Arkadaşa bir SX1 aldım..garibim ne zamandır imreniyordu..ama gelgelelim biraz hurdamsı birşey....özürleri şunlar...
1- kullanan acımasız bir sx1 katili...zavalı ice blue yu sürekli arka tamponda taşımış..sonuçları,
--arka kapak kırık,pinleri tutmuyor
--mmc slot iptal,dakikada bir kartı tuttuğun yöne fırlatıyor
--ön takım tuşları mahvolmuş,basmıyor,muhtemelen aşırı pislikten
--joystick bağımsızlığını ilan etmiş söz geçiremiyorsunuz
--hoparlör patlak
şimdiiiii...siz sx1 daşlarımdan tahmin bekliyorum,teli kaça aldım ve yukarıdakilerle birlikte kaça mal ederim.... fizibilite çalışmasını yaptım yani fiyat belli...hadi bakalım tahminleri alalım
abi ben buna para felan vermezdim ama senin tercihin adam etmek senin elinde biraz çalışma isterr
evt haklısın ama...adam olacak...

evet bi şekilde adam olacakk başka çaresi yohh
üste kaç para aldın ben onu merak edıyorum mehmet abi?
bide anakartla mmi yi bana satarmısın?
cihaz şu haliylke en fazla 70 eder, aksesuarları katmıyorum.
25 - 35 arası bir bütçe ile cihaz adam olabilir

cmert Wrote:cihaz şu haliylke en fazla 70 eder, aksesuarları katmıyorum.
25 - 35 arası bir bütçe ile cihaz adam olabilir 
CMERT tahminin çok güzel...ama tam diil

minimum 65, maksimum 75

cmert buldun valla helal olsun...teli bu haliyle 50 tl ye aldım..sonra tel tamircisi bir tanıdık vardı.ona giitim..orjnal buzzer var onu takarı,slotun yayı çımışsa onu yaparım,tuşları da hallederim vedeee 15 ytl ni alırım dedi...arkadaşa söyledim..o da ok dedi ve hallettik..bakalım yarın birgün çıkacak tamirden....YANİ ŞU AN İÇİN 65 YTL

ha bu arada beelek te 32 çıktı...bu da sevindirici oldu
Ödülüm ne, hurda SX1 miii ??
tamam olur benim için farketmez

baba çok oldum ama sezen aksu ne haber aşktan varmı?[
kukumav Wrote:cmert buldun valla helal olsun...teli bu haliyle 50 tl ye aldım..sonra tel tamircisi bir tanıdık vardı.ona giitim..orjnal buzzer var onu takarı,slotun yayı çımışsa onu yaparım,tuşları da hallederim vedeee 15 ytl ni alırım dedi...arkadaşa söyledim..o da ok dedi ve hallettik..bakalım yarın birgün çıkacak tamirden....YANİ ŞU AN İÇİN 65 YTL

çok iyi almışın kardeş hayırlı olsun...
hiç olmazsa hurdayı süper bi tel diye satmamışlar .. kendi_parasıyla_rezil_olan_adam.gif
telefonun kart slotu hariç herşeyi halloldu ...o da öncekine göre iyi oldu ama hala arada bir fırlatıyor kartı...5 ytl ye yeni bir kapak aldık yan sanayi ama idare eder işte..sonuçta 70 ytl ye eli yüzü düzeldi...hemen up4 ü de kurdum...şu an için fıstık gibi ..
Fiyat fayda oranı müthiş

üstelik 32MB flash

65 ytlye bundan iisi şamda kayısı

cmert Wrote:Fiyat fayda oranı müthiş 
üstelik 32MB flash 
valla ne diyosun arkadaş sevindirik oldu...
Bizde onun adına sevindirik olduk

bu arada cmert slota ne yapabiliriz..yenisine 25 ytl ve montaja da 10 ytl istediler..sorun ne olabilir...şu anda idarelik duruyor
kukumav Wrote:bu arada cmert slota ne yapabiliriz..yenisine 25 ytl ve montaja da 10 ytl istediler..
affınıza istinaden ohaa demek istiyorum.

orjinal çıkma slotlar 5 ytl
aslında yapılabilecek şeyler var ancak slot mekanizması o kadar minyatür ve karmaşıkki ( bilen bilir ) ne resim ne de açıklamalr yetersiz kalır.daha önce bir resimde yayın olduğu ksımı göstermiştim, o bölgeye yoğunlaşın

zaten yayı yaptım dedi ama bu kadar oluyor dedi...ya o slottan bulursanız hayrınıza bana bir tane gönderirmisiniz
Likititem iyiyken fazla fazla parça aldığım bir zamanda denk gelmişti.Şu an parçaya ihtiyacım olmadığı için boş yere umut vermek istemem
olurda parça lazım olursa, sizin içinde bir slot bakarım

Ne renk lazım ? aklımda bulunsun

cmert Wrote:Ne renk lazım ? aklımda bulunsun 
ice blue

bu arada kendime de bir fildişi rengi kapak buldum yan sanayi ...ama sırf merak ettğim için aldım beyaz sx1 nasıl olur diye...beyazlar içinde bir ice blue..