slm arkadaşlar elimde sx1 blue ıce tel var flaşı 32 mb dır telde hafıza kart sorunu ve kasasi degişmesi lazım satılıktır salam sx1 le takas olup uste para verebilirim ilgilenen arkadaslara duyrulur kutusu olup garantisi yeni bitti yanında kutusu kulaklıgı orjinal usb kablosu cdsi vardır
Fiyat nedir talha ?
ne istiyorsun ?
daa ne istiyonuz

benden 50

az degilmi sence 220 ytlye aldım bu cmerttin prosunu yükledikten sonra sapıttı tel
talha415 Wrote:slm arkadaşlar elimde sx1 blue ıce tel var flaşı 32 mb dır telde hafıza kart sorunu ve kasasi degişmesi lazım satılıktır salam sx1 le takas olup uste para verebilirim ilgilenen arkadaslara duyrulur kutusu olup garantisi yeni bitti yanında kutusu kulaklıgı orjinal usb kablosu cdsi vardır
talha415 Wrote:az degilmi sence 220 ytlye aldım bu cmerttin prosunu yükledikten sonra sapıttı tel
yukarıda da söylediğin gibi "kart sorunlu" "kasa sorunlu" üstüne üstlük "üstüne para verebilirim" diyorsun bu nasıl bir çelişkidir ?
ben telefonu alsam parçası için alacağım yoksa eksiklikleri ile büyük bir masrafı var
ve cmert'in prosuna gelince

yazdıklarına bakılırsa sx1'in neden haşat olduğu anlaşılıyor

buradaki hiç kimdenin telefonunun haşat olduğunu sanmıyorum 2 senedir gıcır gıcır valla
son sözüm satarsan 50 lira veririm telefoncu onu da vermez söyleyeyim

@taha_demir
hassasiyetin için teşekkürler

cmert Wrote:@taha_demir
hassasiyetin için teşekkürler 
Rica ederim. Arkadaşımı da kırmak istemem; belli ki telefonundaki sorunu belirli bir yere bağlamak istemiş ve kendince bir gerekçe de bulmuş. Cmerti savunmaktan ziyade (ki böyle bir durum yok) bir empati yapıldığında "karşılıksız bir paylaşım" dışında başka "bir şey" amaçlamadığı çok belli olan arkadaşları muhtemel yapacakları paylaşımlarda "Demek katkı diye sunduğumuz işler arkadaşların telefonunu bozuyor, o halde bu bilgi bende kalsın, paylaşmayayım." muhasebesine, yargısına kapılacak girişimler hatalıdır ve bunlardan kaçınılmalıdır. Buradaki müdahalem tümüyle bununla sınırlıdır, bilinsin isterim.
Arkadaş " sapıttı " kelimesi altına gizlediği sorunu bizlere iletmiş olsa mutlaka bir çözümünü bulurduk.
neyse konu dağılmasın, hayırlı satışlar

arkadaşlar
lütfen yani.sadece bende şu anda çalışan 4 sx1 in hepsinde cmert var.diğerlerini de hesaba katarsak bir sürü.bi de başka kardeşlerimin yüklemeleri var.madem neden bizim cihazlar şıkır şıkır çalışıyo.eğer yüklemeden sora cihaz sorun yaptısa iki neden vardır.ya yüklemeyi beceremedini ya da cihaz arıza yaptı.olurmu durduk yere cihaz arıza yaparmı demeyin.yapar.geçen gün bi cihaz aldım.mmi board arızalı. salam bi mmi taktım şarz için şarza bağladım.sora 10 dakka sora baktım şarzı kesmiş.makina hiç açılmıyo.yani şimdi burda suçlu cmert prosumu lütfen yani.biraz daha dikkatli ve saygılı konuşalım.bu kardeşim belki de oğlum diyebileceğim yaştaki kardeşim hiç bi karşılık beklemeden yardımcı oluyo.böyle kişilere saygı duymak lazım.yaşımı söliim: 49 yaşındayım.merak edenlere.çoğunuzdan yaşlıyımdır yanni..neyse...sevgiler..saygılar....
yanlış anlaşıldım arkadaşlar kimseyi kötüledigim yok fw yi yüklemeden süper calısıyordu ama işte fw yi yükleyince hafıza kartını tanımıyor video kaydı yapmıyor hata veriyor yani bunun telle alakası varmı bilmiyorum ama lütfen yanlış anlaşılmıyım cmertide yakından tanıyorum yani aramıştım cmert bilir telefonda teknik arıza var demişti telefoncuya gitmesi lazım demişti ama burda o kadar iyi telefoncu yok ne yapmalıyım arkadaslar yardımcı olun ben sx1 imi seviyorum bunu satarsam gene sx1 alcam ama bunuda satmak istemiyorum yardımcı olun bana ....
bir öneri: eğer sorunun yeni yüklediğin fw den kaynaklandığını düşünüyorsan bir de daha önceki duruma dön (servis sürümü olan fw ler daha önce formda verilmişti)
talha415 Wrote:cmertide yakından tanıyorum yani aramıştım cmert bilir telefonda teknik arıza var demişti telefoncuya gitmesi lazım demişti
Tamamdır, şimdi hatırladım

O gün dediğim gibi cihazının MMI boardı arızalı, haliyle de mmc tanımıyor ve swup modda pc görmüyor.
evet cmert ben ne yapmalıyım telim süper calısıyor ama bu sorunlar var burda telefoncular yapamam dediler cok kotu bı arıza dediler akcakocadayım yardımm plase...
merhaba
bak daha ne isteyon cmert yeğenim sölemiş da ne desin yani.işin özü sağlam bi mmi board bulacan yakacan.tabii sağlam mmmi bulabilirsen.sağol cmert.sende olmasan...saygılar..
pardon yannış yazılmış..sağlam bi mmi board takacan
peki elinde olan varmı arkadaslar
ELİNDE OLAN VARSA BENDE RİCE EDİCEM.SAYGILAR
mmi board olsa kapış kapış gidecek bende istiyorum.
frank kardeşimin mesajını buraya kopyalam dedim.ihtiyacı olana.saygılar.tekrar sağolasın frank...
Bakırköy
İstanbul Cad. Çarşısı
No:40/32
Ender Mağazası karşısı
CTS Cep Telefonu servisi
elinde 10 tane kadar var 2 tanesi sıfır benim için getirtmişti
tel : (0212) 542 93 09
selam söyleyin
\\ şehirdışından arayacak arkdaşlarımız için telefon numarasına alan kodu ekledim : cmert
--------------------------------------------------------------------------------
@mrsahin; ne fiyat verio mmi lere burası?
appo Wrote:@mrsahin; ne fiyat verio mmi lere burası?
yaklaşık 40 ytl
oo güzelmiş , işalla bitmemiştir

merhaba ben gebzeden tayfun elimde iki adet birinin garantisi yeni bitmiş gri, diğeri 8.aya kadar devam eden siyah iki sx1 var. her ikisininde garanti belgeleri kulaklığı şarj aletleri faturaları ve cd leri ile gönderileceklerdir. ikisininde 256 lık kartları da hediyedir. fiyat gri için 150 siyah için 175 ytl dir. ilgilenenler için numaram 0505 618 48 17