Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Sx1_Forever Rumuzlu Üye Hakkında Suç Duyurusu ve Yasal Takip Yapılacaktır
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sx1_Forever rumuzlu üye, banlandıktan sonra açtığı 2 hesapla hem özel mesaj hemde forum yoluyla şahıslara küfürler hakaretler yağdırmıştır. Yaptığı tüm haraketlerin izleri kayıtlıdır ve elimizdedir.

Kendini bilmez, seviyesiz kişilere burada asla yer yoktur ve olamaz. Ayrıca yaptıkları yanlarına kar kalmayacaktır.

Hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Bundan sonrası kendi yaptıklarının sonucudur, buraya üyelik açıp küfürler yağdırmak çocuk oyuncağı değildir hesabını verecektir.

Sizlere verilen rahatsızlıktan dolayı TeknoMag ekibi olarak özür dileriz.
bizde teşekkürederiz
Merhaba ben Sx1_Forever nickli şahsiyetin abisiyim.
Bakın öncelikle sizlerden böyle birşeyi yaptığı için onun adına özür diliyorum. Ancak kendisi psikolojik destek almaktadır. Kendi kendine internetten verdiği siparişler sonucunda bizimde başımızı derde sokmuştur. Bu hafta sonu internet bağlantısını iptal ettirme kararı aldım. Tek siz değilsiniz, bundan önceki yaptığı olaylardada bu kararı vermek zorunda kaldım. Bir daha ne siz onu nede o sizi görecektir. Suç duyurunuzdan lütfen vazgeçin. Mesajımın başındada dediğim gibi kendisi psikolojik tedavi altındadır. Burda ki olayı arkadaşından öğrenmiş bulunmaktayım. Ayrıca kendisine ben gerekli cezaları vermiş bulunmaktayım. Çoçukla çoçuk olmayın lütfen. Büyükler affeder, teşekkürler
kesin öledir zaten
Son zamanlarda psikolojik rahatsızlığı tavan yapmıştı anlaşılan.
Hiçbir rahatsızık karşısındakilere küfür, hakaret etmeyi gerektirmez.
@sLaRc konuyla ilgili adı geçen kişinin abisi olduğunu bize ispatlaman gerekiyor. Bu şekilde bir konuyla karşılaşmasaydın da aynı şekilde bir açıklama yapacak olduğunu umuyoruz.

ancak bu geçerli bir açıklama değildir.

özel mesajdan ev telefon numaranı gönder ve ikinizle de görüşelim. Farklı hesaplarla yapılan hakaret ve küfürler karşısında konuda geçen kişinin abisi olduğunu iddia eden birisinin yaptığı açıklamayı teyid etmeliyiz öncelikle.
Bakın kardeşimin sağlığı pek yerinde değil. Ruhsal ve sinirsel problemleri var telefonla görüşseniz bile yine aynı terbiyesizliği yapacaktır. Bir daha değil foruma girmek internete bile giremeyecek. İlköğretimde okuldan atıldı, şimdi liseye geçti neredeyse her gün uyarı ve ceza alıyor. Ben onun adına sizlerden defalarca özür diliyorum. Abi olanlar ve kardeşinin rahatsızlığı olanlar böyle bir durumda neler düşündüğümü bilirler. Benim içinde çok kötü bir durum, ancak inanın bana ben gerekli tüm cezaları verdim. Konuyu burada kapatalım bir daha asla ama asla böyle birşeyin olmayacağını bilmenizi isterim.
ilginç ve vahim bir durum
Mantıklı bir kişi zaten o şekilde davranmaz zaten, bence akli dengesi gerçekten bozuktu, şöyle ki;
hakaret edecek olan bir kişi 10-15 konu açarak yapmazdı.
konuları ben bile temizlerken yoruldum ard arda aynı şeyler yazıyordu.
çocuk olduğuda konuşmalarından belliydi.
bence affedilmeli
@nashiila abinin dediği gibi insanları kazanmamız lazım
gerçi bunun kazanılacağı kalmamış ama Bye
sLaRc Wrote:Bakın kardeşimin sağlığı pek yerinde değil. Ruhsal ve sinirsel problemleri var telefonla görüşseniz bile yine aynı terbiyesizliği yapacaktır. Bir daha değil foruma girmek internete bile giremeyecek. İlköğretimde okuldan atıldı, şimdi liseye geçti neredeyse her gün uyarı ve ceza alıyor. Ben onun adına sizlerden defalarca özür diliyorum. Abi olanlar ve kardeşinin rahatsızlığı olanlar böyle bir durumda neler düşündüğümü bilirler. Benim içinde çok kötü bir durum, ancak inanın bana ben gerekli tüm cezaları verdim. Konuyu burada kapatalım bir daha asla ama asla böyle birşeyin olmayacağını bilmenizi isterim.
Kardeşinin sadece sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var onu esirgeme Abisi ona sevgilerimi ilet, dünkü yaptığı hiç hoş değildi, ancak onun bilinçli yaptığını bende sanmıyorum.

Kriz geçirmişti, özel mesajlarla onu vazgeçirmeye çok çalıştım, bana yazdığı özel mesajlarda o anki psikolojisi ne kadar bozuk olsada bana saygısını asla kaybetmemişti, bu olaylar hep arka planda yaşandı ve tek sebebi benim ona gösterdiğim sevgiydi, kardeşini kazanmak istiyorsan sadece ama sadece ve de sadece sevgi göstermelisin şiddet asla çözüm değil.

