Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 hafıza dolu diyor işlem yapmıyor acil yardım
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar telefon hafızası dolu görünüyor. kendi kendine bir de mobil sağlayıcı yüklemiş menude görünüyor. ama silmeme izin vermiyor hafıza dolu diyor. hiçbir işlem yaptırmıyor. bana acil yardım eder misiniz.

format atıp yazılımı kursam ama nasıl?? format nasıl atıcam sonra yazılımı nasıl yükleyeceğim?
formatlamak için telefonu kapatın ve *,# ve açma tuşlarına aynı anda basarak açın. ekranın üst kısmında bir çizgi çıkar; işlem bitince telefon açılır... telefon hafızasındaki tüm dosyalarınız silinecektir...
bote Wrote:format atıp yazılımı kursam ama nasıl?? format nasıl atıcam sonra yazılımı nasıl yükleyeceğim?
[Image: sx1ur5.jpg]
adigehalil Wrote:formatlamak için telefonu kapatın ve *,# ve açma tuşlarına aynı anda basarak açın. ekranın üst kısmında bir çizgi çıkar; işlem bitince telefon açılır... telefon hafızasındaki tüm dosyalarınız silinecektir...

telefonda ne var ne yok silinecek mi? peki açılacak mı sonraSorry
yazılım yüklememe gerek kalmayacak mı
format sorununu çözecektir...
adigehalil Wrote:format sorununu çözecektir...

format diyince ben yazılımın da silindiğini ve bu işlemden sonra onu tekrar yüklemem gerektiğini anlıyorum. bilmem yanlış mı anlıyorumblink

tamam deniyorum dediğinizi ama sonra yazılım yüklemem gerekirse anlatırsınızSmile
yanlış anlıyorsun; yazılıma herhangi birşey olmaz... ama cmert arkadaşımızın düzenlediği yazılımlardan (fw) birini yüklersen sx1'den çok daha fazla tad alırsın...
adigehalil Wrote:yanlış anlıyorsun; yazılıma herhangi birşey olmaz... ama cmert arkadaşımızın düzenlediği yazılımlardan (fw) birini yüklersen sx1'den çok daha fazla tad alırsın...

telefon açıldı evet ÇOK teşekkürler... Yahoo
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1725

birde linkteki fw'yi yüklerseniz tam, süper olur...Smile
yanlış anlamadıysam Wink telefonu bilgisayara bağlayıp exe dosyasını çalıştırıcam [/size]
telefonu joystick yada yandaki kamera kısayol tuşu ve açma tuşuna birlikte basarak; yazılım güncelleme modunda açıp, exe dosyasının çıktığı rar yada zip paketindeki sx1swup adlı driver ile tanıttıktan sonra yükleyebilirsiniz...
Shy ben yazılımı yükleyemedim...

dediğin modda açtım telefonu ve o dosyayı istedi bilgisayar. tamam onu yükledim. sonra telefon kapalı durumda kaldı. açtım telefonu ve o exe programını çalıştırdım. start dediğimde "connect usb cable and set mobile to swupmode" uyarısı verdi. usb bağlı , tel açık, bu durumda swupmode'a nasıl getiriliyor?
kabloyu pc'ye takıp; joystick yada kamera kısayol tuşu ve açma tuşuyla beraber açacaksınız..
Swup mode = Joistick tuşuna basılı tutarken NO tuşuna basarak açmak!

telefonu normal açmayacaksın
sanırım ikinci açtım "...açtım telefonu ve o exe..." dediğinde normal açtın.
Yine joistick tuşuna basılı tutarken NO tuşuna basarak açacaksın.
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1375

fw yükleme ile ilgili anlatım mevcut...
ama o şekilde bastığımda telefonda bir yazı çıkıyor... biliyorsundur....

elimi tuşlardan çektiğimde kapanıyor..
bekliyorum bir süre ama m-router da usb bağlı gözükmüyor..

kusura bakma seni çok yordumSad
verdiğiniz linkten ben inceleyim biraz teşekkürlerRolleyes
bahsettiğiniz tuşlara bastığımda "SX1 Software update connect USB cable and start update software on PC" yazısı çıkıyor ben tuşlardan elimi çektiğimde kapanıyor. yani tel açılmıyor ki...
Swoon

bu yazılımı yüklesem bile daha çok işim varsa ben denemeyeyim bariblink

yardımlarınız için tekrar çok teşekkür ederimSmile
bote Wrote:bahsettiğiniz tuşlara bastığımda "SX1 Software update connect USB cable and start update software on PC" yazısı çıkıyor ben tuşlardan elimi çektiğimde kapanıyor. yani tel açılmıyor ki...
Swoon

bu yazılımı yüklesem bile daha çok işim varsa ben denemeyeyim bariblink

yardımlarınız için tekrar çok teşekkür ederimSmile
Dostum nasıl yükleneceği burada anlatılıyor.

http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1959
yazılımı da yükledim arkadaşlar çok sağolunYahoo

ses nasıl yükseltilir acabaBig GrinBig Grin
tamam tamam kızmayın arayıp bulucam forumda bir yerde görmüştümRolleyes
Hadi geçmiş olsun Big Grin
Kendisi belirtmedi ama NO tuşu basılı kalmış arkadaşlar.
Bu yüzden, elini çekince swupmode dan çıkıyor SX1
Reference URL's