Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: BAŞARIDAN SX1 YERİNE EF 81
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ARKADAŞLAR BENİM TELEFON UZUN SÜREDİR BAŞARIDA TAMİRDE İDİ BAŞARI HASARI ONARAMAYINCA YENİ TELEFON VERECEKLERİNİ SÖYLEDİ. BENDE KABUL ETTİM BUGÜN YENİ TELEFONUMU VERDİLER.
BANA VERDİKLERİ BENQ-SİEMENS EF81 TİTAN METAL GÜMÜŞ MODELİ OLDU. 200YTL2YE ALDIĞIM SX1İM ŞUAN 850 LİRA DEĞERİNE ULAŞTI.

SEVİNÇLE HEPİNİZE BİLDİRİYORUM. CMERT KARDEŞİMİN FW'Sİ SAYESİNDE TELEFONUM BU FİYATI HAKKETİ DESEM ABARTMAMIŞ OLURUM SEVGİLERİMLE
Bu başarı Ankara Başarı mı ?
bir de, ne kadar süre beklettiler aynı cihazı verdikleri bir arkadaşımızı 3 ay bekletmişlerde ...
şimdi cmerte iyi bişeymi söledi kötü bişeymiblink
hayırlı olsun yeni telefonun, güle güle kullan.
erkahn Wrote:şimdi cmerte iyi bişeymi söledi kötü bişeymiblink

boşver ajan ayrıntılara takılma, keyfine bak Drinks
TAMAMDIR AJANPopcorn
blo-t Wrote:ARKADAŞLAR BENİM TELEFON UZUN SÜREDİR BAŞARIDA TAMİRDE İDİ BAŞARI HASARI ONARAMAYINCA YENİ TELEFON VERECEKLERİNİ SÖYLEDİ. BENDE KABUL ETTİM BUGÜN YENİ TELEFONUMU VERDİLER.
BANA VERDİKLERİ BENQ-SİEMENS EF81 TİTAN METAL GÜMÜŞ MODELİ OLDU. 200YTL2YE ALDIĞIM SX1İM ŞUAN 850 LİRA DEĞERİNE ULAŞTI.

SEVİNÇLE HEPİNİZE BİLDİRİYORUM. CMERT KARDEŞİMİN FW'Sİ SAYESİNDE TELEFONUM BU FİYATI HAKKETİ DESEM ABARTMAMIŞ OLURUM SEVGİLERİMLE

Allah Allah bi benmi üzüldüm bu değişime anlamadımki.Ogün benle beraber ef81 alan bi kişi daha uçuyodu sevinçten.Tamam fiyatı 850milyonda yarın 500e düşer sonra piyasası yok diye 150milyona anca satarsın.sx1i kaybettim diye bukadar sevinilirmi,yoksa bendemi bi anormallik varSwoon
Herkesin SX1 e olan bağlılığı farklı tabi ...
bana da sx1 imi alip cl71 verdiler basta uzuldum ama cl71 satip 2 sx1 alabilecegimi anlayinca sevinmistim Smile
tolgaevil Wrote:bana da sx1 imi alip cl71 verdiler basta uzuldum ama cl71 satip 2 sx1 alabilecegimi anlayinca sevinmistim Smile

hehe işte mantık bu Big Grin. bende daha kutuyu açmadan gezdim telefoncuları hepsi 2.el fiyatından alırız dediler sıfır olarakta satacak tabi uyanıklar,bende bunlara 2.el fiyatından vereceğime 3-5 ay kullanırım harbi 2.el olarak satarım satacaksam dedim.Ama satmadanda alırım heralde,yarın bigün biri çıkar bu nebiçim telefon sürekli kitleniyo msj yazılmıyo falan filan diye yok fiyata verir sx1ini,mal çok piyasada,hatta aklımda biri var bi yoklayım bakalım.
cmert Wrote:Bu başarı Ankara Başarı mı ?
bir de, ne kadar süre beklettiler aynı cihazı verdikleri bir arkadaşımızı 3 ay bekletmişlerde ...

evet ankara başarı 45gün sonra verdiler fazla beklemedim. Tabi bende bu işe şaşırdımBig Grin
tevfikilkay Wrote:
blo-t Wrote:ARKADAŞLAR BENİM TELEFON UZUN SÜREDİR BAŞARIDA TAMİRDE İDİ BAŞARI HASARI ONARAMAYINCA YENİ TELEFON VERECEKLERİNİ SÖYLEDİ. BENDE KABUL ETTİM BUGÜN YENİ TELEFONUMU VERDİLER.

Allah Allah bi benmi üzüldüm bu değişime anlamadımki.Ogün benle beraber ef81 alan bi kişi daha uçuyodu sevinçten.Tamam fiyatı 850milyonda yarın 500e düşer sonra piyasası yok diye 150milyona anca satarsın.sx1i kaybettim diye bukadar sevinilirmi,yoksa bendemi bi anormallik varSwoon

benim sevincim farklı dostum ben onu satıyorum 500e alıcısı var yarın inşallah alacak bende o parayla yeni bir sx1 alacağım kalanınada biraz borcum var onu kapatacağım sevinmem bu yüzden yoksa sx1 kaybedilince sevinilmez. telefon güzel gerçekten işe yarar özellikleri var gps felan ama işetim sistemi dandik java o yüzden işime yaramaz
nashiila Wrote:hayırlı olsun yeni telefonun, güle güle kullan.

