Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: acil mmi board
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
merhabalar
mmi board arıyorum satmak isteyenler ulaşsın.saygılar...
aynen bende arıyorum 32mb tercihimdir.
ben 24 de bile razıyım en ucuzundan
bide ana kart olsa
tadından yenmez vallaBig Grin
ben de 4 tane arıyorum. Smile
erkahn Wrote:ben 24 de bile razıyım en ucuzundan
bide ana kart olsa

sende az şey istemiyon lem.arızalı olsa neyse.salamı zor.böle yazıyom ama benden genç olduğunu düşündüğüm içindir.saygılar.
kardes bende 2 tane mmı war banada anakart lazım warsa alabilirim
deutz_fahr_bahadir@hotmail.com goruselımBig GrinBig Grin
merhaba
sende iki tane olduğuna göre birini bize ver işte.bizde ana board bulunca sana veririk.saygılar..
lem?
yaş kaçtı?
30 falan mı?
yok 30 sa kutlu ve frank abide o yaşlarda ama öle bişey demediler hiç?
bende 24

Mr-SahiN Wrote:
bide ana kart olsa

sende az şey istemiyon lem.arızalı olsa neyse.salamı zor.böle yazıyom ama benden genç olduğunu düşündüğüm içindir.saygılar.
erkahn Wrote:lem?
yaş kaçtı?
30 falan mı?
yok 30 sa kutlu ve ömer abide o yaşlarda ama öle bişey demediler hiç?
bende 24

Mr-SahiN Wrote:
bide ana kart olsa

ajan haklı Thumbup
lem Big Grin
ne ayak fırank abi?
anlamadım gitti
erkahn Wrote:ne ayak ömer abi?
anlamadım gitti

ajan bana frank diyeceksin Mad
neden nick koyuyoruz buraya sil çabuk kimse görmeden
hem ajanım diyosun hem yelkenler fora allah allah blink
maskeli başleri geçtik yahu Big Grin
Big GrinBig GrinBig GrinToungue
Frank Wrote:
erkahn Wrote:lem?
yaş kaçtı?
30 falan mı?
yok 30 sa kutlu ve ömer abide o yaşlarda ama öle bişey demediler hiç?
bende 24

Mr-SahiN Wrote:
bide ana kart olsa

ajan haklı Thumbup
lem Big Grin
Amcanız bir yerde 49 demişti, gormedinizmi.Big Grin
Bana da yeğenim diyo Big Grin
cmert Wrote:Bana da yeğenim diyo Big Grin
merhabalar
hepinizden daha yaşlıyım galba.bağ kur emeklisiyim.13/03/1958 doğumluyum.yanni anlayacağınız 49 yaşındayım.kusur işlediysek özür dilerim.hepinize saygılar..iyi günler
Mr-SahiN Wrote:
bide ana kart olsa

Rica ederiz, kusur musur olurmu hiç, "lem" deyince hoşumuza gittide ondanBig Grin
halen elinde mmi board olan varsa bende istiyorum, benimkide bozuk, bir ara icini actım şansa 20 dakika kadar çalıştı ama ısı tabancamızda olmadığından allah rızası için çalışan bir mmi board
Mr-SahiN Wrote:merhabalar
hepinizden daha yaşlıyım galba.bağ kur emeklisiyim.13/03/1958 doğumluyum.yanni anlayacağınız 49 yaşındayım.kusur işlediysek özür dilerim.hepinize saygılar..iyi günler

Kusur ne demek ... hitap tarzınızda kendi adıma bir sorun yok.sizin yaşınızda dayım ve amcam var, sizde benim sanal dayım veya amcam olabilirsiniz Big Grin
merhabalar hepinize
eee 5 sene internet cafe işletince ve gençlerle çalışınca insan ister istemez dili bazı şeyler kapıyo doğal olarak.öyle bi yerde şakalaşma bol oluyo.yinede garipseyen kardeşlerimden ve arkadaşlarımdan özür dilerim.herkese saygılar. cmert ise artık istesede istemesede benim sanal yeğenim oldu artık..
İsterim tabi ki Big Grin
nashiila Wrote:
Mr-SahiN Wrote:
bide ana kart olsa

Rica ederiz, kusur musur olurmu hiç, "lem" deyince hoşumuza gittide ondanBig Grin
merhaba
nashilla kardeşim.int cafe işletirken çocuklara kızarken lan diye hitap etmek yerine biraz daha az gönül kırıcı olsun deye lem kelimesi kullandırttım elemanlara ordan kalma bi alışkanlık.saygılar.iyi günler.
cmert yeğenim eğer bir gün bursaya yolun düşerse beklerim.tanışırız.saygılar
saygılar
Mr-SahiN Wrote:cmert yeğenim eğer bir gün bursaya yolun düşerse beklerim.tanışırız.saygılar
BizCray
nashiila Wrote:
Mr-SahiN Wrote:cmert yeğenim eğer bir gün bursaya yolun düşerse beklerim.tanışırız.saygılar
BizCray

heralde yanni.kim gelirse beklerik yanni.saygılar
Pages: 1 2
Reference URL's