Dünkü konu ile ilgili olarak Forum Yetkilileri mantıklı karar verecektir tabi o konuda burada fazla bir şey söyleyemem.
bence hepsi hikaye arkadaşlar
nerde böle diorum
24 yaşına geldim askere gittim bi çok okul bi çok insan tanıdım
olay anayasaya gelince birden bire böle oldu alla alla
İnanmamakta haklısınız. Ancak olaydan dün kardeşimin arkadaşı aracılığı ile haberim oldu. Ben sizlere açık açık herşeyi yazdım, anlattım. Olayı daha fazla büyütmeyelim, ben gerekli cezaları verdim. Eğer yasal işlem olursa adli tıp raporu alınacağı için dava düşer. Ben bunları gerekli görmüyorum, ben cezasını verdim. Ben kardeşime gerekli sevgiyi ve saygıyı gösteriyorum. Ancak bu olaylar hem beni hemde onu çok yıpratıyor. Olayı daha fazla büyütmeyeden kapatalım lütfen.
yok ya sen al ne raporu alıosan böle istek üzerine de konu falan kapatılmaz bence
sonuç küfür edilen biziz
konunun yada olayın kapanmasına bırak biz karar verelim
selevent gerekli açıklamayı yazmış
tabikide siz karar vereceksiniz, ben sadece gerekli açıklamaları yaptım karar sizlerin
erkahn Wrote:bence hepsi hikaye arkadaşlar
nerde böle diorum
24 yaşına geldim askere gittim bi çok okul bi çok insan tanıdım
olay anayasaya gelince birden bire böle oldu alla alla

Öyle deme Ajan, onlar normal psikoloji ile yazılacak şeyler değil, ancak psikolojik bir kriz anında yani normal olmayan bir psikolojik durumdayken yapılabilecek davranışlar, asla tasvip edilir yanı yok.

Ancak;
Nasıl diğer organlarımız rahatsızlığını kabul ediyorsak, beynimizinde çalışmayan hatalı çalışan bölümleri oluyor.

Görünüşte senden benden sağlam gözükebilir fakat öyle bir an gelirki o insanı kriz anında tanıyamazsın.

Tabi bütün bu yorumlar Abisiyim diyen arkadaşın anlattıklarının gerçek olduğunu varsayarak yapıyorum. Bu tür rahatsızlıklar ancak sevgiyle ve güvenle dengelenebilir.
hee adam krize girdi yapcak bişey bulamadı foruma gireyim bide yeni mail alayım
yeni bi üyelik
sonra basıyım kalayı çıkayım dedi ha
abi bırak ya
olay anayasaya iştirak etmeseydi ne bu konu olurdu nede bu mesajlar
erkahn çok haklısın ben şahsen abisi olduğunu bile düşünmüyorum belkide kendisi kim bilir?
Forum sakinleri olarak ne yazık ki dünkü kirliliğe şahit olduk. Gelinen nokta ılımlı olsa da işin kapatılmasının yolu kanaatimce, bizzat kötülüğü yapanın buna maruz kalanlardan bizzat özür dilemesidir. Yaptığının kötü bir iş olduğunu kabul edip pişmanlık duyduğunun muhataplar tarafından ikna edici bir biçimde ortaya konmasıdır. Bunun içinde Selevent'in yazdığı gibi bir kontağın kurulması zorunludur. Komplo teorisi kabul etmezseniz bu haliyle kötülüğü yapan şahıs yaptığının yanına kâr kalmadığını anladığında ya sLaRc ismiyle abisi rolüyle mesaj yazmaktaysa..! (bu arada nicklerin her ikisi de bir büyük bir küçük harfle yazılmış, ilginç) bu haliyle kapalılmamalı ki yine bir kriz anında saldırıya geçemesin. Burada ne yaptığını mazur görme ne de ürküterek daha fena işler yapmasına yol açma hassas dengesinde davranılmalı.. Umarım düzelir ve bir daha tekerrür etmez. Saygılar...
kendini ispat etmek zorundasın sLaRc

adın ne, kaç yaşındasın, kardeşinin hangi okuldan atılma durumu var, sana bunları haber veren ve kardeşinin arkadaşı olduğu iddia ettiğin kişi kim, bundan önce ne olayına karıştı, psikolojik tedavisini nerede yürütüyor doktorunun irtibat bilgilerini ver

ancak bu bilgileri sağlarsan söylediklerini dinleriz

aksi takdirde söylediklerin havada kalır, biz şuan elimizdeki delilleri toparlıyoruz ve şikayette kararlıyız.
hah baba aynen katılıorum sana bence de kendisi olabilir
ki öyleysede ben hiç şaşırmam ajan
ugurupa Wrote:erkahn çok haklısın ben şahsen abisi olduğunu bile düşünmüyorum belkide kendisi kim bilir?
bundan sonra bu kişinin abisi olduğunu iddia eden şahıs bizimle buradan irtibat kurabilir (sorduğum sorularla kendini ispatlayacaksa) (ki bizce bu kişi de aynı kişidir)

Quote:adın ne, kaç yaşındasın, kardeşinin hangi okuldan atılma durumu var, sana bunları haber veren ve kardeşinin arkadaşı olduğu iddia ettiğin kişi kim, bundan önce ne olayına karıştı, psikolojik tedavisini nerede yürütüyor doktorunun irtibat bilgilerini ver

[Image: teknomag_mail.gif]
Reference URL's