dediler dedim coşku abinizle iddalaştım sıfırlatacam aleti onlarada baya taktik verdim,birine benim radyoluanahtarlığı verdim ben bidaha yaparım nasolsa dedim baya sevindi eleman,meğer ogün son görüşümmüş blackpassionuCrayCray

Neyse olan oldu artık,ben zaten tahminetmiştim elinde garantili sx1 kalmadığını malum elin rahat durmuyor yinede bi şansımı deneyeyim dedim.Biraz çözdüm aslında,rusça zaten antremanlıyız sx1den spassiba bolşoy hesabıBig Grin sxg'nin fw yükleme prosuyla yükleniyorda daha uğraşmadım,açıkcası içimden gelmiyor üvey evlatla vakit geçirmekSad artık anca sx1 kardeşliği sohbet bölümlerinde hasret giderecezCray
Özlemişim hepinizi
Bak yine " sevmli hayalet casper " modunda takılıyosun benden kaçmaz Toungue

zaten biliyodum sana başka tel vereceklerini de çaktırmadım çünkü Ankara Başarı daki son CarbonBlack i ben almıştım Yahoo

üvey evlat muamelesi yapma ama yavrucağa, onunda pinlerinden asil siemens bataryasının akımı geçiyor Big Grin

ÖM den, buradan, nereden olursa olsun görüşelim arayı soğutmayalım Wink
cmert Wrote:Bak yine  " sevmli hayalet casper " modunda takılıyosun benden kaçmaz Toungue

zaten biliyodum sana başka tel vereceklerini de çaktırmadım çünkü Ankara Başarı daki son CarbonBlack i ben almıştım Yahoo

üvey evlat muamelesi yapma ama yavrucağa, onunda pinlerinden asil siemens bataryasının akımı geçiyor Big Grin

ÖM den, buradan, nereden olursa olsun görüşelim arayı soğutmayalım Wink

tamam coşkucum düzelttim,şu kullanıcı başlığını falan ayarlıyordumda bilsem casper yapardımBig Grin.
valla coşkucum bende senden dolayı umutluydum demek hala varmış ellerinde diyordum ama kısmette emekli olmakta varmış.Cray
Always anti-nokia zaten kardeşimde sx1in hatta benim blackpassionumun yerine bunu almak çok koydu,yoksa çok baba telefon ama enson takım elbiseyi lisede giymiştim şimdi bunu kullanmak için bide takım elbise dolmakalem ajanda üçlüsü lazımBig Grin
ÖMden PMden hertürlü görüşürüz kardeşim,inşallah bizaman sonra yeni sx1'imle tekrar aktif emekçiliğe dönerim de daha mutlu görüşürüz.
Heh şimdi güzel oldu, yeşil yeşil Smile
bende aynı senin gibiyim, en son takımları ablamın nişanında giymiştim o titanyum kaplamalar beni bozar, konseptime aykırı Big Grin
en kısa sürede aktif SX1ci günlerine dönmen dileğiyle.zaten bi sen bir de @adigehalil kaldı pasif kullanıcı Big Grin
şimdi okul zamanı sonra görüşürüz Bye
regulus_black Wrote:geçmiş olsun kardeş..bi yandan da hayırlı olsun..ama senin de dediğin gibi hiçbir şey SX1'in yerini tutamaz...yaşasın sınırsız müdahale özgürlüğü

eyvallah kardeşim sağolasın...

cmert Wrote:Heh şimdi güzel oldu, yeşil yeşil Smile
bende aynı senin gibiyim, en son takımları ablamın nişanında giymiştim o titanyum kaplamalar beni bozar, konseptime aykırı Big Grin
en kısa sürede aktif SX1ci günlerine dönmen dileğiyle.zaten bi sen bir de @adigehalil kaldı pasif kullanıcı Big Grin
şimdi okul zamanı sonra görüşürüz Bye

yapma ya adigedemi pasif,eros kıvranıyodu biaralar tekrar aktif olmak için onu yazmadığına göre oda bulmuş,darısı başımıza artık...
oda buldu ama pişmanBig GrinBig GrinBig GrinToungue
erkahn Wrote:oda buldu ama pişmanBig GrinBig GrinBig GrinToungue

yapma ya.onun zaten hiç sağlam sx1i olmadıSmile
tevfikilkay Wrote:

belkide SX1 ler sağlamdı , sorun başka yerdeydi Big Grin
3310 Wrote:
tevfikilkay Wrote:

belkide SX1 ler sağlamdı , sorun başka yerdeydi Big Grin

bilemem o sizin aranızda abiCool
coşkucum bu arada sxg75 topicinde -düşündüğüm telefonlardan biri işallah bende alacam falan yazmışın,sxg75le ef81in menüsü,özellikleri,işletimsistemi,3g,görüntülü konuşma,navigasyon,içi full aynı yani ,e dış görünüşlerini kıyaslamaya bile gerek yok zaten,niye ozaman işim olmaz titaniumla magnezyumla diyosun.
Neyse sxgde alsan farketmez zaten yeterki al,millet anca tema ikon kastırmış senle yazılım geliştirme devri başlar artıkYahoo
Doğrudur SXG75 listemin başındaki modeldir.
EF81 gibi kapaklı, 2 parçalı modellerden hiç hazetmiyorum, benim telefonum tek parça olacak Smile aç - kapa ekran filmi mi dayanır bana Big Grin
bu aralar mümkün gözükmüyor ama yaza doğru planları yaptım bile; sol cebimde BlackPassion, sağ cemimde SXG75 olacak Yahoo
cmert Wrote:Doğrudur SXG75 listemin başındaki modeldir.
EF81 gibi kapaklı, 2 parçalı modellerden hiç hazetmiyorum, benim telefonum tek parça olacak Smile aç - kapa ekran filmi mi dayanır bana Big Grin
bu aralar mümkün gözükmüyor ama yaza doğru planları yaptım bile; sol cebimde BlackPassion, sağ cemimde SXG75 olacak Yahoo

Dayanır coşkucum be,dayanmasa aynı yere adamlar bide dönen kamera monte ederlermi kamera daha sakat.Hem kapaktaki ekran ve tuş kombinasyonu gayet tatmin edici,foto video mp3 cevapsız msj herşeyi kontrol edebiliyorsun kapak açmadan.
dediğim gibi sxg75de alsan farketmiyo yeterki al,işallah bendede yaza doğru bi cebimde blackpassion diğerinde ef81 olurYahoo
EF MEFE bahane, sohbet şahane Wink
özlemişim valla senle yazışmayı Drinks

yaz gelse de cepler ikilense Rolleyes
cmert Wrote:EF MEFE bahane, sohbet şahane Wink
özlemişim valla senle yazışmayı Drinks

yaz gelse de cepler ikilense Rolleyes

kardeşim benim,bende yazcaktım bunu ama çok damardan girdik kaç msjdır iyice acıların çocuğu moduna girmeyelim diye yazmadım.Bende hepinizi bu muhabbeti çok özlemiştim, hatta şu nokia skin support destekli fw satan elemanı bile özlemedim desem yalan olurDrinks
Pages: 1 2
Reference URL's