arkadaşlar up4 plus yukledım tmm sorun yok yalnız cmertın verdıgı dosyalrının bı kacını değiştirdıgımde işte menu ıkonları arka plan vs bunları yapıp resetlıyorum acılıyo sorunsuz kullanyoyrum fakat bırdaha resetledgımde veya kapatıp acıtımgda telefon acılmıyo dıtt dıyo veya cırt diyo kapanıyo bana fazla bişey değiştrme dediler bende sadece menu ıkonlarını bıde arka plandakı resmı degsıtıroyrum ama genede gdııyo sınır oldum hard format ata ata bı hal oldum bıde java uygulamalarını yuklyr sadece dırek formatlayıpta denedım hiç bı uyuglama yuklemıyo ıste cmertın verdııg uygulamalar tum oyunlar falan var yuklemıyorr işte yardım ederseniz cok sevınırımm herkeze iyi calısmalar
hocam dosyaları eksik attığın için telefon açılmıyor,tüm dosyaları eksiksiz at telefonun açılır.
hangı eksik dosyalardan bashedıyosun up4 plustanmı yoksa attıgım ekran rsmı menu ıkonlarımı up4 plus dıyosan sorunsuz yukledım hata vermedı menu ıkonları falanda cmeertın koydukları yanı eksik bişey yaptıgım ısanmıyorumm
ajan sen kesinlikle hatalı bi dosya değişikliği yapıosun yoksa telefonun böyle olmadık yerde kapanmaz...
bu arada robotica dostum imzandaki şiir çok iyi (alper tunga)tarzı

cmertın verdıgı dosyalarıı gosterdıgı yerlere kopyalıyorumm hep kopyalamamdan sonra da restartlıyorum sonra kullanıyorum telefonu sorun yok 1 2 gun sonra telefonun sarzı bıtsın meselaa acıyorum cırt dıyo gıdıyoo
zeynel Wrote:cmertın verdıgı dosyalarıı gosterdıgı yerlere kopyalıyorumm hep kopyalamamdan sonra da restartlıyorum sonra kullanıyorum telefonu sorun yok 1 2 gun sonra telefonun sarzı bıtsın meselaa acıyorum cırt dıyo gıdıyoo
Arkadaşım telde wildskin programı yüklü olupta ''on'' seceneğini kullanıyormusun.Yani kısacası wildskin programını kullanıyormusun?Eğer;kullanıyorsansorun o prgramdan kaynaklanıyor onu ya telden kaldır ya da ''off'' yapıp devre dışı bırak...

wildskin prosu yerine baska pro varmi acaba ayni isi goren cunku cok sorun cikariyor
valla bende oyle bı program yokk baktımdaa yok yanı goremedımm
vala arkadslar aynı sorunu bende yamaştım ben vazgecmiştim degiştirmekten ikonları faln
hadı ya bunun bı cozumu olması lazım ama vardır demi kesn hallederiz demii beylerr bu basıt bı sorun dur diğe dusnuyodum benn varmı bi fikri olan
beyler yokmu yapıcak bişeyy bu kadar kişyizz halledemıycez mı bu sorunu bız sımdıı bu telefonun menu okonların ıfalan degstrınce bıraz calısıyo ondan sonra kapanıpa acıldıgında cırt dıyo kapanıyo tell norma orjınal up4 plusında hc bı sorun yokk cmertın verdıgı dosyaları dedıgı yerlere koyuyoru mben sadece
imzam hakkındaki düşüncen için çok teşekkürler anilgulgor
robotica Wrote:imzam hakkındaki düşüncen için çok teşekkürler anilgulgor
ne demek

önemli değil

Anıl Hoşgeldin Naber Nasılsın..Beni Tanıdınmı?..
Demek Sende Sx1 Ci Oldun

yalancibahar Wrote:Anıl Hoşgeldin Naber Nasılsın..Beni Tanıdınmı?..
Demek Sende Sx1 Ci Oldun 
tanımazmıyım HÜseyin abi...
ne uğraşmıştık cx70le programlar,oyunlar,forum siteleri falan...
cx70e mp3 çaldırmak için yapmadığımız şey kalmamıştı