sağol dostum ama fazla kullanmayacağım yarın satıyorumBig Grin
dostlar sx1'inizi verirken problem neydi? ne sorunu vardı da yapamadılar? yani yeni tel verecek kadar sorun çıkaracak şey neydi?
eeeeee?????
blo-t Wrote:
tevfikilkay Wrote:

benim sevincim farklı dostum ben onu satıyorum 500e alıcısı var yarın inşallah alacak bende o parayla yeni bir sx1 alacağım kalanınada biraz borcum var onu kapatacağım sevinmem bu yüzden yoksa sx1 kaybedilince sevinilmez. telefon güzel gerçekten işe yarar özellikleri var gps felan ama işetim sistemi dandik java o yüzden işime yaramaz

İyimiş alıcısı varsa,ben telefoncuları gezdim ikinciel fiyatından aldıklarından biraz kullanır öyle satarım diye düşündüm öyle yapacağım,buarada telefonun işletim sistemi brew rus yoldaşlar bunlada uğraşıyolar sx1 gibi olmasada sağını solunu değiştiriyoruz sayelerinde.Yeni sx1in hayırlıolur inşallah.
regulus_black Wrote:dostlar sx1'inizi verirken problem neydi? ne sorunu vardı da yapamadılar? yani yeni tel verecek kadar sorun çıkaracak şey neydi?

Dostum benim sx1imin arızası mmc okumamasıydı. Kime götürdüysem yapamadı. Bende yapamayınca başarıya gideyim kaça yaparlarsa yapsınlar dedim. Telefonun garantisi çıktı (2.el garantisi yok diye almıştım9 yapamadılar 45 gün içinde ef 81 verdiler
tevfikilkay Wrote:
blo-t Wrote:
tevfikilkay Wrote:

İyimiş alıcısı varsa,ben telefoncuları gezdim ikinciel fiyatından aldıklarından biraz kullanır öyle satarım diye düşündüm öyle yapacağım,buarada telefonun işletim sistemi brew rus yoldaşlar bunlada uğraşıyolar sx1 gibi olmasada sağını solunu değiştiriyoruz sayelerinde.Yeni sx1in hayırlıolur inşallah.

Dostum ben java sanıyordumRolleyes valla bende gezdiğimde 400ün üstünde fiyat veren olmadı. benim hocada almaktan vazgeçti. bende senin gibi biraz kullanıp satacağım. ruslar neler yapıyor bana link verebilirmisin. Ben alıştım sx1e bişeyler yüklemeye bunda sıkılıyorum 3310dan farkı yok valla telefonum varmı yokmu anlamadım. satacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
o kötü olmuş,500 çok iyi fiyattı.

http://forum.allsiemens.com/viewtopic.php?t=34735

yararlanacağın herşey ilk msjdaki linklerde ve altındaki msjlarda var, bide siemensmaniadan bişeyler bulabilirsin.kolaygelsin
tevfikilkay Wrote:o kötü olmuş,500 çok iyi fiyattı.

yararlanacağın herşey ilk msjdaki linklerde ve altındaki msjlarda var, bide siemensmaniadan bişeyler bulabilirsin.kolaygelsin

sağol dostum gerçekten kötü oldu 500 iyi fiyattı ama kısmet olmadı bende şimdi bu telefonun biraz kaliteli fotograf çekme özelliğini kullanıyorumBig Grin site rusçaymış neyse bi arkadaşım var rusça bilen onunla inceleriz artık yardımların için teşekkür ederim
way bea
blo-t Wrote:

sağol dostum gerçekten kötü oldu 500 iyi fiyattı ama kısmet olmadı bende şimdi bu telefonun biraz kaliteli fotograf çekme özelliğini kullanıyorumBig Grin site rusçaymış neyse bi arkadaşım var rusça bilen onunla inceleriz artık yardımların için teşekkür ederim

valla ben sx1 sayesinde az biraz çözdüm bana yabancı gelmiyor artık harfler:)NV ayarları FW gibi şeyler anca ruslarda olur,Tema istersen burası var http://themes.modopo.com/index.php?language=de&m=18
tevfikilkay Wrote:
blo-t Wrote:

valla ben sx1 sayesinde az biraz çözdüm bana yabancı gelmiyor artık harfler:)NV ayarları FW gibi şeyler anca ruslarda olur,Tema istersen burası var http://themes.modopo.com/index.php?language=de&m=18

dostum ben verdiğin link için teşekkür ederim. Ancak bir problem var ben temaları yükleyemedim. temayı telefona atınca (usb kablo ile) telefondan bakıyorum üstünü tıklıyorum bu dosyayı açacak program yok diyor. Sen yüklediysen nasıl yükledin ben bir türlü beceremedim. Elimde oyunlar var onlarıda yükleyemedim. Bana bir yol gösterirmisin acaba nasıl yaptığını felan anlatabilirmisin.
kusurabakma giremedim foruma işlerim vardı.

"""SXG_CONTROLLER""" ı bilgisayarımıza kuruyoruz. telefonu bağlayarak doğru bağlantı noktasını seçiyoruz. brew/mod/cmgr/pp dizininin içinde thm thm içinde usr adında klasör oluşturuyoruz.

sonuçta brew/com/cmgr/pp/thm/usr şeklinde bir dizin oluşturmuş oluyoruz. yüklemek istediğimiz temaları bu dizin içine (usr içine) atarak telefonu yeniden başlatıyoruz...

buda sxgcontroler linki sxgc

Telefon sxg75le aynı platformdadır sxg ile paylaşılan şeyleri uygulayabilir sorunlarını çözebilirsin ayrıca d600 oyun ve programlarınıda ef81e kurabilirsin kolaygelsin...
Reference URL's