o fiyatlar ne öyle ya

sadece ön kapak fiyatına tertemiz sx1 alırız walla...
Fiyat olarak en uygun, orjinal vida vardı o da stokta kalmamış

önemli değil rica ederim, yani gerilerde kalan daha bakmadığımız ne konular var aslında bende dahil hepimiz gündemi takip edebiliyoruz ancak, zaten.
ben 2 sene önce aldım telefonu haala orjinal batarya var şarjı iyice az gitmeye başladı, yeni batarya için bi öneriniz var mı? orjinaller pahalı bayaa yan sanayilerin şarjı ne kadar gidiyor? ve telefona bir zarar verir mi?
Orjinalinide yan sanayisinide, hergün şarj ediyoruz, en uzun aralıklı şarj eden herhalde 2 günde bir şaj ediyordur. elimizden hiç düşmüyorki ya müzik dinliyoruz ya radyo ya... ya.... belki aynı günde 2 defa şarj edende vardır.
öhö öhö

erkahn Wrote:öhö öhö
aynen ajan'a katılıyorum

nashiila Wrote:Orjinalinide yan sanayisinide, hergün şarj ediyoruz, en uzun aralıklı şarj eden herhalde 2 günde bir şaj ediyordur. elimizden hiç düşmüyorki ya müzik dinliyoruz ya radyo ya... ya.... belki aynı günde 2 defa şarj edende vardır.
bende çantamda 2 yedek batarya taşıyorum. malum divx

, müzik

falan filan ...

O fiyatlar ne öylee yaa!!!Adamlar acyip ucmuşlar...
Eğer;SX1'ni satacak biri varsa bence bu fiyatlara göre değerlendirme yapıp fiyat cıkarsın ortaya

http://www.yedekparca.com.tr adresine bir girin arkadaslar eminonundeki rem ticaretin sayfası burası adamlar telefonların işlemcilerini dahi getirtiyorlar, gerçi sx1 kapak vey tuş takımı yoktu daha dün gittim ama 14ytl ye orjinal sx1 beyaz kulaklık aldım, orda sx1 pil 12 ytl idi yanlış hatırlamıyorsam ben bu gidişle 1 tanede pil alacağım oradan...
korktum ne o ööle yaw tarla alır gibi
arkadaşlar ben burdurluyum buralarda t5 tornavida bulamıyom enyakın nerelerde bulunur mu alet teşk.
bu da polonyanın gitti gidiyor sitesi:
tıkla
mmi board bile var

bu sitede fiyatlar gayet uygun ama polonyada...

ya nalet olsun sonunda polonyadan getirmek zorunda kalıcaz gibime gelio, siemense yalnızca yuh demek istiyorum. :S,
bi firma ürününe yedek parça hizmeti sağlamazmı yau..